Hirdetés

2023. október 2., hétfő

Gyorskeresés

(#1) p2pp

p2pp
őstag

Csak végre jó lenne ha sokkal több helyen kapható lenne!

Iphone 14 Pro 17.0.2 Huawei Watch GT2

(#2) rdt89

rdt89
addikt

Nehogy ők is kaszát kapjanak, mert nagyon szépen kezdik betölteni a Huawei által keletkezett űrt, nagyon szorítok értük!

(#3) Damos válasza rdt89 (#2) üzenetére

Damos
tag

Én is drukkolok nekik. Volt Honor 50-em, nagyon szerettem.

(#4) Lami66

Lami66
őstag

Van potenciális vásárló bőven, több százmillió Huawei tulaj keresi, hogy mire tudja lecserélni öregedő készülékét. A legtöbbje nem akar átszokni teljesen más márka teljesen más ui-ra.

[ Szerkesztve ]

(#5) janeszgol válasza Lami66 (#4) üzenetére

janeszgol
félisten

Én nem vártam meg. Sajnos baromi sokat töketlenkedett a Huawei... bocsánat, Honor.
Xiaomi és Samsung megy nálam.
Már a Realme sem igazán megkapó számomra.

Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.

(#6) Graphics válasza janeszgol (#5) üzenetére

Graphics
Jómunkásember

Meg az Ulefone is jó, nem? Nekem nincs vele tapasztalom, messziről "ugatom" a márkát.

Moto felé nagyon erősen kacsintok viszont.

@Lami66: Nagyon jó vétel volt annyiért.

[ Szerkesztve ]

Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.

(#7) Lami66 válasza janeszgol (#5) üzenetére

Lami66
őstag

Nekem Motorola lett. A Honor 70-et is nézegettem, de az miatt esett ki, mert nincs benne a desk mód. Laptop helyett is a telefont használom és ahhoz kell az asztali mód. Desk csak a Magic 4-es és 5-ös telefonokban van. Az meg kissé más árkategória, mint a Motorola Edge 40, amit 155-ért meg tudtam venni itt a hardveraprón.

(#8) janeszgol válasza Graphics (#6) üzenetére

janeszgol
félisten

Az Ulefone az nem Samsung, Xiaomi minőség. Nem kell megjátszani az értetlent.

(#9) janeszgol válasza Lami66 (#7) üzenetére

janeszgol
félisten

Nálam a Honor 50 (és később a 70) lett volna, de a kamera miatt nem. Egy Redmi Note 8/9 Pro jobb kamerával bír. Vagy a Samsung A52 és felfelé.

Az Edge 40 izgalmas. A tesztnél nekem tetszett. Jó élőben is?
Én rámozdultam a Xiaomi Mi 10-re, 11T-re és majd a 12-re is rá fogok valamikor.
Terveztem ősszel egy S23U-t, de bizonytalan lett. Lehet használtan inkább a Xiaomi 12.

[ Szerkesztve ]

(#10) Graphics válasza janeszgol (#8) üzenetére

Graphics
Jómunkásember

Nem is mondtam, hogy az a szint lenne. :)

Nyugalom! Lehetne ezt normálisan is.
Érdekel melyik termékkel van tapasztalat.

[ Szerkesztve ]

Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.

(#11) Lami66 válasza janeszgol (#9) üzenetére

Lami66
őstag

Eddig jó. A rendszere fapad droid. Az Emui ehhez képest luxus. Még nem tettem át a sim kártyát, csak telepítgettem a szükséges dolgokat. A kamerája nem egy nagy durranás, de nem is okoz csalódást a P30-hoz képest.
S23U? Kiváncsi lennék melyik ui-t tartod használhatóbbnak, a miui vagy az oneui.

[ Szerkesztve ]

(#12) edward2 válasza Lami66 (#4) üzenetére

edward2
addikt

Így van. Kár, hogy a lekerekített kijelzőre felültek ők is.

Honor 80 pro flatet szívesen kiprobálnám ha kapható lenne...

(#13) janeszgol válasza Lami66 (#11) üzenetére

janeszgol
félisten

"Kiváncsi lennék melyik ui-t tartod használhatóbbnak, a miui vagy az oneui."

Ezt nehéz megválaszolnom.

(#14) Spark_777

Spark_777
tag

Éveken keresztül csak Huaweit használtam,így nem meglepő hogy azt az élményt kerestem felhasználói fronton is.Samu,Xiaomi szóba sem jöhetett,mert egyszerűen szánalmasan rossz mindkettő felülete.Az Oppo Find X 5 pro melett tettem le a voksomat,ami egy kiválló telefon,de valamiért a kamerája nem győzött meg.Így most kipróbáltam a Honor Magic 5 Pro-t,és nyugodt szívvel mondhatom,ez az a telefon amire a Mate 30 Pro óta vártam.Minden tekintetben kiválló telefon,és a kamerára is végre azt mondhattam hogy egy hatalmas minőségbeli ugrást látok.Aki a Huawei élményt keresi,ebben a telefonban tökéletesen megtalálja.

"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."

(#15) edward2 válasza Spark_777 (#14) üzenetére

edward2
addikt

Find x5 pro: IMX766 sajnos a véleményem szerint egy kerülendő érzékelő. Így nem lep meg ha nem tetszett az eredmény.

(#16) Gerybut

Gerybut
tag

Jöhettek volna korábban, mert hiányzik az EMUI rohadtul, sokkal jobb volt mint ez a fos IOS :W , dehát egyszer mindent ki kell próbálni...

SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?

(#17) rigoberto

rigoberto
őstag

Honor bejön márka, csak kinőhetne már a hüvely árnyékából, és dobhatna egy igazán nagyot.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.