Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
A REW egy akusztikai mérő szoftver, ingyenessége ellenére egész jól teszi a dolgát és tartalmas leírása van. Ennyi, nem több. Sajnos mostanában tényleg csodaszerként kezdik emlegetni és komoly házimozi processzorok ellenfeleként utalnak rá, ami nyilván erős félreértelmezése a helyzetnek, nem is igazán értem.
Éveken át emlegettem a REW-et és a saját módszeremet példaként arra, hogy az akusztika feltérképezésére nem kell feltétlenül százezreket költeni. Talán kicsit túl lett tolva a dolog, de azt tudjuk régóta, hogy a hobbitársak nagy része hajlamos minden új (pláne ingyenes) lehetőséget túlsztárolni. Néhányaknál már ott tart a történet, hogy kell egy olcsó USB-s mikrofon, meg a REW és máris kész a tökéletes hangzás.
Idővel majd ez is megtalálja a helyét, mint minden más.A "zenei" jelzőre én sok éve kérek definíciót különféle fórumokon, de eddig még senkitől nem kaptam.

-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Mi az a Siltechland és mi történt vele?
Az a Valhalla RCA, amit Ricsi kölcsönadott 4 éve, az baromi jó hangot csinált, igaz, 160000 Ft körül volt az ára. -
VoidXs
nagyúr
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Te valamiért nagyon nem akarod elfogadni, hogy az olcsó (vagy REW esetében az ingyenes) és jó jelző előkerülhet egyazon termék esetében. Pedig ha nem hiszel el minden hülyeséget az interneten és "szaküzletekben", akkor nagyon is találhatsz ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Idővel majd ez is megtalálja a helyét, mint minden más.