Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10240) Bobrooney válasza Balinov (#10238) üzenetére


Bobrooney
senior tag

De nem is az, hanem hogy a kórházaknak nincs pénze ellátni a sérült/beteg embereket, a börtönszoba meg jobban felszerelt mint az ország lakóságának 60%-nak a lakása :(( Ez a szomorú helyzet. Meg kicsit szigorítani kéne a szabályokon, nem az hogy ha megölsz 1 kutyát akkor 5 év ember ölés 3 év, de ha nagyon "jó fiú vagy" akkor 2-2,5 is lehet. Kérném szépen... Sajnálom a kutyulikat is, mert aki akkora szar ember. hogy nem bírja felfogni hogy ha vesz 1 állatot az min 10 év de persze több is lehet simán, nekünk lazán 15-6 évet élt a kutyusunk.
De lehet ha a büntető törvénykönyv kicsit szigorúbb lenne... És az a gáz, hogy a kis 12 évesek azt csinálnak amit akarnak, mert nem büntethetőek (persze persze majd a szülők, hát itt az intézetisek csinálják a fesztivált).
Család megvédése kedves Mobal, szerintem megoldható stukker nélkül is, ez nem is baj, hogy nincs minden embernek, így is öldökölnek azért rendesen. Sok kis kokeró így is többet elintéz mint amennyit kéne. És mivel minden emberre lehet hatni, lehetne az ilyen alja népekre is.
Na most kiadtam magamból :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.