Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
-
Woodslave
félisten
válasz
aelod
üzenetére
nyilván mindenki qrva izmos akar(na) lenni csak egy idő után már nem vagy hajlandó, képes akármi megtenni mindent ezért és akkor jön hogy egészséges akarsz lenni
Mondjuk nem tudom abban mi az egészséges hogy golf, tenisz stb könyököm van, vállam és térdem fáj meg a derekam, de nem baj ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja és izmos se vagyok
-
aelod
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
Csak sokan képtelenek egy lépést hátralépni, és megpróbálni más szempontot is figyelembe venni.
Ezzel pontosan így vannak azok akik nem tudnak új perspektívákat implementálni az edzéseikbe csak a régi 4x8 blo splittek mennek.
Nem mindenki akar profi testépítő, versenyző lenni. Rekreáció, izomtömeg megtartása, esetleg jó a csapat az adott teremben.
Miért ez a magyarázat a fentire? Nem értem.
22 év után nekem sincs sok kedvem edzeni elhiheted. A lehető legkevesebb időt akarom elb*szni a teremben úgy, hogy a lehető legjobb eredményt érjem el.Az meg ha egy gyakorlat fáj akkor nem csinálom. Már elég sok van
-
Dorian
félisten
Valami olyasmik a terveim, ha jövő nyárra összehozok egy már számomra értékelhető izmosságot, akkor utána heti 2 kodi marad, az is lehet, hogy izolációsok helyett csak összetett "funkcionális"-nak is nevezhető gyakorlatokból, 3. alkalommal meg kipróbálok valami mást. Thaibox pl. érdekel
-
tisn
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
en csoro vagyok, olcsokra vadaszom

es kb. mindegyik tul geil izu nekem (talan a protenco termeszetesek nem), igy izesitetlennel keverek mindent.ebbol a gymbeambol a csokis/vanilias is jo volt.
-
CriticalHit
addikt
Ha eljössz Pápára, megkóstolhatod: [link] . Soha nem próbáltam azonban hideg tejben vagy vízben sima rázással.
Nekem bejön (amikor akciós) a minden felesleges összetevőtől mentes Ízesítettlen Gymbeam True Whey (Tejsavó fehérje koncentrátum (tej) 99%, emulgeálószer-napraforgó lecitin). is, amit itt mosléknak tartanak de számomra az íz a legkevésbé fontos. A természetes tejszínes, vajas íze bármilyen mű íznél kellemesebb számomra. -
Woodslave
félisten
válasz
ncc1701
üzenetére
én is tudok menni ezzel az állásponttal. Arról nem is beszélve hogy qrvára le kell lassan szorítani azon gyakorlatok számát amit tudok csinálni. Hiába a legoptimálisabb gyakorlat, ha két alkalom után tönkrebaxxa a vállam, könyököm térdem. Akkor inkább legyen kevésbé optimális de legalább ne ártson. Tudom xarul csinálom stb tök mindegy ebből a szempontból
-
tisn
veterán
https://www.vitalforce.hu/termek/iron-gym-iron-gym-max-huzodzkodo-rud-irongx-max/
nekem ez tetszk
meg jobb lenne, ha a testre meroleges fogason kivul lenne egy kb. 35-45 fokos szogu rud is, az is szuk fogashoz.nekem ezek jobban bevalltak, mint a testtel parhuzamos. bar lehet igy csalas, mert konnyebb a huzodzkodas

-
tisn
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
az nem sima kokusz? akkor lehet rendelek. valaki tudna kolcsonadni? vagy a vesemet adjam el?

-
CriticalHit
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Semmi gondom nincs a Stillmass Whey Protein Silver Sztévia-val. Meleg zabkásában, köleskásában jól oldódik, sűrít, még a kókusz-csokoládé íz sem rossz. Nyugodt szívvel ajánlom. Továbbra is.
-
tisn
veterán
válasz
aelod
üzenetére
hat, valojaban egy hatart elerve, mindenki topogni fog. az se gond, ha odaig lassabb az ut, nem optimalis.
meg van akinek kisebbek is a celjai, peldaul en semmikepp nem akarok tulmenni az izmossagod 2/3-an. kb. mint dorian + 5% zsir, az boven eleg lesz

a gyakorlatok helyes kivitelezese inkabb a serulesek miatt fontos.
-
-
Dorian
félisten
válasz
ncc1701
üzenetére
Nálam szóba sem jöhet ilyesmi, eleve nálam az egészség sokkal magasabb polcon van, mint az izomtömeg.
Eleve ezt most felvetett megnyúlt állapotú terhelésprofilt is pl. amiatt kezdtem olvasgatni, mert felmerült bennem, hogyha csak rövidült állapotban edzünk egy izmot, az hosszabb távon az izom rövidüléséhez vezet és ezzel vesztünk a test mozgástartományából, rugalmasságából, ilyesmi -
ncc1701
veterán
válasz
aelod
üzenetére
Vagy nem egy helyben topog, hanem azért csinálja, h egészséges maradjon, és nem célja nagyobb lenni. Vagyunk így egy páran azért.
Szted 31 év edzés után mennyi motivációm van? Elmondom, nem sok. De annyi van bennem, h a kötelezőt megcsinálom.
Csak sokan képtelenek egy lépést hátralépni, és megpróbálni más szempontot is figyelembe venni. Nem mindenki akar profi testépítő, versenyző lenni. Rekreáció, izomtömeg megtartása, esetleg jó a csapat az adott teremben. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit
üzenetére
én stillmass-t még az ellenségemnek sem javasolnék... (ok, van aki szereti... pl tisn... de szerintem ő egy külön faj... szerintem őt valami extrém perverzség vonzza a stillmass-os fehérjéhez...
)
de amúgy viccet félretéve: saját és asszony bőrömön (adott esetben szó szerint) tapasztlt dolgok alapján a stillmass cuccai xarok...a whey fehérjéből mondjuk én csak mintákat toltam, bőven elég volt, annyira rosszul odódik...
a vegán fehérje mixből vettem 1kg-ot... 1 hét fogyasztás után (napi 1 adag) kb mint egy hüllő, mikor levedli a bőrét, úgy hámlottam...
a sertéskollagén azon felül, hogy minimálisan van ízesítve (ez egyébként nem lenne nagy probléma) xar... aminosav profilra ugyyebár a sertéskollagén és a marhakollagén között extraminimiális eltérés van, mégis ~2hét fogyasztás után asszonynak visszatértek az izületi fájdalmai, újra kattogott a térde stb... és nekem is visszatért a kattogás... emiatt visszaváltott asszony ostrovit marhára, és 4-5 nap után javult... én egyelőre csak extra glicint dobtam hozzá, de ez is érezhetően segített...
szóval itt a kollagén esetén elég nagy eséllyel xarul csinálják és a dehidratizálás során roncsolódnak a peptid kötések és szimplán nagy része lebomlik a kollagénnek aminosavakra a gyomorban, nem jön át rövidebb láncú peptidekként a megfelelő helyre. -
tisn
veterán
-
ncc1701
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ezekből nincs 1 adagos minta amúgy? Gyanúsan olcsó, de a vaniliát kipróbálnám, reggelibe jó lehetne. Jelenleg biotech pure whey
megy nálam, a tejberizses. Sajna ribanc lettem, nekem már fontos az is, h amit megeszek, annak jó legyen az íze is, és hát volt olyan fehérje, amit inkább kidobtam, mert nem izlett.
-
tisn
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
huh jo dragak mar ezek is.
es nincs csokis kekszes sztevias, azt akartam kiprobalni
-
tchriss
tag
Sajna fogyóban a fehérje, de a protein co nál nem tudni mikor lesz megint a fine ból ezt válaszolták amiből lehetett volna venni steviást is venni, van ez a MHN holland csokis, de kéne mellé egy másik is. Gymbeam esnek néztem a true whey steviás változatait, de nem igazán olcsóak.
Valaki vett manapság más steviást jó áron? Szukralózost semmiképp sem szeretnék. az se baj ha jó nagy kiszerelésű azok általában még olcsóbbak. -
Land
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni beltérbe ajtó fölé falra (nem plafonra) húzódzkodót. Terveim szerint erre csatlakoztatnám rá a TRX szettemet. Yton a falazat.
Ezek közül van amit ajánlotok avagy mit ajánlotok 20 ezer Ft-ig?
Alza: 7750 Ft
Alza: 17990 Ft
Alza: 13190 Ft
Alza: 23090 Ft
Decathlon 19990 FtKöszi!
-
Dorian
félisten
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ez egyébként nem rossz, de láttam vhol most róla egy friss interjút.
Eddig sem volt bonyolult srác, de ez mindent vitt, mint egy buta focista csak gyúrós kiadásban. -
gabor101
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy a lent látható munkabeosztás mellett, milyen módon osszam be az edzéseket? Régen 3 műszakban jó volt mert nem kellett variálni, és tudtam csinálni a sima osztottat.
-
Dorian
félisten
Arról mi a vélemény, hogy az egyes izmok edzésénél A-B hét szerűen érdemes váltogatni a gyakorlatokat aszerint, hogy nyúlt vagy rövidült pozícióban a legnagyobb a terhelésprofil?
-
CriticalHit
addikt
Egész jó:
BRUTÁLIS MELLIZOM -
Dorian
félisten
válasz
ncc1701
üzenetére
De nem ez volt az alapkérdés, hanem a versenyzők, akik meg úgyis mind szúrnak ha nem naturalban indulnak. Tehát köztük megintcsak az edzés dönt (nyilván a genetikát nem ideszámolva). Nem hiszem, hogy lehet úgy versenyeket nyerni, h szúrom magam aztán a kondiban meg valamit bohóckodok. Mert lesznek akik szúrás mellett nem csak bohóckodnak.
-
ncc1701
veterán
válasz
Dorian
üzenetére
Persze.
Megvan az a kisérlet, mikor x embert 3 felé osztottak?
-egyik csapat kapott tesztót, és edzett
-második csoport kapott tesztó szurit, de nem edzett
-harmadik simán edzett naturálbanNa, az eredmények is ilyen sorrendben jöttek. Azaz csak a szuri+kajától jobban fejlődsz, mint ha naturálban edzenél.

-
Apollyon
Korrektor
válasz
Dorian
üzenetére
Már régóta követem a topikot, kb., 2000-es évektől úgy a covidig nagyrészt csak a bunny nyomta az észt a nagyobb tömegű magyar mainstreambe, időközben az okostelók elterjedésével felbukkant más is, de nem nyomtak sokat a latba, covid óta meg fel-fel jönnek ilyen Sanyifélék, és ugyanazt mondják amit már 20 éve is elmondtak mások, csak ebbe-abba az irányba eltorzítva. Közel 20 éve járok már terembe, szóval ja, tudnék vitatkozni azzal, hogy "kitől lehet a legtöbbet tanulni", de nem akarok.
-
Dorian
félisten
Megcseréltem a hetfőt a szerdával, így hetfőn lesz felsőmell, szerdán láb, így a pénteki vállig tud regeneralódni az elsőváll. Péntek után hetfőig meg egyél több nap telik el.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dorian
üzenetére
Oké, de hát Norman jobban tudja.
Én mondjuk mostanában kezdtem el hallgatni a DietGainz vagy mi a neve csatornán a kvázi életút interjúkat a testépítés meghatározó alakjaival, köztük találkoztam olyannal akit nem ismertem, de azóta követem, mert érdemes rá.
Nem mondom, hogy adásokban időnként nem hangzanak el phaszságok, de legalább nem egy arrogáns gyökér vezeti a műsort.
-
Dorian
félisten
válasz
Apollyon
üzenetére
Nyakas Sanyit le jöttmenthülyézni nem túl sok tudásra vall
Tőle lehet a legtöbbet tanulni az összes magyar gyúrós-tartalomgyartó arc közül.Van egy olyan perverziója, hogy 100 kiló alatt nem ember az ember, és aki nem versenyző az egyáltalán minek csinálja az egészet, ezt ki kell vonni, ennyi.
-
marked one94
őstag
2 hét kihagyás után én is visszatértem, sajnos nem úgy ment a bölcsek fogak kiszedese mint én ahogy elképzeltem
súlyom sokat nem változott az erő szintem az meg gatya lett. Mikor a bemelegítést csináltam mar éreztem hogy nem olyan olajozott a mozgásom mint előtte. 11 hét van a kövi versenyig addig csak visszatér az erő is.Plusz én egész életemben nem ettem ennyi fájdalomcsillapítót mint az elmúlt két hétben, a gyomromat meg is viselte az első hét után.
-
Vitee
aktív tag
Ez a Nyakas egyre meredekebb dolgokat puffogtat
A legujabb, 5 hiba kezdokent videoban aztmondja az elejen, hogy total kezdokent, ha 90 kiloval nyomsz fekve, nem artana feljebb nyomkodni a sulyt mert sose leszel izmos.Kommentben meg is jegyzik ezt joparan, erre odabofogi, hogy neki mar 16 evesen ment...
Hogy lehet egy testepito, aki raadasul elvileg mindenkinek tartalmat gyart, ennyire ignorans es keptelen felfogni, hogy mindenkinek a teste masra kepes es nem hozza kellene hasonlitgatni, hanem mindenkit sajat magahoz...
Probalnam elvezni a tartalmait de egyre farasztobb ez a kezdok fikazasa nala.
-
kerepesig
tag
Sziasztok!
Közel 10 év után újra elkezdtem edzeni. Meglepően jól megy, erő kb 70%-a 1 hónap alatt visszajött... És most ennek iszom a levét.
Lelkes voltam, a lelkesedésemnél pedig csak a hülyeségem volt nagyobb, természetesen jött a sérüles: golfkönyök.Kímélésen kívül van valamilyen, akár receptköteles krém vagy gyulladáscsökkentő ami működött nálatok?
-
-
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem túl bonyolult ha mezitláb rohangászol és belerúgsz vmibe. Pár éve a másik lábamon törtem el a kisujjam, az egyik kanapénknak vékony fém lábai vannak úgyh kis helyen adja át az erőt ha sikerül úgy eltalálni. Ez most a teraszon történt.
-
ncc1701
veterán
Nálunk egy régi atlas gép van erre a célra, szemben ülök be, így olyan szögből tudom tolni, ahogy jólesik. Kis kreativitás régi gépeknél nem árt.

Régen persze guggoló keretben nyomtunk, padot beállítottuk, szigorúan nyak mögül, fül alá engedve, 120kg volt a csúcs. Ma már fejbeverném magam, h mi a fenének kellett? -
tisn
veterán
válasz
ncc1701
üzenetére
errol az jutott eszembe, hogy a matrix vallbolnyomo gep nekem is basztatta a vallam, valahogy nem stimmel, probaltam nem a markolatnal fogni, az kicsit javitott rajta.
aztan irtam, hogy par hete uj gepek, freemotion gyartotol erkeztek. na van ilyen vallbol nyomos verzio es az tok jo. es mivel ezek ilyen allithato csigas gepek, sokkal jobban hasonlitanak kezisulyzoval vagy csigan vegzett gyakorlatokra, sokkal tobb stabilizacios izmot hasznalnak mint a std gepek, igy elegge megtetszettek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?