Hirdetés

Aktív témák

  • Woodslave

    félisten

    válasz laci06 #22484 üzenetére

    a zab is gabona, nem biztos hogy tolerálod. Mindenhol leírom, - de mindenki lexarja, és ez így van jól - hogy az okos népek a gabonákat mindig előkezelték fogyasztás előtt. A zabnál olvastam egy olyat, hogy éjszakára joghurba kell áztatni, kis vízzel meg sóval lefedve. Szobahőmérsékleten - hogy a joghurttal mi történik és milyen hatással lesz rád ne kérdezd ;] (én próbáltam semmi bajom nem volt tőle) Majd reggel forrásban lévő vízben meg kell még főzni. Próbáld ki mondjuk macerásabb mint simán berakni a tejbe, de hátha jobban emészted...

    A kajára meg rakjál valami szószt hátha jobban csúszik.

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Aktív témák

Hirdetés