Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
drogery #32333 üzenetére
Valahol mindenkinek el kell kezdeni
Nem feltétlenül hátráltat sokáig, első pár alkalommal meg kell mutatni mindent, be kell tanítani, aztán nincs azzal már gond. Ha közben segíteni, korrigálni kell, mert rosszul csinál valamit, az már nem probléma szerintem. Cserébe elég sokat is tud segíteni, sokkal jobb lesz úgy edzeni, ha van mögötted/melletted valaki, akiben megbízol.
Persze ha valakit nem érdekel, nem hajlandó tanulni, normálisan edzeni, nem veszi komolyan, akkor kikopik, ja... Olyat kell választani, aki kitartó és megvan benne a küzdeni akarás
-
-
megint én
őstag
válasz
drogery #32194 üzenetére
Idő közben megtaláltam amit kerestem....
http://www.twinlab.hu/termek.php?id=425
Itt lejárós a termék
És asszem ez a legolcsóbb,
Mert így 8000/ KG-ra jön ki.
És 50 adagos.
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2176
Ez viszont 25 adag, de több mint dupla annyi cucc van benne adagokra lebontva. És csak 3800 -
spammer
veterán
-
God Vazzeg
veterán
válasz
drogery #31770 üzenetére
Összekeversz valakivel, aki azért van itt hogy neked segítsen. Többféle képpen lehet fekvenyomni, én nem értek hozzá, de vagy 5 féle módját ismerem, mind más és más a befekvéstől a súly letételéig. Ha valaki ért is hozzá, biztos tud még más trükköket is. Javaslom keress egy hozzáértő embert a közeledben, és majd elmagyarázza neked.
-
spammer
veterán
válasz
drogery #30972 üzenetére
Be lehetett volna ezt is, meg még ezer másikat, de ilyen van már ott (BB-s), és a könyv azért jó, mert tömören benne van a lényeg, és már 5000x lett linkelve/leírva, így meg egyszerűbb, 1. hsz-ben ott a letöltési link, kész... Egyébként sem az a cél, hogy elrettenjen bárki is, hanem éppen az, hogy minél többen olvassák el az alapokat, arra pedig jó a kapszula.
(#30976) drogery: tévedsz, nem csak szerintem. De nyugodtan menj a mod topikba, rakd be a linkeket és berakják azt is, ha nem tetszik... Te tényleg csak kötekedni jársz ide..
-
Jojo5
őstag
válasz
drogery #30926 üzenetére
Ijk: jó neked, nekem meg az izmaimban van apadás érezhetően, de ez a cuccli kikerekít mint az állat és sajnos túl sokat is edzem az adott izomcsoportot mert hülye vagyok és érzem, hogy még megy még van kraft...
(nem is értik, hogy honnan a p#csából van ennyi erőm még edzeni ez az "erő" simán plusz 1 teljes komplett gyakorlatot is jelent akár...)
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30885 üzenetére
Több mint egy éve nem nyomtam fekve "nagy súllyal", akkor kiment a 100kg-ból 8, mostmár leginkább egykezesekkel nyomok, ferdepadon 27,5-ösökkel. Guggolni meg 80kg-al szoktam, 4x12-t, szóval krva messze vagyok én attól hogy a saját testsúlyom többszörösével dolgozzak.
Meg nem is akarok.
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30880 üzenetére
Kezded kapizsgálni.
A testépítés lényege hogy nem a súlyokkal foglalkozol, hanem hogy megadd az izmoknak a fejlődéshez szükséges stimulációt.
Egyébként az alábbi elvvel, minél alacsonyabb vagyok, annál jobban járok.Vandit: Nem, az a lényeg hogy ő profi, telenyomva koksszal meg doppinggal.
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30875 üzenetére
"pl egy ilyen, h guggolás testsúly*2. fekvenyomás testsúly*1,5, elemelés testsúly*2,5. militaryp. testsúly*1. húzódzkodás testsúly*0,5."
Ez mind nagyon szép, csak a testépítés nem erről szól.
Vandit.: Ki beszélt profi testépítőről? Egyébként ha már szóba hoztad nézd már meg azokat a kokszos szörnyetegeket, akik mellett az általad linkelt srác is elveszik.
-
Kassadin
addikt
válasz
drogery #30875 üzenetére
"szerintem amíg ezek nem teljesülnek kár kar edzés napnak lennie, meg oldalemelésekre építeni egy váll napot. nem is beszélve a tipikus testépítő "betegségről" amikor a gyenge pontokat hanyagoljuk az erőseket meg nyomjuk ahogy bírjuk."
Az elég gáz, mert abból csak az fog kisülni, hogy baromira aránytalan lesz. Meg jó hülye is mellesleg.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
drogery #30870 üzenetére
Relatív lehet. Azért relatív mert nyílván akin azért van tömeg rendesen, arról feltételezhetjük hogy nem a 60kilós fekvenyomástól meg guggolástól lett akkora. Ahogyan lehet az is hogy sehogyan se kinéző emberek durván erősek. Tele van a jútyúb videókkal ahol 60-70kilós magas véznabélák 110-120 felett nyomnak fekve. Nekem is van olyan ismerősöm hogy csak eddz, néha megiszik egy turmixot, és ennyi, mégis van rajta tömeg is, és a forma is király. Itt jön be a genetika
Vandit.: Miért kéne nekik bontottat csinálni? A kémia miatt tudnak regenerálódni annyi súlyzós meg cardio edzés után is gyorsan. Semmi meglepő nincs benne, profi testépítők is 2x edzenek egy nap, egyszerűen ez ilyen, doppinggal lehet. Ha viszont te csinálsz tényleg odabas*ós teljes test edzést, garantálom hogy a következőre bőven nem tudsz regenerálódni, és előbb-utóbb (inkább előbb) túledzés lép fel.
Részemről befejeztem, nem fogom tépni a számat full feleslegesen. Nem az volt a feltevés se hogy teljes test edzéssel NEM lehet izmot építeni, hanem az hogy teljesen felesleges átlag embernek teljes test edzést csinálni 1-2 hónapnál tovább, mert a bontottal garantáltan jobban fog fejlődni. (amúgy meg ott vannak az alapgyakorlatok, azok sok izomcsoportot bevonnak, azokra kell építkezni. szóval a bontottnál is bejön az hogy pl. fekvenyomásnál dolgozik a mell-váll-tricepsz, és ugye ezzel kezded. Ezt lehet venni majdnem teljes testes gyakorlatnak, mert a többi izom amit nem soroltam fel is szerepet játszik/hat. Ez után jöhetnek az izolációsabb gyakorlatok, ahol már ténylegesen rákoncentrálva szét lehet szedni a mellet...
-
Vandit.
addikt
válasz
drogery #30867 üzenetére
Pont ezt akartam linkelni.
mocsanisi: Igen csinálnak konditermi edzést is, de garantáltan nem bontottat ez a lényeg.
spammer: Az alap felvetés itt az volt, hogy teljes test edzéssel nem lehet izmot építeni. Ezt meg lett cáfolva, úh a többi csak rizsa már a részetekről.
-
válasz
drogery #30856 üzenetére
A fekvőtámasz nagyon jó izmosító gyakorlat is lehet, ha nem áll meg az ember a kétkezes simánál. Szerintem bármelyik testépítő profitálhat belőle, ha nehezítve csinálja. Ha túl könnyű a vállszélességű egykezes, csinálhatod szűken az egykezes fekvőt; ha túl könnyű már a szűken végzett egykezes fekvő, csinálhatod úgy, hogy felteszed valahová a lábadat. Lehetsz bárki, meg fogod érezni azt az egykezes, szűk fekvőtámaszozást, amit mondjuk az íróasztalodra tett lábakkal csinálsz öklön.
Teljes test edzése szerintem azért problémás, mert ha bírná is az izomzat a terhelést, agyban nem fogod tudni feldolgozni, idegileg merülsz le, leszel hulla. Vagy pinalegyezés lesz az edzés, de annak meg semmi értelme egy szint felett.
-
spammer
veterán
válasz
drogery #30846 üzenetére
Igen, a biznisz is bejátszik az ilyen cikkeknél (persze azért nem mindegyiknél). De éppen ezért én fenntartással kezelem az ilyeneket, illetve utánaolvasok pl. a fórumokon, hogy mik a valódi tapasztalatok, ha abban az esetben nekem nincs személyes tapasztalatom. Nekem a fórum, vagy akár a BB-n is a vásárlói vélemények sokkal többet jelenetek, mert tapasztalatokon alapulnak. Persze azokat sem kell 100%-ra venni, mert van pl. sok Scitec zombi, akik akkor is bemagyarázzák maguknak, hogy hatásos a cucc, ha nem az
De ha sokan írják ugyanazt, akkor csak van benne valami.
Ugyanezért írtam, hogy egy adott szint után már nem hiszek a teljes test edzésben, mert én edzettem úgy is, meg így is, és látom, érzem a különbséget. Amellett, hogy az összes profi testépítő (de legalábbis a legtöbb biztosan) osztottan edz, márpedig ők nem véletlenül csinálják úgy.
-
spammer
veterán
válasz
drogery #30811 üzenetére
Te most finoman lehülyéztél itt pár embert?
Amúgy te elméleti gyúrós vagy, vagy edzeni is szoktál?
Ha pesti vagy, menj el pl. a mocsokmisivel egyet edzeni, aztán nyomhattok egy kemény mocsokmisis edzést, csak te teljes testtel, aztán majd írjátok le, hogyan sikerült
Bocs misi ha nem tetszik az ötlet
szerk:
csak hülyülök, hagyjuk a faxba a témát
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30800 üzenetére
Ott van Mozzarella.
mocsanisi: Jó hogy nagyobb élőben, edzésen bedurranva mindenki nagyobb mint képen.
Azért nála is, a 90 kiló az 90 kiló, még ha macikos számára az még satnya is.Nekem is ma vállazásnál trikóban bedurranva, már majdnem úgy néztem ki, mint aki izmos.
-
spammer
veterán
válasz
drogery #30804 üzenetére
"beírhatjuk cr.-t is, de ő valszeg erősebb és izmosabb is mint te."
Persze, jobb személyeskedni, de semmi gond. Igen, biztosan izmosabb, meg erősebb, mert szaros kölyök kora óta sportol, amire rátesz az is, hogy hosszú évek óta milliárdokat keres és világszínvonalú sportorvosi csapat van mögötte. Ilyen esetben lehet, hogy én is olyan izmos lennék, vagy még izmosabb.
De azért "korrekt" összehasonlítás volt, köszi
szerk: pont CR-t mutatták az előbb EB meccs kedzésnél.. szerintem volt már jobb formában is
(#30809) drogery: dívák
-
spammer
veterán
válasz
drogery #30800 üzenetére
Az edzésmódszer és a célok.
Mert Katona Ervin pl. nem úgy edz, mint pl. a Tóth Dani.
Tök más a céljuk, az edzésmódszereik, a táplálkozásuk is. Szarnak bele, ha zsírosak, mert nem a forma a lényeg, hanem az erő.
Én pedig (meg szerintem még itt sokan) a testépítésről beszéltünk és az ahhoz kapcsolódó teljes testedzésről.
De beírhatjuk azt is, hogyan edz a KrisztiánóRonáldó
-
spammer
veterán
válasz
drogery #30791 üzenetére
Senkit nem érdekelnek a strongmanek, súlyemelők és a zsírdisznók.
Nem néztem végig a videókat, ezekben bemutatják vagy legalább elmondják, hogy ők teljes testedzést végeznek?
Az sem mellékes, hogy nekik tök más céljuk van, mivel nem testépítők.
Ebből kifolyólag másképp is edzenek.
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30795 üzenetére
Jó azért a testtömeg nem mindegy, magasságtól függ. Mondjuk már azzal megelégszem, ha valaki pl 187cm magassághoz mutat egy 100-110kilós, szálkás formát. Persze natúr, teljes test edzéssel.
Mint mondtam nem jútúb videók érdekelnek, hanem hús vér ember eredménye, tapasztalata. -
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30791 üzenetére
Jól van, ezek profik mind, most keressek videót profikról akik bontott edzést tolnak, és hasonlítsuk össze a formát?
Egyébként honnan lehet tudni hogy csak teljes test edzést tolnak? Ha itt mutat valaki, egy fasza, szálkás formát, legalább 100 kilós testtömeggel úgy hogy csak teljes test edzést tolt egész életében, koksz nélkül, akkor hiszek a próféciának.Nem érdekelnek a jútúb videók.
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery #30733 üzenetére
nincs persze, átbaxás az egész. A lényeg hogy edzés után igyál ch-t mert inzulincsúcs kell hogy a fehérjét bevigye az izomba
A cél a glikogén lemerítése (igaz pont hogy nem lehet, mert BMW szerint is 100kg-s embernek 4 nap kéne, de tök mindegy, egyébkén 1,5-2 kg glikogén van) meg egyébként is a vér nem az izomba megy. Érdekes aki teljes testet edz és guggol meg hátazik, ott hova megy a vér, de tök mindegy, az se lesz izmos.
Meg egyébként is felmegy-lemegy a vércukor és elájulsz edzés közben, aki meg nem vizet iszik az csíra, de abból 5 liter kell
Mehet első hsz-be -
drogery
tag
válasz
drogery #30561 üzenetére
érdekes ez a blog egyébként. Dream
LoungeLeague.
Az Elitefts line up azért szimpibb. -
MPowerPH
félisten
válasz
drogery #30328 üzenetére
Mert nem tudok róla, hogy a srác olyat is forgalmazna. A fehérjét is csak a napokban tudtam meg, innen a topicból. Következő héten azt biztosan megrendelem.
mocsanisi: Igen, Bp.-n vagyok, legalábbis részben. Most vizsgaidőszak van, így csak elvétve. Az mit jelent pontosan? Jöhet priviben is.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
drogery #30221 üzenetére
Hiába írnám le, ezt látni kell úgyis. Meg úgyis kötözködés lenne belőle hogy miért fasság
Szóval mindegy is. Majd egyszer ha lesz rá lehetőség megmutatom
(Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy ez az üdvözítő és a szent grál, hanem csak hogy nekem nagyon bevállt, és hogy miért nem volt mellem, és most miért nincs
)
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery #30198 üzenetére
erre nem reagált senki adekvátan: Taníccs mester
ezt én is leírtam már: a mell funkciója nem a nyomás, hanem a karok mellkas előtt keresztezése, azaz tárogatni kell
ennél szebben nem tudnám megfogalmazni
The chest's primary functions are transverse shoulder flexion and adduction, as in fly movements. So, to target the pecs you should pick exercises that involve transverse shoulder flexion or adduction.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
drogery #30207 üzenetére
Nem, én is küzdök vele, és nem mondom hogy jó a mellizmom, mert a felső része nekem is el van maradva, egyszerűen csak vicces a fekvenyomásról kijelenteni hogy nem jó mell gyakorlat. Egyszerűen csak az emberek nagy része nem tud fekvenyomni. Hidd el, én is azt hittem hogy tudok, egész addig ameddig meg nem mutatták hogy kell. Bár én se úgy csinálom jelenleg, mivel én erőre megyek mostanában
-
Ijk
nagyúr
válasz
drogery #30198 üzenetére
Szinte nem is csinálok fekvenyomást, 30-as ferdepadon szétgyilkolom, aztán fekvenyomás picsa súllyal rúddal, egykezesekkel, vagy gépen.
Mondjuk a ferdepados fekvenyomás is fekvenyomás.Jojo, neked jó a tricepszed, de a te edzésedből azért nem indulok ki, mert tudom hogy a melledzést szarul csinálod és a tricepszed és a vállad kapja a fő terhelést.
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery #30166 üzenetére
ha a tricepszet teljesesen meg akarjuk dolgoztatni, akkor igen. 3 feje van, min. 3 gyakorlat min 6 munkasorozat gyakorlatonként. Nem lehet máshogy
Illetve lehet de az pinalegyezés
De annyira nem vicc. A nyomások meg a tolódzkodás (ami izommunkát tekintve nyomás) stimuláció nélkül hagyják a hosszú fejét a tricpesznek. Ezt nem én találtam ki, hanem Memmo Henselmans írta
Ő meg qrávra nem viccel
Amúgy meg nagy súlyok, alacsony ismétlésszám, azt szereti.
Letolás hogy bemelegedjen a könyök kicsit, aztán nagy súlyos szűknyomi, vagy tolódzkodás - ha tudod tricepszre koncentrálva, aztán meg fej feletti tricpesznyújtás súlyzóval vagy kábellel. Aztán még valami csigás bohóckodás, hogy ne tudd felemelni a karod és úgy érezzed intenzív volt az edzés
-
spammer
veterán
válasz
drogery #30142 üzenetére
"az 531 egy edzés program, ami a 3 nagy + military press periodizált (ez fontos) me munkára épül. a bbb= boring but big, az 531-hez egy kiegészítő terv, ahol ugyanazt a gyakorlatot használod, mint az me részben, csak itt hypertrophy céllal. ez szintén periodizált. cilusokra épül. 4 hét egy ciklus, a ciklusokon belül lineáris a periodizáció. "
És még szegény fegyenceket szidják itt állandóan, ha be merik írni, hogy fekvőtámaszt nyomtak edzés közben. Közben ti meg mindenféle mágikus edzésprogrammal variáltok, amiből az egyszeri gyúrós jó, ha minden 2. szót megért
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery #30139 üzenetére
asszem a másik bejegyzésben jegyzi meg a faszi, hogy a résztvevők nem voltak "erős" emelők, mert testsúlyuk 185-190%-val guggoltak, ezért gyakorlatilag bármilyen programmal fejlődtek volna.
Hát nekem a majd testsúly kétszeres elég erősnek tűnik...
Meg erősen átlagolt eredmény. Mindegy 8 sorozat bukásig végzett guggolást nem tudok elképzelni...
-
Woodslave
félisten
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Politika
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- Milyen autót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest