Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12036) gulyasa válasza Phülöp (#12035) üzenetére


gulyasa
őstag

Akkor félreértetted a lényeget.
Én tudtam és eleve úgy terveztem, hogy le kell vennem a tetejét, csak a használati útmutatóban ez nem volt benne, hogy hogyan kell, hanem a mellékelt papírhalmaz egyik ábrákkal teli lapján volt rajta az eljárás.
Mielőtt azt megtaláltam, csak abból tudtam kiindulni, hogy más márka/típusok esetében két csavart kell kiszedni. A Bosch-nál nem csavarok vannak, hanem két - első nézésre - jellegtelennek tűnő műanyag "bigyusz" (nem tudom, mi lenne a jó magyar kifejezés rá), amit fel kell nyomni a nyitáshoz.

Szerk.: Amúgy nem volt nagy kunszt a beszerelés, mivel már előtte is volt ott egy mosogatógép (ami végleg javíthatatlanul tönkrement), tehát különösebb csőszerelgetős munkálatokra sem volt szükség.
Az előzetes vélemények alapján már tudtam, hogy nagyon jól mosogat. Bár ebben a típusban nincs VarioSpeed, de az "időmegtakarító" mód, ami 30 perces, azalatt teljesen jól elmosogatta az cuccokat, telepakolt kosarakkal.
Tehát én is meg vagyok vele elégedve. :C

[ Szerkesztve ]

Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, Tribit MoveBuds H1

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.