Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perijon
tag
Hello!
Most egész jó akcióban van ez a bizonyos PurePro - Iso PRO, és a makrói sem rosszak. Általában GymBeam-et veszek, de ez most jobban megérné. Valakinek van vele tapasztalata? Tudom, hogy a nem "Pro" termék egyeseknek gyomorproblémákat okozott.
Előre is köszi.
-
rwin5
őstag
válasz
Zola007 #130491 üzenetére
Pár éve volt, hogy valamelyik sportolónk (asszem hazai volt?) halálra gázolt este egy kerékpározó férfit, tán még ott is hagyta (azt hogy ivott-e arra nem emlékszek már nem is tom hogy volt a story pontosan.) aztán lezárták az egész ügyet, hogy a férfin nem volt láthatósági mellény, persze hogy volt-e az sosem fog kiderülni gondolom az intézkedő rendőröknek ha volt is szóltak, hogy tegyenek úgy mintha nem lett volna.
HBO-n megy egy Aranyélet c. sorozat, szerintem ahhoz képest, hogy magyar gyártmány nagyon jó, na annak a 2. évadában vannak kisebb célzások, hogyha politikai elithez fűződik kapcsolatod, kb bármilyen törvénysértést el tudnak sikálni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #130489 üzenetére
A maffiozo aki tavasszal vagy nyar elejen megolt ket embert a vacsiuj mercievel. Biztos hallottal errol.
-
whitezo88
nagyúr
Vaze ezt az M Ricsit ki lehetne tenni hogyan ne kokszoljunk. Lattam rola felmeztelen kepet, feje mint a kamion, szuper vizes forma, nagyobb csocsok mint a nojenek... szerintem anapolont eszik tictac helyett.
-
Angel2014
addikt
válasz
Putyin90 #130482 üzenetére
Váll:
Nyakból nyomás állva egykezes súllyal 4x10
Oldalt emelés 4x10
Előre emelés kalapácsos fogással 4x10
Állig húzás kézi súlyzókkal 4x10 ha nem megy galambozás.Hát :
Döntött törzsű evezés 2 db kézi súlyzókkal Pl állva csípőhöz húzod döntött törzsel 4x10
evezés padon egykezes súllyal nonn stopp 4x10 ha nincs pad fogd meg a falat...
Mell:
Fekvőtámasz 4x10
Fekve nyomás kézisúlyzókkal padon de jó a földön fekve is 4x10
Tárogatás padon vagy földön fekve kézisúlyzókkal 4x10
Pullower 4x10
Bicepsz:
Állva behúzás váltott karral nonnstopp egykezes súllyal 4x16
Kalapácsos bicepsz: ülve nonnstopp 4x12 vagy állva egyszerre emelés kézisúlyzókkal. 4x12
Koncentrált bicepsz 4x10 nonnstopp ha nem megy akkor kétkaronként pihenj.Tricepsz:
Fekve két egykezes súllyal fülhöz engedés 4x10
Lórugás döntött törzsel..váltott kézzel nonnstopp 4x12
Állva tarkóhoz engedés egykezes súllyal karonként 4x12Láb :
Fogd meg a két 10 kilós súlyzódat szorítsd a válladhoz és guggolj le vele 4x20 szor
Utána menj ki a lépcsőházba vagy keress egy lépcsőt és csinálj a vádlira is 4x20 at.Has :
heti 2x vagy 3x a súlyzós gyakorlat után...fekve térd felhúzva kezek a tarkón és emeled a lapockáda a főldtől...nem kell túl magasra . és hasprést csinálsz..4x20 at.Ezeket az izomcsoportokat ha így edzed elég naponta csak egy testrész persze a kar bicepsz tricepsz egyszerre...de ha megy összevonhatsz pl mell hát ...vagy hát vállt is.
-
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Szeretnék elkezdeni tricepszre edzeni (kicsivel nagyobb karokat szeretnék, nem jampizni akarok, csupán csak vékonynak találom). Csak otthon edzenék. Van egy súlyzókészletem, 10 kg-ig tudom variálni. Tegnap hasított belém a gondolat, youtubeon néztem pár gyakorlatot, ami otthon is végezhető. Háromféle gyakorlat tetszett meg: az első a fekvőtámasz vállszélességben (könyök a test mellett), erre 4x6-os adagot ajánl, a második a szűk fekvőtámasz, erre 3x8-as adagot ajánl, a harmadik pedig a tricepsz nyújtása, ami úgy néz ki, hogy két kézzel megfogom a súlyzót a súlylapnál és a fejem mögött emelgetem (így), csak állva. Erre 4x10-15-ös adagot ajánlanak. A tricepsz nyújtásra van még egy váltott karos gyakorlat is, szintén 4x10-15-ös adagban. Szerintetek ha csak ezeket a gyakorlatokat csinálom egymás után, akkor elérhetek valami eredményt vele? Ami még érdekelne, hogy heti hány alkalommal ajánlott ezekkel a módszerekkel edzeni? (Én minden nap csinálnám, de gondolom az nem ajánlott.)
-
Zola007
veterán
Shit happens: [link]
-
lacos001
senior tag
Ő nem csepeli?
kalandoztam a neten...indexről jutottam a videóhoz
Ennyit tud Miami, ha jó pasik kellenek
lassan már nők lapját is fogok olvasni....
-
headhunter
addikt
Csepelen (Vida Fitness) új alapokra helyezték a testépítést... [link]
-
MATEO6600
őstag
válasz
FIREBLADE78 #130472 üzenetére
Ettől függetlenül rengetegen hirdetnek meg proteint "nem ízlett" címmel.
-
Zola007
veterán
válasz
Apollyon #130467 üzenetére
tudok
T-nation, getbodysmart, Exrx, innerbody, Alan Thrall, Rippetoe, Candito, Charles Poliquin,Ed Coan, George Leeman, Powerlifting To Win, Victor Costa, Dan Pope, Atlanta Chiropractor, JTSStrength
most hirtelen ennyi jut eszembe.könyvek:
Sobotta: Az ember anatómiájának atlasza I-III.
Csoknya Mária – Wilhelm Márta - A sportmozgások biológiai alapjai
Dr. Miltényi Márta - A sportmozgások anatómiai alapjai
William D. McArdle - Exercise Physiology
Rippettoe - Starting Strength
Rippetoe - Practical Programming for Strength Training
Greg Nuckols - Art of Lifting
F.C. Hatfield Bodybuilding a Scientific Approach (1984)
Bill Pearl-Gary Moran Getting stronger. (1983)
Robert Kennedy Testszobrászat (1994)
Tihanyi András - Teljesítményfokozó sporttáplálkozás
Dr. Sipos Andrea Táplálék-kiegészítők a sportban (2000)
Mark Vella Anatomy for strength and fitness training.(2007)
Theodore Dimon Jr. Anatomy of the moving body (2008)
Pat Mancchia Anatomy of exercise (2008)
dr. Katics László-dr. Lőrinczy Dénes Erőedzés (2004)
Gerard Thorne-Phil Embleton Testépítők enciklopédiája (2009)
Verkhoshansky and Siff - Supertraining (2003)) -
Zola007
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Zola007 #130462 üzenetére
Mind=blown. 212 font = 96 kg. Azért kezdtem ezen gondolkozni mert a fizik nem olyan régen van és Bunny is csak buziquenak nevezi. A Kiss the Bodybuilderen ugye Jenőt Molnár Petya kísérte el akit először néztem is hogy valami műsorvezető mert nagy gyúrósnak nem néz ki aztán kiderült hogy menszfizikes. Mondjuk róla is vannak szálkásan képek, de a roadshown erős átlagnak tűnt és rendszeresen kijavította a Jenő mert rosszul csinálta a gyakorlatokat.
-
Zola007
veterán
válasz
whitezo88 #130461 üzenetére
212 és az Open a klasszikus testépítés kategóriái
212 a 96kg alatti kategória, míg az Openben nincs súlyhatár
Előbbiben versenyeznek a kisebb vagy alacsonyabb versenyzők, Openbe mennek a hústornyok, jellemzően 120-130 kg tömeggel.A Mensfizik (aka. szépfiú) kategória nem klasszikus testépítés kategória, de manapság erre van igény, sokan "elérhetőbbnek" érzik (nem az) és ezért újabban népszerű mint a Bikinifitness (aka. plázapun©!) kategória
Ezekkel lehet manapság a legtöbb ruhát, kaját, tápkieget eladni. -
ReSeTer
senior tag
Hi,
Ha csak fekvőtámaszokat csinálok, és semmi mást, akkor is Johny Bravo alakom lesz? Tudjátok, a klasszikus láb napot kihagyó test. -
Ed3r_X_
nagyúr
Öröm s boldogság, 2 hónap után lementem a terembe.. sajna nem a csepelibe, így nem sokat ért
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest