Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32568) Dryman válasza Balinov (#32567) üzenetére


Dryman
aktív tag

Még mindig őt ajánlom saját tapasztalatom alapján, de Tamás dokinál is kissé szárnyalnak az árak.
példa: karácsonyi diósbejglibe benn maradt a dióhéj, amivel szépen elintéztem egy már tömött fogam....konkrétan a belső egyharmada tömésestől letört.
Bejelentkeztem....kaptam időpontot 8 nap múlva, de ha fájna akkor hívjam és megpróbál beszorítani valahová...
mivel már van nála panorámaröntgen felvételem, így csak egy lokális 1 fogat célzó röntgent javasolt, elkerülvén a gyökérkörnyéki gyulladási gócokat....5000Ft, gyökértömés megújítása a fogbelső teljes kipucolása 10000Ft, választva a legerősebb gyökeret, abba orvosifém csap építése, 5000Ft ideiglenes tömés 3000Ft
következő időpont....belső többrétegű tömés 8000FT, Fogszínnel megegyező FUJI fogfelszíni tömés 5000Ft
Szóval 36000Ft egy gyökérkezelt fog csappal történő megerősítése és konzerválása a következő 15 évre, mert azzal legyünk tisztában hogy egy gyökérkezelt fog akárhogy is nézzük gyökérkezelt, azaz elhalt fog, amit csak az ínyünk és a csontozat tart a helyén, addig lesz bent, amíg ki nem lazul, vagy romlik annyira tovább, hogy következő lépésben speciális koronát kaphasson 80ezerért. Még mindig csak egy fogról beszélünk.... :)
Aztán szó sem esett még a bonyolultabbnál bonyolultabb implantációs lehetőségekről többszázezerért....

Közeli hozzátartozóm az elviselhetetlen fájdalmai miatt választotta az azonnali écsi lehetőséget, aztán miután rájött hogy egészében drágább lesz a többalkalmas beavatkozás mint a solident-nél, így a befejező mozzanatokra szépen visszakérte magát a solidentbe...
a gyökereinél letört foga újjáépítése a már majdnem implantátum kategóriájú csappal 104 kék papírkájába fájt. Szóval vannak árak, de ez is csak egy életmódjavító minőségi befektetés nemdebár... :)
valaki utazik, valaki fogászaton költi el, ez van....:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.