Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
arcitec
üzenetére
"Hagyom magam meggyőzni.."
Szerintem elsiklasz a felett hogy senki sem akar meggyőzni semmiről, pláne nem célzottan téged.Tegnap konkrétan egy tőled független beszélgetésbe álltál bele felvezetve újfent a zárt vs reflex kérdést ami miatt most megint ez a téma.Valamiért nagyon magadra veszed a kulcsszavakat hogy "SVS" meg "zárt", ami érthető mert egy SVS SB2000 tulaj vagy ha jól vettem ki, pedig sztem nem kéne, pláne ha neked tetszik és örömmel hallgatod.
Nekem úgy tűnt eddig is és most is, hogy a zárt ládák körüli túlhype-ot és a lesajnált reflexesekre aggatott jelzőket igyekeznek megcáfolni itt többen grafikonokkal, impulzusokkal stb az agyonismételt mantrák helyett, hogy a zárt pontos meg klafa a reflexes meg elfolyós fos és csak huppog.Ettől még nem lesznek rosszak a zárt ládák, csak legalább megalapozott érvek és némi objektivitás mentén halad tovább a beszélgetés, nem pedig az alapján hogy milyen jelzőt mondtunk elég sokszor egymás után hátha attól igazzá is válik.
Persze simán lehet hogy én értelmeztem eddig félre ezt a kérdést.
-
denesdr
addikt
válasz
arcitec
üzenetére
Amikor egy kalibrált, jó minőségű mérőmikrofon egy olcsóbb audiofil tápkábel méterárában van és elsőosztályú szoftver a szobai korrekcióhoz meg ingyen, akkor szerintem nem alkalmazni a technikát már lassan tényleg a kezdő szint. No offense, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik!
Oké, nyilván nem mindenki akar PC-vel szórakozni, de akkor is van megoldás, Dirac, ARC vagy mezei PEQ (pl miniDSP) stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
10 óra sincs és már másodjára röhögök fel, nagyon jó. Haters gonna hate.