Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• K1LLMy53Lf
    őstag

Deficitben azért problémás tud lenni 200g fehérjét betolni... Ha csak tejsavófehérjét iszok vízzel, abból is 8 mérő (4 dupla turmix) 120*8= 960kcal, 184g fehérje és még semmit sem ettem... Nekem a vesém, húgyhólyagom is jobban tolerálja a kevesebb / szilárd kajából bevitt proteint. Csak ugye szinte ~1 kg csirkemellet kell megenni a 200g fehérjéhez...

SZVSZ 100g fehérje környékén már lényegében nincs izomveszteség, ha van mellette rendszeres, heti 3x intenzív súlyzós edzés. Ja, bocs, ezt egy ~100kg-os emberhez (magamhoz) mérve írom...

azért ez - szvsz - elég erősen függ a deficit mértékétől, az aktivitási szintedtől és az aktivitás formájától... ha heti 3x 1 óra közepes intenzitású súlyzós stimuláció van, mint mozgás, akkor elég lehet, ha van mellette megfelelő mennyiségű ch-bevitel is... ha viszont sokkal magasabb a heti aktivitási szint, akkor már nem feltétlenül elég 1g/ttkg... (persze ezt elméleti szinten mondom, hiszen kipróbálni sosem próbáltam :) )

az biztos, h 1,5g/ttkg elegendő mérsékelt/közepes deficit esetén izomnövekedésre az én esetemben

Új hozzászólás Aktív témák