Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32880) Dryman válasza Coyot (#32879) üzenetére


Dryman
aktív tag

Ha meg magának csinálja az ember, akkor elbaltázza minden szabadidejét!
A villanyszerelést tegnap kipipáltam, klima madzagja bekötésre készen....a földszinti eloszóból az óra alól húztam neki friss :) drótot, aztán a lakáselosztóba faragtam még bele egy kismegszakítót, utána már csak a lakásbe kellett 15m-t kábelcsatornázni...ésmár meg is van...
Azon agyalok, hogyha a teraszon nem a lábára állítom a kültérít, hanem felrakatom falra fejmagasság fölé, akkor hová csöpögjön a kondenzvíz.....szétcsapatom valami ventivel és olyan mint a párafüggöny a városházánál kánikulában.... :)
Jut eszembe Wifi modul...kell-é vagy sem....kolleganőmnél Sinclairt regisztráltam Smart Device-ra, így a letöltőtt App-pal távirányíthatja az okos eszközéről, de ez esetben sem tudtam regisztrálni a készüléket hogy teszemazt a leírásnak megfelelően a világ másik végéről is be tudja kapcsolni a klímát...hogyan is működik ez?
tapasztalat??? Fujitsunál van wifi támogatás, ez csak locális, vagy akár fel is tud kapcsolódni a lakás wifijére és egy adott szerveren keresztül még vezérelni is lehetne??? Coyot Mester biztosan beállítottad már...ne tartsd magadban a tapasztalatokat!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.