Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
shalafi66
üzenetére
Megnéztem most amit mondtál. Nem tudom. Próbára nagyjából egy erős 80-90W-ot bír a hangszóró, egy összetákolt dobozban.
Ami ott szóba jöhetett volna: [link]
92db érzékenység ennél is meg van. Impegrált papír, habszél az dettó. Persze tudom hogy ezen kívül még 1000 paraméter beleszól egy hangszóró minőségébe.
Egyébként favorizálom a videotont, mert volt már belőle egy jó pár. Legutóbb egy 25cm-es mély közepem. Egyszerre használtam egy 25cm-es M.N.C Eclipse 1-el 301 10-el. Az Eclips jobb volt tőle terhelhetőségben, és a hangtartomány is vonzóbb volt számomra. "sub"-osabb a mélye, ha lehet ezt így mondani.
Ezzel a mostani hangszóróval már vegyesek az érzelmeim. Nem tűnik valami strapabírónak így első ránézésre. A hozzá készítendő dobozzal kell nagyot alkotnom ezt már tudom. Az érzékenysége nekem eddig tetszik. nem kell az egekig tolni a potmétert, ahhoz elkezdjenek járni. Úgy ahogy hangot is ad ki közben (SAL hasonló kategóriájú hangszóróihoz képest).
Otthoni célra vettem, házibulikra, néha döngetésre. Szülinapok, grillezések, kerti bográcsozások kellékeinek, egy eléggé erős HIFI erősítő (2x100W) társaságában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő