Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Fehércápa
üzenetére
Haveromnak az alaplapi csipje pl 50-60 fok körül szokott lenni, és utánanéztünk fórumon és az jó. Vinyóhűtő egyébként van pl külön is ami a vinyóra erősíthető és csak azt hűti.
Pl van ilyen is, meg ehhez nagyon sok hasonló. A rackes vinyóhoz nem tudom megoldható lenne-e egy ilyen de a kép alapján lenne hely. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
Fehércápa
üzenetére
Szerintem a 40/43 fok elfogadható, de igen előre oda még lehet betenni ventillátort, és ha teszel be akkor befelé fújja a levegőt, és akkor jó lesz. Nekem egy 500-as aaks van a gépemben és most 40 fokos, de mivel neked aakx van ami erősebb ezért érthető, hogy jobban melegszik amit persze el is visel mert így tervezték. A rackre meg nem tudok mit mondani, de pl vannak olyanok amikben van alapban venti és azok hűtik. de ha pl nem használod minden percben akkor kapcsold ki és akkor áramot sem fogyaszt és nem is melegszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Óra topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- Shure Podcast mikrofon
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Grózi