Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40022) V.Stryker válasza flegga92 (#40008) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Én nemrég vettem Klarstein forró levegős fritőzt. Abba simán belemegy 1 kg sültkrumpli, de sütöttem benne már rántotthúst is. Színre más, ízre jó. Színre tény..szarabb... nem szép aranybarna,ahogy megszoktuk. Ízre jó, nem olyan, de jó, nem szarabb. Én nekem egy hónap után az a konklúzióm a forró levegős sütővel,hogy sokkal hamarabb kellett volna megvenni, mert rohadt jó.
Egyrészt egészségesebb, mert nem olajban tocsog. Másérsz ott lehet hagyni, csak néha ha olyan meg kell rázni és lehet csinálni mást. Én kifejezetten szeretem, nekünk nagy könnyebbség, akár egy rántott sajt sütésnél vagy bárminél... beteszed, elvan, nem olajban tocsogós, egészséges és a végén teljesen jó lesz.

Persze vannak olyanok,akik földhöz ragadtak és azt mondják,hgoy nem olyan a színe és csak sz.r lehet, azok süssenek olajban és kész.

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.