Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
modeller
aktív tag
''mert a félkegyelmű microsoft már megint tekert egyet a megszokott dolgokon.
''
Megint? Ez négy és fél éve történt a win2000-ben... Sőt egy évtizede, mert a LDM végülis NT4-ben is volt már, persze ez a mostani jóval többet tud.
Egyébként sem tudom mit tudott megkavarni, mivel a 9x-es időkben nem volt paticionáló program a windowsban. (nem, az fdisk nem a windowsé volt, hanem a dosé csak átemelték bele)
(egyébként nem tudom mit szólnál hozzá, ha én hivnám félkegyelműnek meg baromnak torvaldsot, mert hülye vagyok a linuxhoz és nem ott van valami ahol én keresem?)
''De azt megmondhatnád, hogy egy installálás közbeni particionálás mért cseszte szét a partíciós táblát?''
Nem tudom, nekem még sosem cseszte szét. De, ha ez ''szabályos'' ti. reprodukálható működése lenne, akkor lenne róla bugtaq,amiről én nem tudok. (ha te igen, akkor oszd meg velünk, és akkor elhisszük, hogy szar)
''Ha már annyira véded.''
Én alapvetően nem a wint védem, hanem azokat az embereket (az informatikai világ 90%-a mondjuk) akiket végeredményben lehülyézel, azzal, ha hozzá nem értésből fakadóan valótlan hibákat terjesztesz róla. A többi hozzá nem értő meg nem érti miért használjuk mi a wint, ha ilyen szar... A titok: értünk hozzá.
''Ugyanis az azt csinálja amit ÉN akarok.''
Nekem a win is...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi