Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
A hdd helyzet megoldva (xp helyre tette, megvan a hiányzó is)
Már volt fent a Suse egy kisebb hdd-n, akkor gond nélkül elvolt magában. Én azt hittem, hogy a partíciós módit is simán tudni fogja.
Jelszó:
Épp ez volt a furcsa, hogy míg első telepítésnél kérte hogy adjak meg jelszót, most nem. Később mégis megjelent az ablak, amibe bármit írtam, nem felelt meg neki.
Ez is magyar, és mondom korábbi alkalommal jól működödtt, csak a kicsi hdd és a gagyi (100 éves) vga miatt nem tudtam használni rendesen.
Szóval, én szeretném a Linuxot (praktikus és érzelmi okokból egyaránt), de nem adja magát... A Suse van kéznél, és ha egyszer fel tudom rendesen telepíteni, az isten se fogja megmenteni a használattól. Mindezzel együtt még hosszú az út addig, amíg a Linux széles körben elterjedt oprendszer lesz. Túl bonyolult. Nem vagyok egy zseni, de nem kell elővennem a kézikönyvet, ha be akarom kapcsolni a számítógépet. Mi van, ha egy ''anyukám'' júzer ül le a Linux elé?
Most leszedem a 9-est, azzal teszek újabb próbát.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest