Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Sorry, félreérthető voltam

Természetesen a forma- és erőnlétváltozásokra gondoltam.
Múlt héten sokan panaszkodtak a fórumon, és nálam is igen rossz arányok jöttek ki.
Főleg formai romlásra gondolok, amit nem értem.
1 dolog változott a stábban, mégpedig az, hogy 6 segédedző helyett 10 segédedző volt jelen az edzésnél
Ez szerinted eredményezhet formaromlást?
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Szép birtoklás

Nekem 72 ill. 71 %-os volt a labdabirtoklásom.
8 helyzetből 6-t berúgtak a skacok, ellenfelem egy helyzetet kapott a jobb oldalára, és be is rúgta. Csapnivaló (átlag feletti) támadásra a gyenge (átlagos) védelmemre
Zs
Ui.: Ifijeim 4-0-ra nyertek, egyelőre ott is vezetem a bajnokságot, bár tudjuk, ennek nincs jelentősége

-
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Szélen vagy középen támadás taktikánál ha feladja a középpályát, akkor már félig nyert helyzetben vagy, kérdés persze, hogy a birtoklásodhoz milyen támadást ill. védekezést produkálsz.
Mivel én is középpályás (3-5-2 felállás, jsz edzés) vagyok, egy megközelítőleg azonos értékű csapattól az ellentámadásos (3-4-3 vagy 4-3-3) taktikától tartok. Mert ha erősebb védelmet produkál, mint az én támadásom, az számára több támadást "generál" a 3 csatárjára.
A csoportomban egy ilyen csapat volt, de érthetetlen módon nálam nem használta az ellentámadás taktikát.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
A számadatok, amiket mondtam, nem 100%, hogy így vannak, csak szerintem

Az viszont biztos, hogy a játékos kapott edzést.
Nekem akkor is kapott a suhanc fiatal kp-m, amikor 11 percnyi játék után lerúgták. Természetesen a lejátszott percek arányában, de kapott edzést.
Én HO-t használok, és ott mindig látszik a játékszervezés sorban, hogy mennyit kap. A fejlődés ellenére lehet, hogy még is kevesebbet fog nyújtani a köv. meccsen, de ez pl. forma vagy erőnléti romlással lehet kapcsolatban. Bár ezzel biztosan tisztában vagy, így fogalmam sincs mi történhetett, tuti kapnia kellett volna edzést.Zs
Ui.: hazaértem, és ismét rosszul emlékeztem a barátságos meccs statisztikáira. Hiába no, a memóriám nem a régi

Nos a helyzet az, hogy ugyanolyan védelmünk volt, neki kicsit erősebb kp-ja, nekem egy kicsit erősebb támadásom. -
zsolli
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Szia!
Én úgy tudom, hogy a 70 percre 100%-os, míg a 30 percre 50%-os edzés jár.
Ill. nem 30-ra, hanem csak 20 percre, mert ügye 90 percnyi játékra számol. Tehát megközelítőleg 88,88%-os edzést kellett volna kapnia, ha abból indulunk ki, hogy egy bajnokin 90 percet játszó másik kp 100%-ot kap.Zs
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi