Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33450) Dryman válasza kovacsroli (#33449) üzenetére


Dryman
aktív tag

Ennek az egész szardobálásnak legyen az a vége hogy lássuk be, mindenki, még az alelnök úr is hogy ez a topik tényleg nem arra való hogy nagytételben hirdessük az eladnivalónkat.
Gólya kolléga és még jónéhányan tisztán látjuk a topik adta lehetőségeket - van néhány számítástechnikai boltot üzemeltető fórumtag is itt a topikban, mégsem hirdetnek agyrafőre - ennek nem ez a megfelelő helye...és mivel ez a fórum többnyire egymást ismerő tagokból áll, így kérem a frissen érkezettektől a topik elsődleges tanulmányozását, és a megfelelő stílus használatát.
Számtalan egyéb más fizetős hirdetési oldal áll rendelkezésre az eladnivaló motyó értékesítésére,ezért sem kellene az ide nem illő hirdetési magatartással bezáratni a topikot!
Lehet hogy nem tiszta az alelnök úrnak az a tény, hogy a hardverapró létrejöttekor mindenestől meg akarták szüntetni az ilyen jellegű Lokál-szférába átsorolt és viszonylag jól eldugott helyi topikokat, hosszas közbenjárásom okán, nem tették, sőt módosíttatták az eredeti Győrkörnyéki adok-veszek topikcímet
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetekre. Ami a lényeg a "beszélgetek" címbéli szó okán maradhatott meg a topik, valamint annyira tetszett a megoldásom, hogy kiterjesztették ezt az összes vidéki nagyváros topikcímére. Érhetőbben fogalmazva:
Szóval lehetsz Te itt alelnök, vagy felőlem a Jóisten is, akkor sem fogom hagyni hogy beleszarjál az eddigi munkámba amit az itteni közösségért ingyenesen és pusztán jószívvel tettem. Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét!
Baráti üdvözlettel!
Dryman

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.