Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Na én meg letudtam ma az első edzésemet teremben. 2020 október eleje óta nem voltam.
Akkor ki akartam hagyni kb 2 hetet, mert szép fokozatosan egyre jobban elkezdett fájni a bal vállam 45 fokos padon fekvenyomásnál, illetve vállból nyomásnál. Aztán a kihagyás hosszabb lett, mert jött a vírus miatti zárás.Voltam a vállammal orvosnál is, megultrahangozták, de semmit nem láttak. Novemberben elkezdtem itthon edzegetni, de semmi komoly, csak fekvőtámaszok, felülések, guggolások mindenféle formában, illetve 2 darab 16 kg-ig pakolható egykezes súlyzó állt a rendelkezésemre és azokkal végeztem mindenféle gyakorlatot. Általában rövid pihenőkkel és magasabb ismétlésekkel, ha már súly nem állt rendelkezésre.
A vállfájdalom lassan teljesen elmúlt. Aztán ma szép óvatosan nyomtam 45 fokos padon, nem is nagy súlyokkal, mivel csak próbálgattam a vállam. Nem fájt, de kicsit éreztem, hogy "van vállam".
Aztán most pár óra múlva egészen kicsit fáj bizonyos mozdulatoknál, szóval ez nem túl jó hír. Úgy látszik nem gyógyult meg teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest