Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
CD-n van +, echte original cucc, én azt hittem csak 1 patchet tölt le, és elmentem ebédelni, aztán, mita visszaérek, letöltötte a full gamét

és akkor hagy kell csinálni mésik Steames cuccoknál, hogy ne lőcsék le magukat csak úgy? Mert próbáltam úgy is, h HL-ből patchet letölteni, de nem volt hajlandó
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
Nem akartan emiatt új totyikot nyitni, így kérdeznék egy lehet hogy nagy hülyeséget.
Megvettem még jó régen a HL-Generationt 3 CD-n(HL+Opforce+CS+Richochet+Blue Shift...)
Nemrég költöztünk, meglett az ADSL, így neten is ki akaram próbálni. Steam kliens letölt, account bereggel, OK. De ezután UPDATE-eli magát, ami annyit tett, hogy letöltötte az egész HL-t. Nem lehet ezt egy sima peccsel +oldani, és nem letölteni az egész gémet? Biztos és vok a n00b, de nem vágom a témát..vki help, plz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock lapok általában
- Amazon Kindle
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest