Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31002) Dryman válasza Coyot (#31000) üzenetére


Dryman
aktív tag

Erről az RM szériáról csak pozitív véleményt irkálnak, sehol egy hogyan javítsuk cikk vagy videó....
Nekem egy puritánabb CX 650-em van a gyerek gépében már 3 éve....igaz túlfeszlevezetős elosztóból táplálva, lekopogom, így nem volt vele baj eddig....
Valószínűsítem hogy az áramszolgáltató okozta pillanatnyi túlfeszültségek vágják haza ezeket. Annyira túl van bonyolítva a védelem, hogy esélytelen a javításuk rentábilis költségek mellett.
Annak viszont örülni kell hogy egy hálózatból érkező túlfeszültség nem teszi tönkre a gép alkatrészeit is mint anno a Vargáné és tátsa tápoknál.... :)
A csalódás igazi oka talán nem is a márka, hanem a javíthatatlanságuk, nincs egy olyan típusvonal ami hasonló áramköri megvalósítást nyújtana...minden típusuk más-és más, olyan mintha különböző gyártóktól vásárolnák fel a konstrukciót, aztán szépen mindegyikre rákerül a zászlóshajós matrica. Ha saját maguk terveznek tápokat, akkor meg le a kalappal, hiszen követhetetlen az újítások sora, ezzel azt is sugallva hogy gyártás van, javítás viszont nincs! Elromlik, akkor e-kuka!
Nincs értelme beletenni 1 javítási munkaórát sem, mert ha meg is találod a hibát, lehetetlen az alkatrészbeszerzés, arról nem is beszélve hogy a javítás mennyire lesz sikeres....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.