- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #197400 üzenetére
Nekem is karcsunak tűnik a 10g. Lehet százat akart írni.
Szerk. Közben látom ki lett tárgyalva komázok mèg..
-
válasz
"az én infóim szerint a biológiai minimum az 0,55g/testsúlykg, az optimális meg 0,8-1g"
Ez így korrekt.
Dorian: Tartósan magasabb zsírrogyasztás esetén -nálam legalábbis biztosan- megnő a nemi vágyam. Ezt már teszteltem párszor, és mindig bejött; a magasabb zsírfogyasztáshoz magasabb tesztószint is tartozhat. Ketogén diéta alatt anno már zavaróan megnőtt a szexuális éhségem, a mindennapi életvitelem akadályozta a folyamatosan álló cerka, a gondolkodás szexre történő fókuszáltsága. És egyértelműen a nagyon megnőtt zsírfogyasztás volt a kiváltó ok, ahogy felhagytam a ketogén diétával, visszaesett normális szintre a téma. Szóval megfordítva: a túl alacsony tesztószint kiváltó oka simán lehet a zsírfogyasztás elégtelensége, érdemes tartani minimum azt a 0,55g/tskg-ot.
ON: Nagyon régen edzettem már. Új ház, és a hozzá kapcsolódó minden feladat... Pár napja lett csak új lakcímkártyám. De a "gyúrós" kajálást azért nagyjából tartom, csak így nem tudom, mi lesz a fejlődéssel. Majd ha lenyugodnak a dolgok, megint rákapcsolok; perpill jó lenne legalább heti 1x edzeni teljes testre, hogy ne nagyon veszítsek izmot, amíg tart a jelenlegi léthelyzet.
-
Dorian
félisten
válasz
Nem emlékszem hol hallottam, lehet nem annyi.
Ettől függetlenül nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy valaki étrendje olyan kevés zsírt tartalmazzon, hogy pluszban, önmagában kelljen bevinni extra zsírt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest