Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8050) negyven2 válasza TazLeacher (#8046) üzenetére


negyven2
veterán

Akkor másképpen leírva:

Egyértelmű, hogy egy PC-n futtató játék jobb grafikai minőséget produkálhat, mint ami egy konzolra bármikor is megjelenik. még az új generációnál is ez lesz. De ha már hasonlíttathatunk valami valamihez, akkor lehetőleg platformon beül tegyük már meg. Tény, hogy a PC-s GTA IV (főleg modokal) sokkal szebb mint egy 7/8 éves konzolra megjelent játék. Ezt senki sem vitatja. De azt kijelenti, hogy rondább és nem érteni, hogy miért szisszenek fel egyesek ezen kijelentés miatt? Nos, erre ment a válaszom. De valószínűleg, én láttam bele olyan dolgot a hozzászólásodba ami nem volt ott, vagy nem annak lett szánva. "Rondább"? Igen mondhatjuk, hogy az egy PC játékhoz képest, de konzolon az egyik legszebb játék.

Amúgy én is PC-n játszottam ki a IV-t (előbb egy gyenge gépen, aztán egy aránylag jobb gépen), majd Xbox-ra is megvettem, és ott is végigjátszottam. Nos (és ezt nem bántásnak írom csak egy dolognak) ha Te a szavaiddal élve V "rondább" mint a PC-s IV, akkor nem tudom, hogy mit szolnál ahhoz, ha meglátnád a konzolos (fölég a PS3-s) IV-t.

Annyi lett volna a lényeg, hogy ugyan erre a 7/8 éves konzolra jelent meg egy mai szemmel nézve egy csúnya, lassú (tényleg nagyon lassú, a TLaD-ban van olyan, hogy a 10fps-t se éri el) IV, és az V is, és ez utóbbi klasszisokkal jobban néz ki és jobban is fut ugyan azon a hardveren mint a 2008-ban megjelent elődje. Persze PC-s szemhez képest gyenge a grafika, és maradtak benne még mindig ostobaságok, amit nem a mára gyenge konzolerő miatt van (Pl. még mindig nem a kormánykerék fordul, hanem csak a vezető keze).

És elnézést, ha valami, bántó lett volna az ezen, vagy előző hozzászólásomban. Nem szándékos volt :)

[ Szerkesztve ]

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.