Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#160305) Macka


Macka
veterán

Szombaton kint voltunk az INBA őszi versenyén. Bár ne lettünk volna. :W
Rekord számú nevezővel zajlott a verseny, de a rekord a nevezők alacsony számára vonatkozott, ugyanis csupán százpár induló volt, ami a tavaszi miskolci forduló után szánalmas.
A fiúkról nyilatkozni nem tudok, inkább csak félszemmel figyeltem őket, de tény, hogy volt, aki keményen odatette magát.
Ellenben a lányok: totális képzavar, inkább egy szépségverseny volt, mint testépítő. A bikini kategória kuka, ennyi löttyedt, zsíros segget életemben nem láttam, nemhogy versenyen.
A sport model kategóriában az első 3 tudott elfogadhatót mutatni, a többi kuka.
Beszélgettem női bíró ismerősömmel, aki a fentiekben is megerősített, őt idézve: "ezek azt sem tudják, hogy merre van a konditerem".

És a nincs lejjebb megállapításom netovábbja: olyan is volt a bírók között, akinek nemhogy bírói, de még csak egy személyi edzői képesítése sincsen.

Magánvéleményem: INBA-t itthon el kell felejteni, inkább egy komédia, mint egy verseny. Előd Te is felejtsd el, felesleges időpocsékolás. Annyira tömegsport lett ez a gyúrás/fitnesz, hogy aki 3 hónapja edz, már az is azt hiszi magáról, hogy született vörsönyző.
:W
A múlt heti posztomhoz adalékként: megkövetem magam, ezután a forduló után már én is azt mondom, hogy ennek a versenynek semmi presztízse nincsen. :(

Aki a képeken akar nyammogni: a Cutler Fitness Zalaegerszeg fb oldálán van egy rakat kép.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.