Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Gyenge kp-t csinál odahaza. Ha nála is hozod a megfelelő kp-t (alját minimum), akkor meg tudod verni. Szélső védelmén simán át lehet menni.
2 szélső hátvéd védekezőben, 2 középső hátvéd szélre irányítva, sasold meg, milyen védelmet hoznak össze.A lényeg, hogy legyen meg a kp-d, és mindkét szélen jó lenne megfelelő támadást (de minimum középszerű teteje) összehozni. Én benyomnám a széleken támadás taktikát is.
Szerintem megvered.
Zs
-
zsolli
addikt
Nem mondtam, hogy ez jó, hanem kb. így van. Egy kis közösséget alkotunk, és látod, milyen különbségek vannak szerencse terén. Dávidot az vigasztalhatja, hogy fordul a kocka, és Ő lesz a pénisz jó végén, és nincs mese, fel kell készülnöm (és lehet Neked is), hogy mi kerülünk sz@póágra

Patrick más "tészta". Több szezon óta valami mindig odaver neki...
...sokszor csak a fejem fogom, és nem tudunk csinálni semmit, csak bátorítani, támogatni, hogy lesz ez majd jobb is
-
zsolli
addikt
Minden a "hagyományos időbeosztás" szerint megy

Bejgli már vagy 2 napja elkészült a kemencében

Jól állunk, már csak a tisztálkodás, és a vacsi uccsó mozzanatai vannak hátra.
Mi nem ebédelünk, mert ilyenkor reggel tolunk egy kiadós (szintén hagyománnyá vált) reggelit, aztán este betolunk mindent ami csak megtalálható az asztalon, ill. ami befér a pocakba
-
plus44
veterán
Épp ez a baj, hogy nem tudod mit kellene csinálni, hogy előrébb léphess, mert az ésszerűség rég nem opciója a játéknak. Lehet neked 2-3 szinttel jobb csapatod csoporton belül, nem tudhatod biztosra, hogy nyerni fogsz, mert látod, lesérül 3 meccs alatt a fél csapatod, kapod a gólokat ok nélkül, vagy épp mindent megnyersz, holott szint alapján nem kellene. Ez a baj, nem lehet kiszámítani, okoskodni dolgokkal: tiszta lutri ez az egész szar...
-
zsolli
addikt
Jobban tartja, de legjobban evvel (nekem is középszerűm van) kupaköröknél lehet maxon tartani.
HO-ban meg tudod nézni a TS változást. Nekem elméletileg visszamegy boldogig, majd megint PIC, majd 1 hét múlva megint boldog. Heti ciklusban valszeg ennyire tellik a középszerűtől.
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
B@sszus, most értem haza

Ez hihetetlen, és tényleg a csoporttársam

Mi van vele? Megunta?
Nézzétek a licitarchívumot:
LICITARCHÍVUM
2011-12-21 08:18 (8/47) 1 400 000 eFt teglagyar
2011-12-21 08:18 (8/47) 880 000 eFt teglagyar89 milláról felvitte 880 millára, majd ugyanabban a percben 1,4 milliárdra

Szerintem besokallt, megunta, tele van a töke az egésszel. Az uccsó 2 szezonban Ő volt a bajnokunk, de sosem sikerült megnyernie az osztályozót. Most szezon elején megint megvertem, majd a nagy riválisa ellen a 4 legjobb emberét (kapus, védő, kp és csatár poszton) hanyagolnia kellett.

Igaz, hogy a kp és csatár tapaszos lett a meccsére, de nem lépett be edzés és a meccs között
Szerintem besokallt. Hihetetlen. Mondjuk valaki biztosan fel fog jelenteni, és ha nem is büntetnek meg, szerintem "elkobozzák" az összeget

-
zsolli
addikt
Igen, én is néztem a TSI-jét, és a képesség-határait vagy mit.
Gondold el, ha időben hozzám kerül, mondjuk 15 éves 0 naposan...
Huhh b@szki, tuti elment volna 2-300 milláért.
Most kitettem árbecslés szerint 89 milláért, de nem biztos, hogy elviszik. Tolom neki a jsz-t akkor, és folyamatosan kiteszem, egyszer csak megtetszik két elvetemült milliárdosnak

Zs
-
zsolli
addikt
Legalább nem csúsztál le róla

Tegnapi ifimeccs eredményeként a playám megfelelőre lépett védekezésből.
Ma még játszik este barátságos meccsen, majd felhozom, és holnap játszik a felnőtteknél és barátságoson.Védekezése és jsz-e megfelelő, szélsőjátéka és átadása középszerű, mellé kiszámíthatatlan.
Felnőtteknél szélső poszton lesz, kapja az 50%-os jsz edzést. Meglátom, mennyi idő felvinni jóra a skillt, lehet, csak azután adom el.
Zs
-
zsolli
addikt
Bevétel:
Szponzorok: 17.391 eFtKiadás: (össz.: 40.000 eFt hetente
)
Bérek: 23.038 eFt
Stadionfenntartás: 3.602 eFt
Személyzet: 9.360 eFt
Ifimegfigyelők: 4.000 eFtPersze ha sérülés van, akkor pluszban dokit kell felvenni.
Jelenlegi állás szerint 2 hetente 45.218 millával több a kiadásom mint a bevételem. Mondjuk erre jön a meccsbevétel, ami most kicsivel 50 milla felett volt. Tehát úgy-ahogy megvagyok, de nem nagyon pattoghatok

-
ftc
nagyúr
Szponzorok 136 905 €
Bérek 121 824 €
Stadionfenntartás 28 925 €
Személyzet 50 400 €
Ifimegfigyelők 15 000 €Heti kb 2000eur-al növekszenek a fizuk.... de a szponzoork összege max 500-600eur-al

Ha nincs meccsem minusz -79 244 € ehez plusz a baraátságos kb 20 000
De most hogy nézem ne mlennék pluszba ha bezárom az ifit...s van 2db jo gólövőm s egy remek KP-m... a kp-t megtartom!..inkább a külföldit dobom ki
-
zsolli
addikt
6,47 az nagyon jó. Nekem előző szezon végén volt a csúcs a 6,65-tel. Igaz az eloszlás is fontos, de akkor az "A" csapatból szinte minden poszton tűrhető volt.
2 hete 5,65 volt, ami a most csütörtöki edzésnél nőtt 5,85-re. Remélem sikerül most folyamatosan felfelé tornázni, olyan 6,5-ig legalább

Na igen, a teljesen kihasznált védőedzésnél az első időszakok erős sz@póág. De ha menet közben kapják az átadást is, akkor nagyon kemény (és utált
) CA-s csapat lehet belőlük.Zs
-
zsolli
addikt
Még annyi, hogy jó a csapatod, nem csak szép értékeléseket hoznak, hanem e mellé tök alacsony a fizetésük is. Ha jól látom össz. 6,3 milla hetente (hozzáadtam az edződét is).
Most nem tudom, hogy az én srácaimnál pontosan hány éves korukban, illetve milyen jsz-skillnél nőtt meg nagyon. Meglátjuk, ha a srácaid wc-k lesznek, mennyire ugrik meg a fizetésük.
Bár úgy rémlik, de nem biztos, hogy a kp-k fizetése magasabb...

-
zsolli
addikt
Néztem, hogy nagyon szép értékeléseket hozol. A védelmed nagyon tetszik

Nem tudom, hogy most mi a helyzet velük, de asszem múlt héten néztem, hogy a formáid is igen jók voltak (legalább is az edzett védőké).
Köv. szezonban meg lehet, hogy V-ödben fogod a csapatokat idegesíteni 1-2 CA-val
Tényleg, az edzett védőid átadása milyen?
-
zsolli
addikt
Thilo Rettau kp-m már múlt héten szintlépés előtt állt HO szerint. Kicsit le van maradva a többiektől, mert 17 évesen pocsék formára lement sokáig, és akkor még egy ideig szélső poszton, 50%-os edzést kapott. Helyette Ramon Jecora kapta a 100%-os edzést, akit megvett Newpest, majd továbbadott. Néztem, a srác igencsak el van kallódva

Na, szóval Rettau múltkor fél edzést kapott sérülés miatt. Akkor 12,90-valamennyire írta. Na, mondom majd most...
...se csere, se poszt-csere, se menet közbeni utasítás, semmi. 90 percet játszott barátságoson, és a HO 0, azaz 0 edzést írt neki
Pedig ígéretes srác lehetett volna. Többiekhez képest aránylag szép mellék skillekkel, de hát ez van. Ha jövő héten sem lép szintet, megyek tüntetni a parlament elé

Remélem nem rúgják le szerdán

Ja, és mire meglépi a wc-t (13), addig a Jól fejelő kp-m, Jaroslav Rohlena lehet, hogy lenyűgöző (14) lesz. Betojok

Zs
Ui.: karácsonyi ajándék saját magamnak, vennem kellett egy új aksit a kocsiba

8 évet bírt a gyári, ma meg nem indult be a kertészet előtt, ahol megvettük asszonnyal a fenyőfát. -
zsolli
addikt
Általában (!!!) a szezon első 1-2 hetében a legmagasabbak az árak. Akkor látják az emberek a friss csoporttársaikat, és mindenki akkor akar robbantani.
Utána még hetekig magas lehet az ár, de akkor már multis, nagyon jó playákra jellemzően, mert magasabb osztályokban a kupamenetelések miatt még vásárolhatnak sérülés esetleg eltiltás miatt.Dávid: a fentiek miatt lehet, hogy tényleg jobban jársz majd egy szezon végi erősítéssel
, de most még tényleg nincs rá égető szükség.A piachoz sokszor tényleg szerencse kell, de egy jó áron és időpontban kitett playa esélyes lehet.
-
zsolli
addikt
Szerintem meg fogod verni. Birtokolni fogsz bőven, és nincs erős védelme. Igaz a középső támadása erős, de neked elég jó védelmed van, szal a kap helyzetet, nem biztos, hogy mind bemegy. A visszavágón, amikor Te leszel idegenben, már mehet a PIC, mert addigra bot lesz. Most még csak tulajdonos nélküli.
Zs
Dávid: gratula a megsemmisítő győzelemért

-
zsolli
addikt
Na, közben megtaláltad

Ilyenkor az alap 5,0-t írom be szintnek.
Egy baj van ezzel, hogy lehet, a srácnak 7,8-as a gólszerzése. Ezt a PscihoTSI-vel, ill. a TSI-fizujából sokan látják is, így még magasabb az ára, mert 1 felnőtt edzéstől már pikk-pakk remek is lehet a gólszerzése.
Nekem a kapusnál azért egyszerűbb, mert ifiből jó szintű kapus a max., míg más skilleknél a remek. Tehát kérdés, hogy a Te srácod a jó szinten belül hol maxol(na)

-
zsolli
addikt
Youthclubbon számold ki, hogy a gólszerzését mikorra tudnád maxolni, nehogy lekéss vele (nem vagyok otthon, így nem tudom megnézni, mennyi idős a srác).
Ha van időd, mehet a tudakolózás a többiekre, ha nem nagyon van idő, akkor majd egy barátságoson ránézel a többi skillre.
Zs
Ui.: sajnálom a tortúrádat.

-
zsolli
addikt
Na vagyok, sorry, aludtam

Nekem elég gyorsan válaszoltak. Először olyasmit, hogy az illető megnézte magánál, és már jó volt. Erre írtam, hogy nálam még mindig rossz meccset jelenít meg. Akkor írt, hogy továbbítja a problémát. Most néztem, már orvosolták a bibit.
Igaz, az én "bajom" kézzelfoghatóbb volt, bár közel sem olyan fontos, mint a Tiéd.
A Tiédnél az a baj, hogy fogalmam sincs hogy tudnak utánanézni az egyéb változásoknak egy játékos életében visszamenőleg.
Régen volt valami olyasmi búg, hogy valamely edzéstípusnál valamelyik szélen játszó játékos nem kapott edzést. Azt ugyan orvosolták, de hogy visszamenőleg változtattak-e valamit, azt nem hiszem.
Nézd meg a szóban forgó srácokat, változott-e a TSI-jük. Nem ellened vagyok, de így elsőre szerintem megkapták az edzést, csak fene tudja. Rengeteg védő edző van, főleg akik excellben vezetik az edzéseket. Ilyen probléma minden védőedzőnél előjött volna szerintem.
Sajna én ezeket annyira nem vágom. A szélsőim idősebbek, mint a belső kp-k, ráadásul 50%-os edzés poszton vannak, és sokszor én is keveslem, amit kapnak

Zs
-
zsolli
addikt
Ezt Te tudod, hogy mikor kell lépniük. Nézd meg a HO-ban, mikor léptek utoljára, majd számold ki, hogy az akkori életkorukkal és egyéb paraméterek mellett (edző, esgédedző, erőnlét%) mikor kellett volna. Ha akkor is a mostani időpont jön ki (edzett poszton játszott percek, sérülések figyelembe vétele), akkor jelezd ezt egy GM felé.
Én nemrég jelentettem egy hibát. Ifi mérkőzéseknél amikor a mérkőzések archívumára klikkeltem, akkor az összes ifimeccsem helyett ismeretlen felnőtt meccseket hozott be.
Majd otthon megkeresem, hol tudtam üzenni a GM-nek. Addig szedd össze a játékosokról az összes infót, hogy azt is be tudd írni a levélbe.
Zs
-
zsolli
addikt
Sajnos a HO rosszul kezeli a cseréket-sérüléseket, és ezek szerint a posztcseréket is.
Valószínüleg megkapták, és csalóka lehet, hogy eddig rosszul jelezte a szinten belüli értéket. Sokan külön excellben vezetik a játékosaik edzését, és nem bíznak a HO-ban.
Reméljük megkapták

-
zsolli
addikt
Jó kérdés

Az a baj, hogy ha sok olyan játékos van, akinek nem tudod a jelenlegi gólszerzését, vagy lehetséges átadását, lehet, hogy az edző másokról fog beszélni.
Az a baj, hogy nem tudom, mi változott most. Lehet, hogy most már mindenről beszél...
Na de majd meglátod. Végül is nagy baklövést nem csinálsz. A srácod kap gólszerzés edzést. Tedd mellé a 2 legfiatalabb alapembert, hátha...

-
zsolli
addikt
Oké drusza, értem

A srácra kerek egy szezonod van. Holnap lesz 16 éves. Reméljük, hogy aránylag magas szinten áll, és ki tudod maxolni, ill. vannak jó kis mellékskillei.
Nálad elsődlegesen a gólszerzést tedd be, másodlagosan meg pl. az átadást. Hátha megmondja annak a maxát az edző.
Bár amilyen mákos vagy, meg fogja mondani

Jó kis playa lehet, főleg ha kap egy Jól fejelő spec-t

-
zsolli
addikt
Biztos segít valamit a hazai pálya. A baj az, hogy (ha jól emlékszem) mindketten levédekeztétek a másik támadását. Ilyenkor lutri, hogy a kapott helyzetekből kinek megy be egy gól

Még akkor lett volna rosszabb, ha benyomja az ellentámadást. Mert akkor a gyenge helyzetein túl, még a levédekezett támadásaidból is helyzetet generálhat.
Mind1, nekem tetszenek a védőid és punk-tum

Nézzétek meg Ryan Tax csatáromat. A szezonban 10 gólt lőtt már. 5-t bajnokikon, 5-t a kupában

-
zsolli
addikt
Áááá, ide egy mákgyár is kevés lenne

Nem kétséges, kikapok. Én csak abban reménykedem, hogy valahogy be tudjak préselni 1 gólt. Nem tudom, miként, de valahogy 1 bemehetne.
Azért egy ekkora csapatnak gólt rúgni.Relásian 0-5 és 0-9 közötti eredmény várható, de én már egy 1-4-nek is örülnék

-
zsolli
addikt
Pár indokféle van a meccsre, de azok közel sem elegek ehhez az eredményhez.
A TS-em és az önbizalmam tutti jobb volt, mint az övé, ráadásul szerencsére igen korán felállás-zavarodottságot kapott. Ez mondjuk magyarázhat ezt-azt...
....de hogy nem kapott helyzetet?
Ill. volt egy taktika nélküli kontrája, aminek át kellett volna mennie a védelmemen.Szóval a fenti indokok szerintem nem elegek. Az esélylatolgatás szerint 100 meccsből 8,43-at illene megnyernem.
De hogy a fenébe nem kapott helyzetet, ill. nem rúgott gólt?
Jaaaa, köv. kupa ellenfelem II-od osztályos. A "B" csapata...
....hmmm, szal mindenki örülne egy olyan "B" csapatnak
Tuti kiesés, földbe gyalulás, vereség vár rám.
Zs
-
zsolli
addikt
Nálam 22.000-es telt háznál 41.782eFt volt a bevétel. Most felmegyek 27.000-re. Meglátom mennyire lesz teltház.
Helyzetjelentés:
A szurkolók hangulata: karneváli (10)
Csapatszellem: mámoros (8)
Önbizalom: kissé túlzott (7)
A szponzorok hangulata: fellegjáró (7)Jaaa, ma már 16.688e Ft-t utaltak a szponzorok.
-
plus44
veterán
Köszi. Mikor megint láttam, hogy lesérült, akkor már gondoltam, hogy ebből eladás lesz, mert akaratlanul is, de szépen lassan lehúzza az egész menedzseri munkámat, megy az idő, nem lesz belőle pénzem, mindenki elhúz mellettem, én meg csak megszívóm, de titkon reménykedtem, hogy csak 1-2 hét, de ez a 4 olyan sok, hogy kellett zsolli támogatása ahhoz, hogy ténylegesen, bár nehéz szívvel, de kirakjam átadóra. Remélem megveszik és relatíve kis bukással, de túladok ezen a gyenge fizikumú szépfiún.
zsolli: akad 3 érdekel? link - link (tudom idős, de majdnem úgy áll, mint a mostani kis szépfiú, és lehet átvenném innen, ki tudja, lehet jobban is járnék vele) - link
Csak átfutottam, lehet vannak jobbak, nem tudom.
-
zsolli
addikt
-
-
zsolli
addikt
A wikiben ezt találtam róla, de majd fórumon rákérdezek:
"Büntetőrúgók
Erre a funkcióra csak bizonyos helyzetekben van szükség. Ha egy kupameccs vagy osztályozó mérkőzés hosszabbítás után is döntetlenre áll, szétlövésre kerül sor. A kupameccs vagy osztályozó mérkőzés előtt megadhatod a büntetőrúgóid sorrendjét. Ezt a Mérkőzés utasításai oldalon, egy külön hivatkozásra (Büntetőrúgók) kattintva tudod megtenni.
A játékos tapasztalata és Pontrúgás képességének szintje egyaránt fontos. A legkevésbé ügyes és tapasztalt játékosokat érdemes minél későbbre nevezni – a szétlövéseket ugyanis általában már az első 5-5 játékos eldönti. Fontos: az első büntetőrúgó ugyanaz, mint akit pontrúgónak állítottál be a mérkőzésre! Ha mást állítasz be első büntetőrúgónak, azzal a rendes pontrúgó személyét is megváltoztatod. Az utána következő 10 büntetőrúgót ugyanazon az oldalon tudod beállítani.
Az első 5 büntetőrúgó sorrendje nem fontos. Mindkét csapat öt-öt tizenegyessel kezd, és ha a mérkőzés még akkor is döntetlenre áll, „hirtelen halál” következik: egymás után, felváltva lövik a büntetőket, amíg az egyik csapat ki nem hagy egyet. "
-
koxos:8]
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi