Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66524) Segal válasza p0ty (#66519) üzenetére


Segal
veterán

Helikopterrel is meg lehet csinálni de sok előkészülettel jár az egész nem ér annyit. A kurumás játék már nem játszik.
Viszont csak kikapod az első rendőrt a rendőrautóból és akkor mehetsz kocsival is. Ha páncélozott autóval mennél akkor meg le kell lőni valakit a bankba és kijön a swat. A motorig kicsit keményebb a buli de cserébe jobb a kocsi utána.
Ha valaki gyengébb a csapatban az sem baj mert bent maradhat a bankban (a pénzes embernek célszerű is és lehetőleg 1 pakolja a pénzt elfér az összes 1 táskában is) és aki(k) kiment(ek) a bankból az az első körben halljon meg a motoroknál (robbantsa őket) és akkor restart után az egész banda a motoroktól indul. Ott az egyik kimegy kilövi az első rendőrt mindenki beszáll a rendőrautóba és ki kell menni a bal oldali autópályára ott el lehet menni kényelmesen majdnem a folyóig csak az út végén kell lekanyarodni az autópályáról. Apró hátrány hogy így maradnak a rendőrök a csónaknál de még mindig sokkal kényelmesebb ez az útvonal mint az eredeti plusz ugye ott az ernyőzés is ami plusz kockázat alapesetben főleg ha olyan is van a csapatban aki még nem csinálta.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.