Bali, nálunk a családban soha senki nem kapott ilyen fertőzést a csirkehús megmosásától. Nyilván a húsos vágódeszkát rendesen le kell pucolni és nem tiszta evőeszközökre, tányérokra, poharakra csorgatni a húslét.
Nekem egyszer volt (kb. 11 éve) egy fasza vérhas-szerű fertőzésem (napokig tartó véres hasmenés), de annak az oka a pulykacombhús nem megfelelő hőkezelése volt - tanultam belőle...
De majd jön Okidoki, a mi fő-fő ÁNTSZ gurunk és megmondja a tutit!
Ami nálunk most mindent visz, az a mézes-mustáros csirke kerti tűzön sütve. Istenkirály.
Dupla annyi mustár kell a mézhez és apróra csíkozott csirkemellre kell önteni, beleforgatni, majd mehet az olajozott tepsibe a grill rácsra a tűz fölé. Forgatni kell, gyorsan megsül, de nem baj, ha kicsit megpirul, megég, csak még finomabb lesz...
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html