Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#154251) flash- válasza mayday00 (#154236) üzenetére


flash-
veterán

amikor csökken az inzulin akkor nő a növekedési hormon szint,esetleg ez, vagypedig a glutén, ugye az okoz levertséget ,enerváltságot, én ha diétázok(csökkentett ch, magas zsír,de nem keto,mert fehérje tskg 2g) hasonlóról számolok be, nem is a cerka, de energikus vagyok folyamatosan, mindig mozogatnékom van, van egy általános felpörgött állapot, és szinte kivánja a testem a mozgást, mig amikor sok ch-t zabálok, borzasztóan lelustulok, letompulok,depis leszek,stb..

examine ja jó oldal, érdemes megnézni pl hogy edzés előtti bedurranás fokozók össztevőiből mi müködik mi nem, illetve l karnitin, stb.

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#154252) Zola007 válasza flash- (#154251) üzenetére


Zola007
veterán

olyan szépen körülírtátok a szimpatikus és paraszimpatikus perifériás idegrendszeri hatásokat, hogy csa na :)

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#154253) mayday00 válasza flash- (#154251) üzenetére


mayday00
őstag

Nálam is ugyan ez volt. Mikor több ch-t ettem, nem volt semmi erőm. :(( Levert voltam, fáradt, álmos, depressziós, semmihez sem volt kedvem. Nem tudtam fekvőtámaszt csinálni semmit. Most a csökkentett ch-val, rengeteg erőm lett, depresszió, levertség, tipikus "kómás" állapot minden elmúlt. Sőt a összes Ízületi nyavajám elmúlt. :K A sok ch gyulladást okoz a szervezetben. Ráadásul tök nyugodt vagyok. Nem tudnak felidegesíteni, mindenkin csak röhögök ha úgy hozza a helyzet. Valahogy megnyugodott a testem, a lelkem is. Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott állapotba kerültem. :K

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#154254) patex1983 válasza mayday00 (#154253) üzenetére


patex1983
őstag

Mit jelent nálad a kevés ch/sok zsír?

X

(#154255) mayday00 válasza patex1983 (#154254) üzenetére


mayday00
őstag

Pontosan nem tudom, de 30grammnál nem több. Minden nap eszek egy kis zöldséget, ami abba van. A többi kalóriát zsírból fedezem meg mellé fehérje.

Sok fajta hidegen sajtolt olaj, házi vaj, kókuszzsír, kacsazsír, liba, mangalica, sorolhatnám. Húsból minden. lazac, tonhal, sertés, marha. A sót is külön mérem. Ezt külön veszem be. Himalája só. Berakom a számba és elszopogatom. Finom, van íze. Gondolom a magas ásványanyag tartalma miatt. Mindent beviszek ami kell. A hidegen sajtolt olajba meg rengeteg vitamin van. Nem véletlen kerül annyiba. Magnéziumot eszek, citrátot. Avokádó, zsír, kálium miatt. És sorolhatnám.. De ez a 30 gramm ch pont elég. nem hogy gyengülnék, levert, gyenge lennék...Ellenkezőleg... :K És azt hozzáteszem, h soha nem vagyok éhes, gyenge, fáradt.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#154256) j0k3r! válasza mayday00 (#154255) üzenetére


j0k3r!
senior tag

Mióta csinálod ezt az étrendet?

some men just wanna watch the world burn...

(#154257) mayday00 válasza j0k3r! (#154256) üzenetére


mayday00
őstag

Kb 1 éve. :K 40 voltam, hasonló mint a drogos nyúl. Erőtlen, gyenge, szar voltam. Mintha s@arból gyúrtak volna. Kellett változtatnom. Elkezdem kutakodni. Rengeteg információt gyűjtöttem...Kb fél éve elkezdem inni a hidegen sajtolt olajokat. Sok fajta van belőle itthon. Rengeteg pozitív változás történt bennem. :K 41 leszek de úgy érzem mást is kellene csinálnom. Nyáron elkezdem a Street Workout. Rengeteg minden megy, már. Álmomban sem gondoltam volna, hogy én valaha pörögni, forogni fogok a gyűrűn mint egy majom. :R Teljesen szűk fekvők, életemben nem tudtam csinálni. Még 20 évesen sem. Most + súllyal is megy, teljesen szabályosan. Egykezest gyakorlom de az nagyon nehéz megtanulni. :O

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#154258) mayday00


mayday00
őstag

Le@om, hogy a who-ba, meg a többi hasonló helyen a sok dagadt disznó mint mond, mint mond bunny, aki 1 fekvőt nem tud megcsinálni, ha megis csinálja, hulla fáradt. :K A körzeti orvos mondja meg, hogy mi a helyes? Aki egy full nyomorék ember? Olyan emberek osztják az észt a világon, az országba, akik a feneküket nem tudják önnállóan kitörölni..nem is folytatom...A dagadt dietetikus mondja h mi a helyes..? :Y Elegem van. Nem belőletek amúgy.

[ Szerkesztve ]

"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."

(#154259) Zola007 válasza mayday00 (#154257) üzenetére


Zola007
veterán

mit dolgozol mellette?
le tudnád írni egy heti étrended?

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#154260) Apollyon válasza mayday00 (#154258) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Igazából a Kathi Béla sem tudta pár éve kitörölni a seggét amikor még a háború volt.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#154261) attiati válasza mayday00 (#154255) üzenetére


attiati
veterán

mennyit költesz kajára egy hónapban?

(#154262) whitezo88 válasza mayday00 (#154253) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Nem szivesen keressk oszefuggeseket de miota lazitottam az etrendemen es tobb chr eszek, szarul vagyok. Mintha folyton ideges feszult lennek. Eros szivdobogast erzek mintha folyton stresszelnek. Vernyomasom ugral, 115-150 kozt akkor is ha csak otthon vagyok nyugiban. Verkepem, vizelet, ekg tokeletes... orvos is tippelget, adott kardiologiara beutalot de az aprilis... valami idegalapu lehet. De nincs miert nincs hitel a fejem felett nem halt meg senkim nem rugtak ki semmi.

(#154263) aelod válasza Apollyon (#154244) üzenetére


aelod
veterán

Egyél csak fehérjét egy hétig null chval null zsírral. Magad is megtapasztalod a a tesztó csökkenést.

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#154264) BUZZLGHTYR


BUZZLGHTYR
senior tag

Ti edzenetek ugy hogy csak 1 fekpad 1 franciarud 1 hasazo es kezisulyzok vannak?

(#154265) Apollyon válasza aelod (#154263) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Arra céloztam, hogy a túlzott zsírzabálás csökkentené a tesztót, nem pedig egy egészséges bevitel. Nem volt definiálva mit takar pontosan a "ketogénszerű" étrend.
Én pl. a ketogén diétát magamnak el se tudnám képzelni. Rohadtul hiányozna a ch, amit a nap folyamán először olyan dél körül tolok (akkor van a 2. kaja), és nagyon jólesik már a reggeli egyetlen kimaradás után is.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#154266) marked one94 válasza BUZZLGHTYR (#154264) üzenetére


marked one94
őstag

Nem.

You'll Never Walk Alone

(#154267) Ļantos válasza BUZZLGHTYR (#154264) üzenetére


Ļantos
aktív tag

Ha csak egy kézis szettem lenne és nem tudnék terembe menni, akkor saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve de igen, akkor is edzenék.

(#154268) Tamoo válasza BUZZLGHTYR (#154264) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Én évekig (~7) edzettem úgy, hogy gyakorlatilag csak ennyi volt. Na jó, volt egy egyenes rúd is. Nem volt feltűnően szarabb a formám. :D Sőt, a mostanihoz képest volt abban az időszakban jobb is. De részben betudom annak, hogy öregszem. :DDD Az legalább rajtam kívülálló kifogás.

KÉP ekkor 3.5éve edzettem kizárólag otthon. Egy pad volt, rudak, némi tárcsa. (Most még ettől is szarabbul nézek ki. :D Pedig már fejlődött a "terem". Csak kevesebb idő jut edzeni.)

[ Szerkesztve ]

(#154269) attiati


attiati
veterán

A váll edzést hova érdemes beszúrni a lenti napok közül?
Akár érdemes szétszedni külön napokra az első-oldalsó-hátsó vállizmot?

mell + tricepsz
hát + bicepsz
láb

(#154270) Angel2014 válasza Tamoo (#154268) üzenetére


Angel2014
addikt

Nem vagytok ikertestvérek wooddal?

[ Szerkesztve ]

Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#154271) Ļantos válasza Tamoo (#154268) üzenetére


Ļantos
aktív tag

:R Nem szar.

Nekem is van ilyen régebbi: [kép]
Ez 3 éves garázsedzéstől alakult. Még bőven volt mit rendbetenni de mikor elkezdtem nem látszott rajtam semmilyen izom. Egy kétkaros pár tízezer forintos evezőkeretem volt meg két házilag esztergált egykezes súlyzóm, kezenként 25kg, leszedhető 2,5 kilós tárcsákkal. Még a gyárban esztergálták ahol apósom dolgozik :D
Én ezzel a szettel kezdtem :K

attiati

Hasonlóképp van nekem is bontva. Lábnál is van két gyakorlat vállra illetve valamelyik másik naphoz hozzácsapva szintén 2-3 gyakorlat, mikor hogy van kedvem/energiám.

[ Szerkesztve ]

(#154272) Tamoo válasza Angel2014 (#154270) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Nem, bár én is kezdek kopaszodni. :D

(#154271) Ļantos: Az egyszer sem volt kifogás, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésre edzeni. Sosem ott bukott meg a dolog. Összevissza kajálás, motiváció hiánya stb.... Valamennyit viszont mindig edzettem, sosem hagytam abba, csak belerakott munkát/minőséget tekintve vannak hullámvölgyek.

[ Szerkesztve ]

(#154273) Ļantos


Ļantos
aktív tag

Nagyon fáj a nyakam. Ha nem mozdítom, akkor is. Aludni is alig tudtam. Ha egyik oldalra fordítom a fejem, majdnem be$zarok. Jobboldalt hátul a trapézizom egyik fele lehet begyulladva :F . Volt már valakinek ezen a részen ilyen? Meddig tarthat ez? Így nemhogy dolgozni nem lehet, de életben maradni is kihívás. Pénteken guggoltam nagy (nekem) súllyal, megnyomhatta a rúd? Szombat reggel kezdtem érezni, azóta egyre szarabb. Hátaztam is szerdán, elvileg nem attól van mert akkor előbb jelentkezik, jól mondom?

(#154274) kicsiogre válasza Ļantos (#154273) üzenetére


kicsiogre
tag

Ha van otthon hengered probáld meg azzal maszirozni , meg valami izomlazitó kenőcs illetve gyógyszer ha annyira fáj, de ez csak az én véleményem 😊

(#154275) medica válasza Ļantos (#154273) üzenetére


medica
senior tag

Gugernyászással, t-evezéssel, elalvással esetleg (ha a depit kizárhatjuk)

Két pont között legrövidebb út ha el sem indulsz

(#154276) aelod válasza Ļantos (#154273) üzenetére


aelod
veterán

Elaludtad. Nekem volt már ilyen. Törzsből tudtam csak fordulni. Mondjuk kretén voltam mert ugyan úgy edzettem. Otthon, anyjuk masszírozta. Egyszer :DDD

Vagy még az lehet, hogy nagyon magasra raktad a rudat.
Vegyél valami flectort. Aztán ha van egy teniszlabdád akkor nekipréseled a falnak és óvatosan végigmész a célzott területen vele.

[ Szerkesztve ]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#154277) Tamoo válasza Ļantos (#154273) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Én egyszer annyira elfeküdtem, hogy valami idegrendszerre ható izomlazítót írtak fel rá, mert annyira kész voltam. Egy hétig oldalra döntve maradt a fejem. :D Ha megmozdult majd lefostam a bokám. :D Ha valaki megpróbálta volna kimasszírozni szerintem megöltem volna.

(#154278) Apollyon


Apollyon
Korrektor

examine.com mennyire számít hiteles forrásnak, mondjuk egy 1-10-es skálán?
Elég jó írások vannak rajta, alig bírom letenni. Persze nyilván ez sem szentírás, de elég jó és logikus következtetések vannak rajta. Meg néha szakbiológiai kifejezések felét nem értem és szótárazni kell, de elég sokat lehet tanulni belőle. Továbbá egy kissé átgondoltabbnak találom mint a néha szubjektív cikkekkel bíró t-nation-t.

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#154279) aelod válasza Apollyon (#154278) üzenetére


aelod
veterán

Ott is meghalsz mindentől? ;]

"It's simple, if it jiggles, it's fat."

(#154280) MATEO6600 válasza Apollyon (#154278) üzenetére


MATEO6600
őstag

Én teljesen megbízok benne. Ha nem ebben, akkor miben bízzon az ember? Engem meggyőzött, nekem példának okáért egy ilyen területen jártas ember ajánlotta az oldalt annak idején.

(#154281) inferno88 válasza BUZZLGHTYR (#154264) üzenetére


inferno88
őstag

Rendes rúd van vagy csak a francia?
Elég furcsa összeállítás, de rosszabb, mint edzés nélkül létezni.

Semper fi!

(#154282) marked one94


marked one94
őstag

Ti amúgy edzeni jártok, vagy csak mindig olvastok? ;]

You'll Never Walk Alone

(#154283) Ļantos


Ļantos
aktív tag

Köszi srácok.

Depi nincs, felctor tapasz, feketenadálytő beszerezve. Simán lehet, hogy el van feküdve, elég hülyén alszom az utóbbi időben. Ez azt jelenti, hogy hanyatt fekszem le, lapos párnám van, mindkét kezem a fejem felett tartom, hasonló mint mikor tartón összekulcsoljuk. Ez mindig kikapcsolt, rendre így aludtam el. Meghúzódhatott könnyen. Remélem elmúlik hamar.

(#154284) Zola007 válasza Tamoo (#154277) üzenetére


Zola007
veterán

"Ha valaki megpróbálta volna kimasszírozni "

Pedig jobban jártál volna.

Én most voltam masszázson, majd bef... tam, de utána rendben. Hát, trapáz, farizom nagyon be tud állni, azt csak úgy lehet kiszedni, ha belemennek könyékkel.
Nagyon fáj, de a trigger pont és az izomgörcs az ilyen.

Választani kell, hogy mi a jobb: 30 perc szenvedés 10es skálán 8ason vagy 2 hét 4esen.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#154285) tibcsi0407 válasza Zola007 (#154284) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Van tipped arra, hogy mit tudok kezdeni az olyan bicepszfájással, ami az egérfogásból ered?
Valószínű valami gyulladás lehet a jobb karomban a hajlatnál.
Volt egy időszak, amikor annyit melóztam, hogy edzeni sem jártam, csak a gép előtt ültem állandóan. Utána komoly fájdalom jelentkezett a bicepszemnél a hajlatban, ahol tapad (legalábbis én ott érzem)
Az oka szerintem ez lesz: (nyilván 8 órában nem para, de ha pár hétig napi 15-18 órát dolgozol így, akkor lehet következménye)

Ha edzek, akkor nem fáj annyira, de van egy-két olyan mozdulat, amikor nagyon érzem a fájdalmat benne.

[ Szerkesztve ]

https://utdetailing.hu/

(#154286) mike1334 válasza tibcsi0407 (#154285) üzenetére


mike1334
veterán

Tessék parancsolni :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#154287) tibcsi0407 válasza mike1334 (#154286) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Nem rossz!
Viszont a gyulladás már ott van és nem igazán akar elmúlni. :))
Szerintem azóta edzek annyit, hogy ne tudjon újra begyulladni, ha egyszer sikerül megszüntetni a gyulladást.
Pihenés nem segít, próbáltam..

[ Szerkesztve ]

https://utdetailing.hu/

(#154288) mike1334 válasza tibcsi0407 (#154287) üzenetére


mike1334
veterán

Vannak egész ütős gyulladáscsökkentő szerek ízületi fájdalomra. Én szedtem a hátamra olyat, amitől ilyen 10 másodperces görcsös fájdalmak jelentkeztek a hasamban fél óránként...aztán néztem, hogy írták a betegtájékoztatóm, hogy kilyukadhat tőle a gyomor stb...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#154289) tibcsi0407 válasza mike1334 (#154288) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Ez a bajom. Anno a doki Xilox-ot írt fel, ami eléggé overkill. Egyébként sem igazán értem, hogy mit diagnosztizált. Baleseti magánrendelésen nézettem meg, de lehet nem ott kellett volna. A forma egyből be akarta gipszelni. :DDD
Most van Flector gélem, de nem igazán jó mindig. Nikoflex sem rossz, de az is csak addig jó, míg melegíti.

[ Szerkesztve ]

https://utdetailing.hu/

(#154290) mike1334 válasza tibcsi0407 (#154289) üzenetére


mike1334
veterán

Krémek? Van egy csomó féle, természetes(ebb) (perskindol, flexagil) meg kicsit "keményebb" (diklofenák tartalmú, pl voltaren, diclac .) hatóanyaggal is.

szerk: Jah, akkor már azokat is próbáltad...

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#154291) tibcsi0407 válasza mike1334 (#154290) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Lehet valami szteroidos gyulladáscsökkentő lenne a megoldás, de semmi kedvem megszúratni magam a dokival, van elég bajom így is.
Tudok edzeni, de érzem, hogy ront az egyensúlyomon a kétkezes gyakorlatoknál, valamint elég kellemetlen a fájdalom.

https://utdetailing.hu/

(#154292) kicsiogre válasza tibcsi0407 (#154291) üzenetére


kicsiogre
tag

Ja aztán félreérti és jó kiss szteroidot nyom beléd aztán csak less mindenki hogy lettél ekkora 😀

(#154293) tibcsi0407 válasza kicsiogre (#154292) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Szerintem gyulladáscsökkentőtől nem fogok nőni, de nem is rossz ötlet. :DDD

https://utdetailing.hu/

(#154294) Lacy6 válasza tibcsi0407 (#154291) üzenetére


Lacy6
senior tag

Én majdnem ugyanezzel küzdök.
Annyi különbséggel, hogy nekem teniszkönyököm lett az irodai munkától.
Úgy 1 hónapja mintha jelentős javulás lenne, de fél évig olyan rossz volt hogy egy széket se tudtam megemelni akkor ha érintett volt az az ínszalag.
Most csak úgy érzem néha, hogy van fájdalom de nem vészes.

Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!

(#154295) tibcsi0407 válasza Lacy6 (#154294) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Akkor Neked pont a "túloldalon" keletkezik a fájdalom. Szuper.. Voltál vele dokinál?

https://utdetailing.hu/

(#154296) Zola007 válasza mike1334 (#154288) üzenetére


Zola007
veterán

meloxikám?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#154297) marked one94 válasza Zola007 (#154284) üzenetére


marked one94
őstag

Egy hónapja voltam pont egy ilyen csontkovácsnal aki elsőnek szetnyomkodott könyökkel mindent. Sírás közeli allapotba voltam. Rpe10es fajdalmakat reg éreztem már felenel az jart mar a fejembe hogy hazamegyek mert belehalok. De utana 3 nap mulva se a terdem se a bicepszem nem fajt. Tuti hogy 2-3 havonta elnezek hozza.

You'll Never Walk Alone

(#154298) Tamoo válasza Zola007 (#154284) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Nem tudom, nekem a nyakam állt be. De olyan szinten, hogy amikor vittek autóval a dokihoz, minden kanyarban vagy kátyúnál ordíthatnékom volt. El nem tudom képzelni mi lett volna ha valaki hozzányúl.

[ Szerkesztve ]

(#154299) mike1334 válasza Zola007 (#154296) üzenetére


mike1334
veterán

Aflamin.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#154300) kicsiogre válasza tibcsi0407 (#154293) üzenetére


kicsiogre
tag

Hát ha a doki annyit ért hogy szteroid kell.. Mész vissza hozzá doki a kezem nem javul visszont felszedtem 15 kiló izmot 😀

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.