Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18048) zsigee válasza Füleske (#18045) üzenetére


zsigee
tag

A Spar nem német, Németországba be sem engedték! A Penny tudomásom szerint szintén nem német. Csak egy évet éltem abban az országban, de nem találtam Pennyt.
A Lidl központja Neckarsulm, Az Aldit nem tudom, de mindkettő német. Mint a Kaufland. Amit pedig Magyarországon a német érdekeltségűekben kapsz, az többnyire lengyel, szlovák, és magyar szemét. Amit pedig Németországból hoznak az drágább, és minőségben is magasan eltér a többitől!
(A Spar osztrák, tudomásom szerint, a Penny-t nem tudom, de már jártam üzletükben, és kb Tesco érzés fogott el, csak raktár verzióban.) És akkor ez legyen off!

bobrooney:Amit írsz W8-ról, már hallottam mástól is, de nem tapasztaltam. Sőt... Gyorsnak találtam, stabilnak, és kevesebbet kérdez, mint a W7 kérdezett anno. A csempéket ki lehet kerülni, start menü megoldható, a monitoros gondod meg szerintem egyéni dolog. Engem nem zavar. A média kezelés pedig szerintem simán van olyan, mint W7 alatt. Még a Lightroom-ot nem próbáltam, nem volt rá időm, játszani pedig nem nagyon szoktam...

[ Szerkesztve ]

Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.