Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• jozsi252

veterán

Sziasztok

Elszeretnék kezdeni edzeni. Mióta ( 2 éve ) munkahelyet váltottam, egy kicsit ellustultam a munkából adódóan, és szeretném helyrehozni magamat egy kicsit. 185/89 vagyok most éppen. Szeretnék igazából mindenhonnan fogyni, főleg has, comb. Majd miután leadtam 5-10kg-ot legalább, amit leszeretnék mert váltás óta meglátszik sajnos az a pár plussz kg. Szeretnék ráállni arra hogy izmaim fejlesszem egy normális szintre.

Volt év elején egy kis balesetem, lépcsőnmegcsúszás, és a jobb kezemre estem rá ami egy kicsit alámkerült, de nem tört el meg semmi ilyesmi, hanem úgynézki hogy csak a vállnál az izület húzódott meg. A legutóbbi 1-2 hónapba kezdtem észrevenni hogy nem fáj már annyira. Sajnos tudom hogy nagyon hosszú idő kell az izületnek hogy regenerálódjon valamennyire.

Ha elkezdenék edzeni akkor mennyire befolyásolná szerintetek a jobb karomat ez? Úgygondolom hogy mindenképp jobbat tenne neki ha meglenne mozgatva, talán meggyorsítható lenne a javulási folyamat.

Illetve X.ker universum-ba járnék, ha már a cégem állja a számlát, nemjár esetleg valaki oda még edzeni?

köszönöm a segítséget :R Miután választ kaptam ebbe a hsz-embe való pár kérdésre utána is lenne 1-2 kérdésem a hogyan kezdjem el az edzést. 1.hsz-be való linkeket el olvastam, viszont a jobb kezem miatt nemtudom hogy kezdjek neki.

Aktív témák