Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75019) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

Aki még nem játszott annak pár infó az új dlc-vel kapcsolatban. Játék közben is felmerült pár kérdés páran nem találtak dolgokat.

Először Lester-el kell találkozni csak aztán lehet venni Arcades ingatlant, ami egy saját játékterem. Ehhez lehet venni az irodában a laptopon master control terminal-t meg drone vezérlő cuccot. Arcades-ből tudsz hesit-et is indítani. Master control terminal-al tudsz alapanyagot venni mindegyik gyáradba, bunkiba, stb.. eladást is tudsz indítani. Drone központal meg tudsz repülni, meg fotózni, meg talán lőni is.
Veszel hozzá garázst akkor lesz még 10 férőhelyed. Lent a pince részbe lehet elindítani a heist-et és a pre heist-et. Van két tábla is v 3 is de kettő tuti, azokról lehet csinálgatni feladatokat. Pinében lesz a master control terminal is meg drone vezérlő cucc is. Arcades irodai laptopon vehetsz játékgépeket is a saját játékgép termedbe.

Megvásároltuk a termet, a pincében elkezdhetjük a tervezést. Tervezőtáblákat használhatunk, és tárolhatjuk a meneküléshez használandó járműveket és a felszereléseket, valamint itt gyakorolhatjuk széfek és ajtók feltörését.
A felkészülő küldetések során feltérképezhetjük a különböző lehetőségeket és szabotálhatjuk a kaszinó működését, amelyekkel különböző lehetőségeket oldhatunk fel, legyen szó akár bejárati pontokról vagy menekülési módszerekről.
A megfelelő munkához bérelni kell hozzáértő csapatot is: Kapcsolatainktól függően felbérelhetünk például sofőrt, fegyverest vagy hackert is.

A tervezés során három fő irányvonalban indulhatunk el:

Silent & Sneaky: csendes, lopakodós módszer, ahol megpróbálhatjuk elvinni a zsákmányt anélkül, hogy bárki észrevenne minket

The Big Con: álruhás akció, a személyzetet megtévesztve juthatunk be, például takarítóknak vagy kártevőírtóknak öltözve.

Aggressive: Klasszikus rablás, mindenféle sallang nélkül, nagyobb ellenállással.

Ezentúl szóba került egy rejtélyes gyilkosság is, ahol a gyilkos, és a gyilkos fegyver, egy antik revolver is megtalálásra vár.

A fejlesztők a visszajelzésekre hallgatva finomítottak pár játékelemen is, többek között kevesebb hívást és üzenetet kapunk a telefonra, és 5 perces cooldown került az Opressor MKII-re és az easy way out opcióra.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.