Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66
üzenetére
Az a baj az MNC-vel, hogy nem tud olyan olcsó lenni, amennyire rossz.
Nem mondtam, hogy nem rossz. Félreértettél. Olcsó húsnak híg a leve. Most rá esett a választás. 30cm-es kellett, mert kint is szeretném használni nyaranta. 25cm-es is jó lett volna, de abból meg nem volt a boltban, csak egy darab, és az is kevlár kivitelű, ami nem volt szimpatikus. Volt már olyanom is.
A lényeg, lehet ebből jó kis döngetős hangfalat készíteni vagy sem? A teljesítménye nagyjából 80W körül van, nem túlzásba véve a basszust.
A másik topic-ban említett erősítő kraftját 70-80%-ban torzítás mentesen elbírja enyhe túlvezérléssel (számítógépről üzemel, ahol picit túl is volt ekvalizálva a zene). Tehát így már mondhatjuk a max kakaót. Ez nekem elég is lenne.(#219) nuendo de hogy hiszem el.

-
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66
üzenetére
Az érzékenységről: az MNC hszekre írt paraméterek továbbra sem vehetők készpénznek, többnyire elég messze vannak a valóságtól.
A lényeg, hogy nem sokban tér el egy 70/110W-os videoton hangfalba illő 25cm-es videoton hangszóró érzékenységétől egy 25cm-es Eclipse 1. Én egy napot ezzel töltöttem el. Kivettem a dobozból az MNC, és beletettem a vidit. Aztán vissza. Nem tudtam dűlőre jutni melyiket hagyjam benne. aztán úgy döntöttem az MNC marad, mert jobban bírta a terhelést. Ennyi.
Tudom hogy az MNC a leggagyibb márka. A SAL-al lehet egy szinten. De azért picit túl van szerintem hájpolva az, hogy szar. szar, persze hogy szar. Voltak már jobb hangszóróim, meg hangfalaim is. Garry (hangfal, 300W-os, 76000HUF volt darabja), Pioneer (autóban), Sony, kis hangfalam, meg egy csomó Videoton, Orion, még Sanyo is. Az biztos, hogy a Garry, és a pioneer az csúcs volt. A Garry-nek adtam 10W-ot, és szét akart esni a kocsma, ahol buliztunk, a Pioneer, meg nah. Jók voltak. Sajnos ez már régen volt. Nincs píz, ennyiből kell gazdáélkodni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66
üzenetére
Megnéztem most amit mondtál. Nem tudom. Próbára nagyjából egy erős 80-90W-ot bír a hangszóró, egy összetákolt dobozban.
Ami ott szóba jöhetett volna: [link]
92db érzékenység ennél is meg van. Impegrált papír, habszél az dettó. Persze tudom hogy ezen kívül még 1000 paraméter beleszól egy hangszóró minőségébe.
Egyébként favorizálom a videotont, mert volt már belőle egy jó pár. Legutóbb egy 25cm-es mély közepem. Egyszerre használtam egy 25cm-es M.N.C Eclipse 1-el 301 10-el. Az Eclips jobb volt tőle terhelhetőségben, és a hangtartomány is vonzóbb volt számomra. "sub"-osabb a mélye, ha lehet ezt így mondani.
Ezzel a mostani hangszóróval már vegyesek az érzelmeim. Nem tűnik valami strapabírónak így első ránézésre. A hozzá készítendő dobozzal kell nagyot alkotnom ezt már tudom. Az érzékenysége nekem eddig tetszik. nem kell az egekig tolni a potmétert, ahhoz elkezdjenek járni. Úgy ahogy hangot is ad ki közben (SAL hasonló kategóriájú hangszóróihoz képest).
Otthoni célra vettem, házibulikra, néha döngetésre. Szülinapok, grillezések, kerti bográcsozások kellékeinek, egy eléggé erős HIFI erősítő (2x100W) társaságában.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv!
A múlt héten vettem két hangszórót.
A véleményeteket szeretném kikérni, vagy a tapasztalatotokat.
Azért nem hamarabb kérdeztem, mert úgy sem volt rá több pénzem. A hangszóró darabja 6100HUF volt.Róla lenne szó. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)