Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Ja, akkor nincs EU-ban gyártás, értem.
Ahol én dolgozom, ott nem utángyártunk, hanem dolgokhoz alkatrészeket. Mármint amiből itt Európában készülnek dolgok. Újonan. (BTW nemrég az itteni igazgató mondta, hogy olyan megrendeléseket tudtak behúzni, amit a kínaiak nem is tudnak gyártani, vagy ha igen, akkor szar, így ez az út, hogy a komolyabb termékeket tudják vinni.)
De pl. az a cég sem "gyárt" semmit, ami az új csarnokunkba a vezérléseket szállítja. A nagy része sajátjuk.
Anyám olyan helyen dolgozott (nyugdíjig) ahol elektronikát gyártottak, itthon, és ez egy kis cég. Én több nagyobban is.
Meg amiket fentebb írtam.
Mondom, egy jelentős részben az olcsó tömegcucc gyártása van Kínában. Amiket felsoroltál, az is másolás, ahogy írod. A japánok meg külön dimenzió

Műanyagdarabokat, meg szerelt lítiumtöltő modult én is ebay-ről rendelem, mert olyan tényleg nincs itthon. Ha itthon veszed, az is kínai. -
válasz
Blindmouse_
üzenetére
Van, több mindennek a gyártása is itt történik.
Én pl. dolgoztam az itteni elektronikai iparban, most fémipar, stb. (Repülőgépgyárak is vannak, meg mondjuk energatikai cégek...)
Meg hát, termék nem csak olyasmi lehet, ami gyárban állítódik elő.Kínába az olcsó,gagyi szórakoztatóelektronika gyártása lett vive főleg. (Főleg.)
-
-
"50 ezerért rendelsz otthonra egy eprom égetőtől kezdve láncfűrészig bezárólag bármit, akkor az made in china lesz."
Vehetsz Európában készült Fairphone-t, meg eredeti Arduinot is, csak 5x annyiért. Ezeket a filléres dolgokat mindenki a Távol-Keleten gyártatja, ennyi az ok." ruhaipar az euban már évtizedek óta nincs, "
Van, csak kisebb. -
Az a baj, hogy sok esetben nem tőlem függ, tehát pl. ha mindenki körülöttem csak egy platformon hajlandó kommunikálni, akkor kénytelen leszek én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest