Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29125) Thocy a ZAGY


Thocy a ZAGY
tag

Ha már az olcsó laptopoknál tartunk, nincs valakinek Fujitsu-Siemens Amilo Pro v3405 laptopba való kétmagos procija elfekvőben? Most egy alap egymagos celeron van benne és azért kezd már kevés lenni 2G memóriával és SSD-vel is.

Már csak olykor használjuk nagyszülőknél, ha beesik valami sürgős tennivaló, vagy gyerekeknek mesét nézni, de a billentyűzetét a mai napig szeretem, nagyon jó rajta gépelni (ez még békebeli, amikor odafigyeltek erre az alsóbb szegmensekben is, nem hajlik meg nyeklik-nyaklik, rendes nyomásponttal).

Elvileg támogatja a Core 2 Duo mobil procikat is (pl. T5500-5600 és hasonlók) a legutolsó 2007-es BIOS-szal. Az van rajta 9 éve, 2006-ban vettem.

A 64 bites támogatás miatt lenne jó Core 2 proci, mert már minden itthoni gépen 64 bites Linux fut, és van már olyan program, ami el sem indul 32 bites rendszeren, holott a gép egyébként még elég lenne neki.

Mindez lehetőség szerint szereléssel együtt és nem ingyen kellene (nyilván vagyonokat nem költenék rá, de a párezer forintos proci mellé belefér egy tisztességes munkadíj).

A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.