Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Ja, most hogy már utókúra is rég lement (szerintem elég jól sikerült, bár nem mardt semmi
na jó maradt, csak vicceltem
) nem vagyok annyira fitt ha egy nap két edzés van
, mert nem egymás utáni napokon csinálom, hanem ugyanazon a napon reggel és este, hogy legalább közötte tudjak 36 órát teljes pihenéssel tölteni (nálam a munka is az, mert gép előtt ülök és eszek egész nap
), de ahogy írtam szerintem sok a heti három konditerem és le akarom venni kettőre. Egyrészt jobban is bírnám, másrészt meg az egyszerű gyakorlatok, amiket csinálok, két edzés alatt is kivitelezhetőek.
Gyakorlatokról: Ugye eddig sosem lábaztam, mondván vastag egybe szar lábam van és így is nehéz farmert találni, de ez kurva nagy hiba volt! A másik testrész, amit nagyon elhanyagoltam az a hát és ez is óriási hiba volt! Borzalmas hátrányát érzem, főleg, ha állásból összekapaszkodás és birkózás van, ott, amikor magadhoz kell rántani az ellenfelet, az ugye olyan, mint ha hátgyakorlatot csinálnál (kb) és az nagyon szarul megy, mert kurva gyenge a hátam + ugye a lábra bemeneteleknél, kiemeléseknél a kitörés és a guggolás hiánya + a derekam is gyenge és amikor ütésnél rádobnám a derekam, ahogy kell, azt meg ott érezni, szóval elbasztam nem gyengén, hogy oosabbnak gondoltam magam és persze kiderült, hogy nem voltam az
God úr: Megpróbáltam azt a military presst vagy mit, amiről videót linkeltél, hát nekem kurvára nem ment a 3x20 60kg-mal és egy perc alatti pihenővel
szóval gratulálok még egyszer
persze azért előbb-utóbb menni fog mert ha lassan is de haladok
Aktív témák
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest