Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDL
őstag
Ez a kombó kb. 23k-ért most is beszerezhető. Igaz használtan.
És ezért az árért nagyobb hangerőt, több és mélyebb basszust! Szebb magasat, (ill. magas hangot is ad). Szebb sztereót (ill ennek már van térleképzése). Nagyságrendekkel kissebb torzítással szól. Igaz nem lehet a monitor közvetlen közelébe tenni (nem árnyékolt a hangszóró).
Nem tudom min akadtál ki. Megkérdezted, hogy szerintem mi az amin már lehet zenét hallgatni. Én meg válaszoltam.
Üdv: DDL -
Xelo
addikt
nagy élményre?? hmm... zenét gépen nem halgatok, arra van minihifim.. játék.. hát szerintem ha jó volt eddig a Maxxtro...
ennél jobb lesz azért nem?
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És ezért az árért nagyobb hangerőt, több és mélyebb basszust! Szebb magasat, (ill. magas hangot is ad). Szebb sztereót (ill ennek már van térleképzése). Nagyságrendekkel kissebb torzítással szól. Igaz nem lehet a monitor közvetlen közelébe tenni (nem árnyékolt a hangszóró).

nahh most jó ötletet vetettél fel bennem.. szóval: a gépet meg a hifit ugye Aux csatlakozóval lehet összekötni?? mert azt tom hogy a TVt meg a hifit azzal lehet.. de igy van géppel is??