Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Te sem nézed gyakran a topikod... Kérlek írj e-mailt, ha kell valami, mert nincs értestőm, és nem nagoyn érek rá manapság.
-
Cs_Laci
senior tag
Amúgy este kaphatsz fotót, de hangsúlyozom, ha kell, akkor gyorsan le kell rendezni, mert nagoyn nincs időm (Lásd Cs_Laci végső kiárusítása topik..)
-
Cs_Laci
senior tag
Van egy ASUS A7V8X-X alaplapom. Elszállt rajta valszeg egy stabilizátor rész, ezért állandóan újraindul. Vicces, de egy Win XP telepítést kibír !!!
Van egy 40gb-os Vinyóm. tökéletesen működött, de egyszer 2 percre leszedtem az elektronikát, rátettem egy másik vinyóra ami nem volt jó, és elektronika hibára gyanakodtam, de nem ment vele, visszatettem erre is, és nem látja a BIOS. Felpörög, meg minden, de nem.
Mindkettő majdnem működik, semmi külsérelmi nyom.
Van egy CD íróm is, ami hibátlannak néz ki, felpörög, kinyílik, DE nem látja a CD-ket.
Vinyó helyett van egy olyanom, ami 60 GB Western Digital, és Bad sectoros mint állat (40 GB jó belőle) de amúgy megy, és mint ilyen külsérelmi nyom mentes.
Vagy vane gy 80-as vinyóm, amim felpörög, de kerreg, és hiányzik egy PIN az IDE bemenetében.
RAM-om, VGA-m nincs.
Lap + Vinyó 4K, ha a WD kell, akko 5K CD 1K.
De tippem sincs hogy oldható meg az átadás, és Vasárnapig meg kell oldani, mert elutazom külföldre minimum fél évre..
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
ROSSZ lapot keresek 2400+os athlonhoz, 256-512ddr-333-400 ROSSZ
ROSSZ vga (9800pro vagy v.mi hasonló)
és ROSSZ vinyót (40-80GB)!
Nem akarok átverni senkit a hardverrel!!!
KÜLSÉRELMI NYOM NE LEGYEN A DOLGOKON!
az egész dolog max 14k-ét érne meg nekem!!
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

?