Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Na, leírom, mert lehet, félreérthető voltam.
- most wc-re lépettet eladod, helyére feljön jövő héten az ifid,
- a másik kapusod, amint meglépi a titáni szintet, eladod,
- helyére veszel átmenetileg egy fiatal kapust,
- majd mikor jön a 2. ifi kapusod, az ideiglenesen vettet eladod (remélhetőleg lesz 1-2 szintlépés benne, így pluszban zársz vele anyagilag).De majd jön Patrick, és megmondja, hülyeség-e vagy sem. Sosem edzettem kapust

Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Gratu a kapushoz. Nos ha minden kötél szakad, mi van akkor, ha a most wc-re lépettet eladod? Utána meg a titánit. Az üres helyre veszel egy kapuspalántát, és eladod, ha jön a 2. ifistád.
Hülyeség?
Ha most eladod a wc-t, akkor nem lesz benne plusz edzésed, így elméletileg úgy-ahogy jól jársz, de fene tudja

-
r0by
addikt
válasz
plus44
üzenetére
A HO szerintem nem jól számol, legalábbis nálam.
HA egyénileg nézem a formákat, akkor +4/-3 az eredmény, ha meg a Training Expreience / Effect alatt akkor +2/-3..
A TSI-t most nem adom össze egyénileg, de remélem az jó: +10.910 / -2.780
Skillup: 2 átadásból.Én meccsem is kemény lesz, és valszeg bukta is

-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Szombati ellenfelem alapcsapatában nem volt formaromlás, sőt, az amúgy sem gyenge védelmében volt egy formajavulás

Az én edzésem:
TSI: +13.320/-4.350 (2.550 sérülés miatt)
Formák: +2/-7
Avg. form.: 5.75
Skill-up: 1 db
Kemény kis meccsem lesz szombaton

Így se vagyok biztos a győzelemben, de szerencsére nem idegenben kezdek. -
r0by
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Ha a kupába akarsz menetelni, akkor oda kell beállítani a legerősebb csapatot.
Ha pedig olyat fogsz ki, aki inkább a bajnokit részesíti előnyben, akkor mindjárt nyertebb ügyed van.
Persze bele lehet botlani erős B csapatba is, de hát ez már más tészta.
Ahogy zsolli mondta, mák kell
-
Jakuu
őstag
válasz
plus44
üzenetére
De megkapta a full edzeseket szamoltam is, mikor kellene kapnia uj tulajdonsagot, a HO is mar 3 hete irja ki, hogy kovetkezo heten lep szintet mikozben szamtalan het telt el tobb mint egy szezon es semmi valtozas, ami nem kicsit nevetseges mikozben 13 het lenne a szintlepese.
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Szorítok, hogy neked és Yakuunak is szintet lépjen a játékosotok a jövő heti edzésen.

Holnap óriási rangadó lesz a stadionomban, melynek tétje a feljutást eredményező bajnoki cím. Csak vereséggel tudok leesni a dobogó legfelső fokáról, az X még nekem kedvez.
Nagy valószínűség szerint életem (pályafutásom) legjobb értékelését fogom elérni, kérdés, ez elég lesz-e? Ellenfelem beújított pár brutál védőt...

...ej, utálom az erős védelmeket
Mivel nem tudom, milyen erősségű védelemre számíthatok, így jósolni se nagyon merek. 3 esélyesnek gondolom. Ami biztos, a kp-m brutál lesz, a támadásom szintén. A védelmem? Öööö, az mi?

-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Ne beragadásnak, hanem sikeres megkapaszkodásnak vedd. Ne felejtsd el, hogy úgy sikerült bennmaradnod, hogy még nem hajtottál végre jelentős erősítést. Nemsokára kapsz egy igen szép tőkerinjekciót, amiből olyan csapatot hozol létre, hogy a csoporttársaid csak nézni fognak

Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Ugyanmá'

Amíg le nem versz mindenkit, folyamatos kihívást ad még az a csoport

Az edzőm szempontjából ja, 0-ra jövök ki. De emellett szinte minden héten szembesülök a Bundesligás csatársztárom leépülésével.

Hjaaaaj, régi szép idők, amikor Ő vitte a csapatot a vállán, és neki köszönhetően jutottunk fel VII-ből VI-ba

-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Csatár

Nem védőket veszel?
Én egy dolgot tudok javasolni. Egy jó csatár nem csinál olyan nagy pluszt a támadásban, ha a kp-k vagy szélsők nincsenek megáldva átadással és/vagy szélsőjátékkal. Tehát érdemes a HO-ban kreálni egy playát olyan képességekkel, amilyet vennél, és megnézni, hogy összességében (tehát a meglévő csapattársakkal) is hozná-e azt amit vársz Tőle.
Az én csatáraimnak jó (7) a gólszerzése, de mivel a szélsők ill. a kp-k már jellemzőejn 9-10-es átadással bírnak, ezért igen nagy támadóértékelést össze tudok hozni. De ha csupaszok lennének a srácaim, nem hiszem, hogy pl. egy wc csatár segítene rajtam

Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Nekem van nagyon jó magyar kapusom:
Szabolcs Fődi [playerid=306391996]
34 éves és 23 napos, következő születésnap: 2012-08-08Nemzetiség: Hungary
Formája jó, erőnléte középszerű.
Kedves fickó, aki jámbor és egyenes.
Tapasztalata megfelelő, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.Tulajdonos: Sörhas (2010-11-20 óta (15/43), 4sz 12h 6n)
TSI: 290
Fizetés: 76 eFt/hét 1 216 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
HTMS-pontok: Képesség: 89/Lehetőség: -661Pontrúgás megfelelő
Védés gyenge
Játékszervezés csapnivaló
Átadás pocsék
Védekezés katasztrofális
Szélsőjáték nem létező
Gólszerzés nem létezőÍgy elsőre lehet nem tűnik olyan jónak, amilyen valójában...
...de nézzétek meg a specialitását
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Na, íme az ígért link.
Sajna csak csütörtök hajnalban van...
Én úgy tudom, csütörtök reggel is van frissítés, de tulajdonképpen mind1, mert utána (és az edzés között) már nincs sehol sem meccs.
Mindenesetre hasznos link, őrizd meg. Külföldi játékosok eladásánál jól lehet. Valami eldugott kis ország üdvöskéjét feledzed, érdemes akkor eladni, amikor abban az országban a legnagyobb mozgás lehet. Bajnoki előtt-után stb...
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
A sérült kapusoddal kapcsolatosan még arra gondoltam, hogy a lehető legkésőbbi időpontra kéne lekötni barátságost, hátha addigra tapaszos lesz. Otthon van egy linkem, ahol meg lehet nézni, mely országokban melyik napon és hánykor vannak a meccsek (bajnoki, kupa stb..), és akkor ott lehetne így variálni.
Pl. Csumbalabambán csütörtökön reggel 8-kor van a barátságos meccs, akkor keresel egy ottani felhasználót, hátha elfogadja a kihívásodat (az Ő stadionjába)

Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Jó kérdés. Szerintem megéri, mert titánin többért tud elmenni mint term. felettin, ill ha már majdnem beletolsz egy szintet (pl. 0,8-at), és még is term. felettin adnád el, akkor azt a pár heti edzés "felesleges" volt.
Most már csak az kell, hogy egyik se sérüljön le.
A TSI-m ezekszerint "csak" kb. 7-8.000-et nőtt

Ez akár rosszat is jelenthet formaváltozás terén
Majd odahaza megsasolom...
...pedig fontos meccs jön. Bot ellen csúcsforma, "rangadón" meg khmmm...
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Természetesen gratu a term. feletti kapushoz

Várj, lehet félreértek valamit.
- Az új kapusoddal kit akarsz lecserélni? A most term. felettit?
- A most sérült srác hol áll jelenleg?
- A második ifi-kapust mikor tudod felhozni?
- A második felhozatalánál a jelenleg sérült második számú hogy fog állni (1 ill. 3 edzéskihagyással számolva)?
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Nincs semmi baj, meg tudod nézni a játékos "korábbi teljesítményénél", a csütörtöki edzés utáni TSI-jét. Szerintem ma nem is változott még, csak a holnapi frissítésnél fog.
De a HO-ban elméletileg a legutolsó frissítés adata van benne, onnan is meg tudod nézni a TSI-jét.
Zs
Ui.: szorítok, hogy jövő hét szerdára tapaszos legyen

-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Még nem kell idegeskedni (ill. fenéket nem, de lehet, hogy nem akkora a gáz...).
Majdnem teljes edzést kap, 91,1 %-ot. (90 perc a 100%).
Fiatal, így gyorsan gyógyul, és lehetséges, hogy szinten belül alacsony a sérülése, tehát 2,1 hét. Sok orvossal (persze pénzkiadás
) még talán jövő hét szerdára is tapaszos lehet. Bár ehhez nagy mák kell, de hátha... 
Tudod, a remény hal meg utoljára. De öröm az ürömben...
...van még egy jóképű kapusod
Hogy rohadna meg
Zs
-
-
-
DopeBob
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Én kapust edzek a kezdetektől. Most tervezek váltani. Mivel V.-ben eléggé szopóágon vagyok, majdnem mindig 5 védővel állok fel.
Innen jött az ötlet, hogy védőket kéne edzeni. Hogy ne légből kapott megérzésekre hagyatkozva vezényeljem le a váltást, kiszámoltam kapus/védő viszonylatban, hogy a mai árakat figyelembe véve melyiken mennyi profitot lehet realizálni.
A számok pedig valószínűleg nem hazudnak, jobban megéri védőt edzeni, mint kapust. Ez nyilván egy pillanatnyi állapot, mivel ha senki nem fog kapust edzeni, az egekbe szökik majd az áruk. De most nem ez van.
Sőt, még akkor is jobban megéri a védő edzés, ha bajnokikon 3 védővel állok ki.
-
DopeBob
addikt
válasz
plus44
üzenetére
He?

Na jó, számoljunk tovább, bár senkit nem akarok meggyőzni. A sérülés random, úgyhogy százalékokkal nem tudunk dobálózni.
Nézzük a kapust. 31,4M hetente ha rendben megy az edzés. Ha az egyik sérült, az azt jelenti, hogy -15,7M hetente.
Védőknél: 53M/10 fő. Ha egy védő sérült, 5,3M minusz hetente.
A kapus azért kockázatos, mert általában egy erősebb és egy gyengébb van együtt edzve, ha az erős lesérül -> nincs kapus. Védőből viszont van bőven. Ráadásul a sérülés is kevesebb kárt okoz.
-
DopeBob
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Ezért számoltam hetekre lebontva a profitot, ha megnéznétek...
Így össze lehet hasonlítani. Ha kapust edzel, 31M hetente, ha védőt, akkor meg 53.
Ennél egyszerűbben nem lehet összehasonlítani szerintem. Most már ki kéne számolni csatárra is meg KP-ra is ugyan ezt.

De jó, igen kb lesz 4 titáni kapusom. 4x550 vs 10x350.

Sérülésre meg, ugyan nagyobb az esélye, hogy egy védő lesérül, de az okozott kár sokkal kisebb. Nem 2-ből 1 lesz bukta, hanem 10-ből 1.
-
-
Patrick
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Egy fokkal előrébb tartanak mint Te gondolom. Mellesleg, én is visszacsúsztam VI-ba. Most minden szinten rendben van a csapat, gyűjtöm a pénzt, tolom az edzést stb.
Az elején nehéz persze. De azért meg lesz a hátulja és az eleje a csapatnak, akkor én még mindig kapust fogok edzeni.
A kp-t meg megoldom addig...Főleg úgy, hogy lesz egy kapusom, akinek jó a védekezése és erőteljes. Kíváncsi vagyok mennyit fog érni WC szinten.

-
Patrick
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Nem egyszerű ám, jócskán le vagyunk maradva már a többiektől. Sokan vannak, akik egy idő után szerintem, újrakezdték a játékot, így tudják az elején mik voltak a buktatók, amikre most figyelnek és pik-pak ott vannak elől.
Tervnek, hosszú távú tervnek már pedig lennie kell, mert a nélkül lofa**

Nekem még két szint és WC lesz a kapusom. Eladom és megveszem az 5. titáni magyar játékosomat, aki a másik titáni csatárom lesz. És akkor a védelem és a csatársor kipipálva.

A kp az brutál sok lesz.
Azt hagytam utoljára, addig oda idős földöntúliakat veszek occóé. 
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Nagyon szépek a kapusaid

Nemrég nosztalgiából megnéztem 1-2 meccsemet még a regisztrálásom környékéről.
Azt kell mondjam, hogy Eldad Kerem, a kapusom tartósan ugyanolyan teljesítményt nyújt. Akkor, és most is 2 csillagot hoz

Ennek ellenére a rutin össze-vissza dobálja a labda elé, szemezgettem az utóbbi meccsekről, a teljesség igénye nélkül:
- "...azonban Eldad Kerem látványos védést mutatott be...."
- "...Eldad Kerem az utolsó pillanatban ujjheggyel bele tudott érni..."
- "...Eldad Kerem nagyszerűen őrzi a kaput...".
A poén, hogy minden meccs így zárul: Eldad Kerem viszont meglehetősen gyenge napot fogott ki.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Ifiben is le van rúgva egy edzett playa...

Amúgy elnézést a fenti stílusért, nagyon fáradt vagyok. Ügye éjszaka is volt, hogy ki kellett pattanni a sátorból, amikor kapás volt, és így "szakaszolva" aludt az ember. Ruhába, sapkába, fejlámpával...

Szal kicsit hulla vagyok, és hát kiborultam, mikor látom, hogy a csapatom fél tengelye kórházban van.
7-1-re nyertem PIC-elve. Varázslatos taktikával.
Új hozzászólás Aktív témák

- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Visszahúzódással