Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64901) #11598592 válasza Plata (#64899) üzenetére


#11598592
törölt tag

Igen, és mivel nem akartam repülni, nem akartam világháborús övezetté tenni a várost. :D Csabinál meg tegnap már elkattant. Hozzá teszem egy idő után mindenki megunja és cselekszik.

(#64902) gcsaba966 válasza Kiskokó (#64900) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

5*
111 ládás titan duplakor, majdnem teli sessionben. :)

[ Szerkesztve ]

(#64903) #11598592


#11598592
törölt tag

Szeretném látni a a phhu vezetőjének a véleményét és ezzel kapcsolatos lépéseit magam nevében és minden olyan PHHU tag nevében aki a normális játékélményt szeretné továbbra is!

(#64904) Carlytoo válasza #11598592 (#64898) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Én nem ilyen jellegű szekálásokra gondoltam. Ezt f*sszopóskodás, nem szekálás. Az ilyen gy*keret verik otthon, vagy a suliba sz*patták taknyosra és fáj neki az élet. Én ezt a játékot békésen, mégis viccesen játszom. Én a randomokkal is haverkodok és segítek nekik megvédeni a szállítmányt. Nagyon kevés alkalom adódott, hogy szétcsesztem az adott leadást valakinek, de annak nem marginális okai voltak. Trollkodni szoktam, de az általában nem sért meg senkit.

Amiben én gusztustalan vagyok: Ha valaki azt a pici b*aszogatást, amit én elkövetek nem bírja elviselni és pampog, akkor viszont beindult a gépezet. Akkor romba döntöm a játékélményét. Viszont tényleg minimális, csupán ugratásnak minősülő, amit én csinálok. A kedvencem amúgy, segíteni random CEO-nak leadni a cuccot. Mindenki azt hiszi, hogy a nagy mordállyal szétküldeni jöttem a cuccot, pedig csak védeni.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#64905) #11598592 válasza Plata (#64899) üzenetére


#11598592
törölt tag

Most olvastam végig. Nem is tudtam hogy téged is baszogattak folyamatosan.... Továbbra is kérem a PHHU leader sürgős lépéseit. Ő érdeke is hogy, ne lépjenek ki a remek playerek.A héten jó lenne lépéseket látni.

(#64906) #11598592 válasza Carlytoo (#64904) üzenetére


#11598592
törölt tag

Ezzel a viselkedéssel sztem semmi baj sincs. :) 1x 1x ugratsz valakit, nincs vele semmi. Csak gondold el ha ezt vkivel direkt napi rendszerességgel csinálnád..

(#64907) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag

Szerintem belépek mégis. Majd otthon befejezem a házszabály elolvasását, aztán csapatom is a dolgot.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#64908) szTotyy válasza Carlytoo (#64904) üzenetére


szTotyy
őstag

Nem jöttél te rossz helyre úgy gondolom, csak rossz időben. Pont egy kényes témánál csatlakoztál be a fórumba. De ezek nem nyafogások, csak próbáljuk megbeszélni a dolgot, hogy később béke legyen.
Amúgy sincsenek nyafogós kisgyerekek itt, szerintem a crew átlagéletkora bőven 30 felett van. Pont ezért is, általában nyugodt crew sessionök vannak.

[ Szerkesztve ]

(#64909) Kiskokó válasza Carlytoo (#64907) üzenetére


Kiskokó
veterán

+ Úgy vagyok fele ahogy fentebb írtad. Ha jösz szerintem mi jóban leszünk :DDD :DD Megmutatom hogy megy a PP zés nálunk :DDD :DDD

Tottyyosss jól mondja a tagok nagyrésze 25+ -os korban.

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#64910) Plata válasza Kiskokó (#64909) üzenetére


Plata
félisten

Aha ha Sabee PP-zik Plata meg lebombázza. :P
Szóban. :DDD

(#64911) gcsaba966 válasza Carlytoo (#64904) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Ezek alapján mi jól meg lettünk volna, én is hasonló nézeteket vallok. :)

(#64912) INMOTEP válasza szTotyy (#64908) üzenetére


INMOTEP
őstag

Majdnem eltaláltad , 85 ös vagyok jó öreg

[ Szerkesztve ]

(#64913) szTotyy


szTotyy
őstag

Fiatalok vagyunk mi mindannyian! :DDD
Még a 46-os heteró is! :))

(#64914) #11598592


#11598592
törölt tag

Én 90-es vagyok. :D

(#64915) CactuS


CactuS
Arcképgyáros

Szóval... Az anyázós és oda nem illő részeket töröltem, jó lenne, ha a helyén kezelné mindenki a fórumot és betartaná az alapelveket, ez nem a chat.hu.

Elsőre tegyünk már rendet a fejekben egy kicsit. Az, hogy valakinek negatív tapasztalata van a játékban egy PHHU sessionben és azt itt számon kéri, megosztja, szerintem nem sírás, hanem jogos számonkérés. A szabályok azért születtek, hogy pont a community által hozott - PvE beállítottságú játékosok által - negatív dolgokat megszűrje.

Ez egy ilyen tudd, hogy értsd helyzet: A poén akkor poén, ha a f*sz másik felén álló is nevet a dolgon. Ha csak neked vicces akkor rosszul csinálod.

Eleve nem értem, hogy baráti PHHU sessionben minek kell másoknak kellemetlenséget okozni. Ha van a crew-n belül egy klikk, akiknek ez jön be, akkor csinálják egymással és ne azokkal, akiknek bosszúságot okoz. Ha nem megy, akkor kívül tágasabb.

Ahogy korábban is, most is jó lenne a tényeket látni, mielőtt döntés születik mert jelenleg én látok 2 screenshotot és hozzá néhány történetet, ami elég messzire nyúlik vissza. Ha jól értem dióhéjban, akkor néhányan elég régóta "mókáznak" mások kárára és most volt egy számla benyújtás, ami rossz embernek lett címezve.

Néhány személyes gondolat, vélemény: Crew-n belül senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki, mikor, mennyit és hogyan játszik. Ezt számon kérni és ezzel példálózni felesleges. Ha valaki azért jár fel, hogy beszélgessen vagy csak PP-zen vagy kocsikázzon, ám legyen, nincs se aktivitás se elvárt cselekvés. Megkötések viszont vannak, ami a szabályzatban benne van. Pont ez lenne a lényege a Crew-nek, hogy egy nyugis játékteret valósítsuk meg 1-1 sessionben, nem az, hogy folyamatosan csipkedjük a másikat és várjuk, hogy mikor durran el.

- Nyrdian -

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#64916) GRandMaster6 válasza #11598592 (#64903) üzenetére


GRandMaster6
csendes tag

Hiába mész vissza, és várod a normális játékélményt. velem is ezt csinálták, és a mikor jött a fórumos csetepaté, pár napig lecsitultak csendesen, hogy feledésbe meruljön kicsit a téma, aztán ugyanugy fojtatták tovább sunyiban. nemfognak leszálni már róllad, max egy kis szünetet tartanak! Akkor okozol nekik boldogságot ha továbbra is ottmaradsz és tudnak majd velet csetháboruzni, és alád baszogatni számtalan módon. mikor phs lettem azóta azt látom hogy ucil mindig rászáll valakire és basztassa végtelenségig (ebből következtetek arra hogy jó kis ideje erre specializálódtak hogy kicsináljanak játékosokat). klántársak esetében a csicskáját küldi, mert hát az nem ph-s vele ugysem tudnak mit kezdeni... Neki csak annyiba kerül hogy beirja ide hogy ő szólt neki hogy ne csinálta, de nem halgat rá. nálam is igy kezdődött.

mégvalami, valaki nem tudja hogy hogyan tud ucil és wifi olyan sessionra joinolni, ahol senki sem barátja? vagy hogy lehet e ezellen tenni valamit? mert néha már a faszomon jönnek ki ezeki a piócák, és inkább kikapcsolom a játékot, ugy hogy tudom hogy ez a célja

[ Szerkesztve ]

(#64917) hhenry válasza CactuS (#64915) üzenetére


hhenry
őstag

Én 456os :DDD

(#64918) HussarF válasza CactuS (#64915) üzenetére

+1

Wifi-t feltétlenül el kell távolítani a crew közeléből. Nagyon aljas módon csinálja a dolgait. Segít mindenkinek eladásban, hogy jó kép keletkezzen róla, mindenki azt higgye mekkora segítőkész, közben meg folyton b.szogat mindenkit.

Volt egy eset, amikor velem is megcsinálta, hogy más eladásában volt és folyton küldte rám a hit squadot. Ráadásul úgy, hogy be is ült más mellé, az eladós kocsikba, nem csak elvolt. Szóval úgy provokálta a támadást, hogy azzal másnak kellett volna kárt okoznom, ha megtámadom, miközben mindenki azt látta, hogy ő rendes fiú. Amikor számon kértem, hogy mit csinál, minek küldözget rám squadot, akkor csend volt. El is jutottam arra a pontra, hogy amint vége az eladásnak, akkor betámadom, de továbbra is egy autóban maradt másokkal, utána meg visszateleportált irodába, majd újra csak eladásba szállt be. Más eladásával meg ilyenért nem álltam neki interferálni.
De neki nincs helye PH sessionnek a közelében sem. Kérni is fogom rá a kick-et mindenkitől, ha látom. Ő tényleg egy aljas valaki, aki képmutatóskodik, hogy kárt okozhasson.

[ Szerkesztve ]

(#64919) #11598592 válasza GRandMaster6 (#64916) üzenetére


#11598592
törölt tag

Igen. Aztán az egész dologban az ám az érdekes, hogy szóltam már Ucilnak hogy, tegye üresbe Wifit. Megkértem normálisan. Mivel az ő haverja.Nulla ismétlem NULLA reakció. Nem volt rá hajlandó. Aztán még ő is be száll a muggerével a buliba... Most ezek után mit mondjak... Másnál ha a haverja nem bírt a vérével, instant kick megkértük szóljon haverjának mellőzze a sessont így is tett... Ucil erre miért nem hajlandó? Legyen már következetesség a szabályok betartása terén. Vagy csak mi ránk vonatkozik? Úgy olvastam picit fentebb hogy, mindenkire vonatkozik. Akkor kérném hegyit és az illetékeseket hogy, tegyenek lépéseket ez ügyben, tartassák be mindenkivel a szabályokat vagy, nyissanak ajtót annak aki nem tartja be. Ne pedig azoknak akik csak kiállnak magukért. Ennyi. :)) Tegnap mikor rányomtam a leave-re és a 100 barát közül 95 törlésére, kicsit az indulat is vezérelt. Vissza szándékozom jönni, mert jó a banda, SŐT az újaknak meredeken ajánlom is a PHHU-t, de csak akkor jó és csak akkor térek vissza, ha a vezetőség él a rá bízott felelősséggel és rendet tesz. Mivel ezért van minden csoportnak klánnak, vezetője/vezetői hogy fent tartsák a rendet.

(#64920) Carlytoo válasza #11598592 (#64919) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Így most már rálátok 1-2 dologra. Ilyeneket orosz szerókon tapasztaltam. Ne engedjétek, hogy felhíguljon a társaság. Az ilyeneket csak tűzzel-vassal lehet. Sokan nem értik miért csinálják. A felbújtó nyilván jót szórakozik ezen. A másik pedig nyilvánvalóan élvezetből csinálja. Sokat szekálták őt is és úgy gondolja ezt így a legjobb levezetni. Arctalanul a net mögé bújva, a következményeket nem vállalva. Az élet ezeket a nyomorultakat majd még szívatni fogja eleget. Akkor bocsi részemről a kezdésért. Én közel sem gondoltam ,hogy ennyire gáz a helyzet. 25+ felnőtt embereknek meg fel kellene már nőni.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#64921) gcsaba966 válasza CactuS (#64915) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Így utólag kiderült hogy a legjobb helyre lett címezve az a bizonyos számla.

(#64922) Majkee84 válasza gcsaba966 (#64921) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Jó akkor majd ezek után én is elkezdem kilövögetni a haverjaid eladását és meglátjuk milyen fun lesz.

[ Szerkesztve ]

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#64923) Plata


Plata
félisten

Kb vagy két hete gondolkodom rajta hogy megvegyem-e a Chernobog-ot vagy sem,várom hátha akciós lesz.
Igazából nem harcolni kellene,hanem ökörködni.
Tudom hogy eleinte bugos volt és ha rá álltál kocsival akkor azt kilőtte az űrbe,ez még megy?
Kicsit drágának találom arra hogy ökörködjek vele.
Na meg azt mondják a Nighlife dlc-vel új fegyveres járművek jönnek,lehet inkább arra kellene spórolni,az elmúlt héten alig kerestem valami pénzt.Mivel kb semmi időm nincs.

(#64924) gcsaba966 válasza Majkee84 (#64922) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Mert kik azok?

(#64925) GRandMaster6 válasza #11598592 (#64919) üzenetére


GRandMaster6
csendes tag

Mint mondtam Valor, ugyse hagyják abba, csak ideiglenesen. Vissza mennél? gyere velem csak egy nap és nézd meg milyen sessionokat rakok össze, és nem fogsz utánna visszavágyni a "vipera"fészekbe'' :) bár nincs kizárva hogy egy darabig fognak jönni utánnad is és baszogatni, mert már ugyse vagy ph-s. szintén tapasztalat. Kibaszat a crew-ből, kitöröltet mindenkivel hogy ne menjek a sessionjába, de azért még jönnek utánnam :D fcknlogic. biztos verik a való életben őket :D vagy erőszakolták kiskorukban

(#64926) #11598592 válasza Majkee84 (#64922) üzenetére


#11598592
törölt tag

Ha így fogsz tenni csak minket erősítesz meg. Abba kellene ezt hagyni már. Terjedtek kósza hírek hogy veled is gond van, eddig nem hittem, sőt azt se tudtam hogy az ucil féle brancshoz tartozol. Be kellene fejezni mások baszogatását ahelyett hogy vissza adod. Nyeld le.Pláne ne takarózz azzal hogy, tag vagy juj tagot ölt. Eddig nem voltál tudtommal. Eddig csendben is voltál mikor fent voltam. Tag lettél hirtelen a lompos méregetés is elkezdődött? Jó helyre ment az a hydra rakéta. Mi kérünk elnézést hogy felszólalunk már a hülyeségeitek ellen. :))

(#64927) #11598592 válasza GRandMaster6 (#64925) üzenetére


#11598592
törölt tag

Ha ma estig nem változik semmi kopogtatok nálatok. :)

(#64928) Plata válasza GRandMaster6 (#64925) üzenetére


Plata
félisten

Őszintén szólva nálam a mai napig nem vagy törölve,legalább is nem tudok róla.
Akinek nem tetszik az tehet egy szívességet és csmas. :B

(#64929) #11598592 válasza HussarF (#64918) üzenetére


#11598592
törölt tag

Ezt teszi úgy hogy kihasználja őt úgy sem kickelik, mivel Ucil haverja. Feljebb írtam, hogy ucil meg nem hajlandó lépést tenni. Inkább röhög és még tesz olajat a tűzre.

(#64930) HussarF válasza Plata (#64928) üzenetére

Mondjuk a helyedben nem villognék azzal, hogy semmibe veszed a crew szabályait. Anno meg lett mondva, hogy GM6-ot törölni kell, ha egyszer ki lett rúgva. Mondjuk szerencsére nem viselkedett gyerekként és nem járt vissza a crew sessionbe baszogatni, de akár így is történhetett volna.

(#64931) Majkee84 válasza HussarF (#64930) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Ugyanúgy feljár a sz*rt kavarni.

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#64932) HussarF válasza Majkee84 (#64931) üzenetére

Ennél nagyobb baja mondjuk ne legyen senkinek vele, hogy beír pár sort a chatbe, mielőtt továbbáll.

(#64933) Plata
Játszhatod a hülyét (lehet nem nagyon kell rájátszani ;] ), de te is láttad, hogy mi volt a kirúgásakor a fórumon. Meg lett mondva, hogy törölni kell, mert semmit nem ér a kirúgás, ha ugyanúgy be tud csatlakozni, sőt, még károsabb is, mert a szabályok már nem vonatkoznak rá. Szerencsére nem csinált bajt utána a sessionben, de most már látjuk, hogy te pl. azok táborába tartozol, akik leszarták a biztonsági irányelveket.

[ Szerkesztve ]

(#64933) Plata válasza HussarF (#64930) üzenetére


Plata
félisten

A szabályzatban IGN van.GM6 nem láttam a szabályzatban.Grand bannolása is csak trágya keverés volt.
Ha benne lesz a szabályzatban szólj.
Egyébként meg asse tom mi féle crew az a GM6.
Ha a saját Crew-emet át nevezem csúnya névről IGN-re törölnöm kell magamat a friendlistről? ;]

[ Szerkesztve ]

(#64934) Mr.Csizmás válasza Plata (#64933) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

[link]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#64935) #11598592 válasza HussarF (#64930) üzenetére


#11598592
törölt tag

Ha akár 1x is ezt csinálja, én is azonnal töröltem volna. Egyrészt rájöttem volna hogy milyen, 2 uciléknak adok igazat. Mivel nem ezt tette számomra meg is cáfolta Ucilék állítását. Így meg világos, valszeg Ucilék rajtam illetve azokon keresztül mentek Grandet szivatni, akik még a barátai. Wifi meg követte Ucilt... Ennyi. Ez a dolog csak mutatja meg hogy Grand mennyire nem olyan mint amilyennek Ucilék állították be, és Ucilék mennyire olyanok mint amilyennek ők Grandet állították be. :D Grand simán megtehette volna hogy bosszút állva elkezd rambozni a ph sesssonban miután Ucilék kicsinálják az idegeit és ő követi őket.. Ennek ellenére nem tette ezt. Nem ártott nekünk. Ucilék meg 99% hogy egy full magyarokból álló sessonban rambóztak, így meg persze hogy mindenki azt fújja hogy, fúj PHHU.

(#64936) Plata válasza HussarF (#64932) üzenetére


Plata
félisten

Szerintem az egész kirúgása egy marha nagy műhiszti volt.
Nem éreztem akkor sem jogosnak,most sem.
Ha benne lesz a szabályzatban hogy Grandmastert törölni kell ok,de nincs benne.
Ha feljössz Ph sessionban és látod Ákos-t kérdezd meg tőle úgy 5-6 évvel ezelőtt hogy ki az akivel rengeteg baja volt,mert notórius bajkeverő és szabályszegő.
Ő volt a flotta biztonsági tisztje,vagy mi is,pontosan nem emlékszem,elvileg neki kellett volna rendet tartani és betartatni a szabályokat.De volt a flottában egy notórius rendbontó. ;]
Aki még a gyujtogatástól meg a flotta vezető bezárásától sem riadt vissza. :D
Régi szép idők. :B
De a GTA más.

[ Szerkesztve ]

(#64937) Dahkteromar válasza Plata (#64936) üzenetére


Dahkteromar
csendes tag

Milyen flotta?

(#64938) Ryder62


Ryder62
őstag

Hali,

Itt van kocsi lopásos küldetés? Ahol kapunk egy listát, hogy mely kocsikat kell leszállítani.

(#64939) #11598592 válasza Plata (#64936) üzenetére


#11598592
törölt tag

Grand kirúgását én sem éreztem jogosnak, ez az egész balhé fel lett fújva akkoriban, mivel mert szólni. Lehet néha szeretett szórakozni, olvasgattam a másik topicot, de benne volt annyi hogy felismerte ha messzire ment. Kárt nem okozott senkinek, még ha veszélyes szitu sem volt akkor sem. A vége fele meg már tele volt a nemesebbik fele mindennel ez 100%, ezért lógott az eladásokkor. Mondván ha másra se vonatkozik a szabály, akkor rá miért is. Ebből a szempontból tök igazat adok neki. Ráadásul ahogy néztem főleg azoknak volt baja vele akik csesztették. Milyen érdekes. :DD

(#64940) Mr.Csizmás válasza Ryder62 (#64938) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

Simeon Car Export Requests

(#64939) valorum1990 elolvastad, amit belinkeltem?

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#64941) CactuS válasza Mr.Csizmás (#64940) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Illetve Ott az I/E is.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#64942) Plata válasza Mr.Csizmás (#64940) üzenetére


Plata
félisten

Arra van tipped hogy lehet kikapcsolni Simeon hívásait?
Rendszerint akkor zaklat amikor épp írnék a csetre,na persze a telefon hívásától törlődik.

[ Szerkesztve ]

(#64943) #11598592 válasza Mr.Csizmás (#64940) üzenetére


#11598592
törölt tag

El, de tisztán emlékszem arra hogy aznap már voltak beszélgetések a sessonban, és hogy ki kell rúgni Grandet stb. Megelőzte a crew-et. :/ m1 Grand más lapra tartozik. Kíváncsi vagyok mi lesz a fejlemény. Ha az hogy minden szép csendben ez is elcsitul és megy tovább minden ahogy eddig is, Akkor részemről ennyi. :/

(#64944) UnConnecteD


UnConnecteD
senior tag

tegnap a tali alatt valaki emlitett valakit, aki az apro-n ad el Windows key-t. elfelejtettem a nevet. ismeri valaki ?

(#64945) Mr.Csizmás válasza UnConnecteD (#64944) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

schawo

(#64942) Plata nemtudom, de fizetnék azért, ha ki lehetne kapcsolni a telefont néha.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#64946) szTotyy válasza Plata (#64942) üzenetére


szTotyy
őstag

Biztos, hogy nem lehet megszüntetni a hívásokat, különben már mindenki tudna a módjáról. A legidegesítőbb dolog a játékban. Sokkal kevésbé lenne idegesítő, ha a chaten írt szöveget nem tüntetné el. :W

(#64947) negyven2 válasza Plata (#64942) üzenetére


negyven2
veterán

Mármint? Nekem Siemon maximum SMS-t küld, de kb. ennyi. más meg nem zaklat telefonon (pénztermelők se mennek). Mondjuk nekem minden küldetése megvan. Meg mindenki másé is.

“The Wasteland’s got its own Golden Rule: Thou shalt get sidetracked by bullshit every goddamn time.”

(#64948) CactuS válasza #11598592 (#64943) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Szó nincs arról, hogy el lenne tusolva a dolog, de én azt sem akarom, hogy azért legyen valaki kirakva, mert hirtelen felindulásból a tömeg lincselni akar. Én azt nem értem, hogy az ilyen incidensekről - főleg ha régebb óta tart - miért nem készült valami tárgyilagos bizonyíték. És itt most nem arról van szó, hogy azért nem hiszünk valakinek, mert nem régi tag. Engem személy szerint nem érdekel, hogy ki mit tett/tesz le az asztalra, mennyire régi tag, ha folyamatosan szekálja ok nélkül az újakat, akkor menni fog. De ez nem bemondásra fog megtörténni, főleg nem akkor, amikor már megint forr a tömeg*.

* Korábban is történt ilyen, ott is a nagy hirtelen felindulás miatt kellett azonnal dönteni. Nem én döntöttem akkor, de beleállok a döntés mögé, mert akkor, abban a helyzetben, annyi infó alapján az egy megoldás volt és mindenki azonnali és végleges dolgot akart. Viszont mind tanulunk a történtekből és jó lenne, ha most nem lendületből kaszálnánk.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#64949) Kelecar válasza Plata (#64942) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Engem Simeon sosem hív.

(#64950) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag

Bocsi az offért, de hogy ki honnan lesz, vagy lett kirúgva az mindenkinek világos, hogy 1-2 ember belátásán múlik. Engem múltkor kidobtak egy csopiból( facebook) ,mert beszóltam - teljesen jogosan és a szabályzatot nem sértve- az admin egyik haverjának. Minden figyelmeztetés és előjel nélkül. Velem együtt 15-20 csopitag repült. Hozzáteszem az illető folyamatos k*rvaanyázások, f*asszopózások közepette fejtette ki elég vérszegény véleményét egy másik csopitag ellen. Konkrétan az első kommentje nagyjából így nézett ki: " Ha ekkora egy hulladék szar vagy ne is csodálkozz. Rühellem az ilyen csicskákat." Utána, aki oda merészelt írni bármit, ami ezt a senkiházit becsmérli azt azonnal kidobták. Remélem ,azért ez itt egy kicsit másképpen néz ki és tudunk egy kis objektivitást is mutatni. Csak ezért tértem ki erre. Még egyszer sorry.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.