Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz shalafi66 #212 üzenetére

Megnéztem most amit mondtál. Nem tudom. Próbára nagyjából egy erős 80-90W-ot bír a hangszóró, egy összetákolt dobozban.

Ami ott szóba jöhetett volna: [link]

92db érzékenység ennél is meg van. Impegrált papír, habszél az dettó. Persze tudom hogy ezen kívül még 1000 paraméter beleszól egy hangszóró minőségébe.
    Egyébként favorizálom a videotont, mert volt már belőle egy jó pár. Legutóbb egy 25cm-es mély közepem. Egyszerre használtam egy 25cm-es M.N.C Eclipse 1-el 301 10-el. Az Eclips jobb volt tőle terhelhetőségben, és a hangtartomány is vonzóbb volt számomra. "sub"-osabb a mélye, ha lehet ezt így mondani.
    Ezzel a mostani hangszóróval már vegyesek az érzelmeim. Nem tűnik valami strapabírónak így első ránézésre. A hozzá készítendő dobozzal kell nagyot alkotnom ezt már tudom. Az érzékenysége nekem eddig tetszik. nem kell az egekig tolni a potmétert, ahhoz elkezdjenek járni. Úgy ahogy hangot is ad ki közben (SAL hasonló kategóriájú hangszóróihoz képest). :B

Otthoni célra vettem, házibulikra, néha döngetésre. Szülinapok, grillezések, kerti bográcsozások kellékeinek, egy eléggé erős HIFI erősítő (2x100W) társaságában.

Új hozzászólás Aktív témák