Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64851) INMOTEP válasza #11598592 (#64844) üzenetére


INMOTEP
őstag

Érdekes ,én Wifi vel jól megvagyok :D

(#64852) gcsaba966 válasza Majkee84 (#64850) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Aha. Tehát egy kis apró miatt k. anyáztatok ucillal együtt, és egy kis apró miatt kezdtetek el azonnal kampányolni hogy rúgjanak ki a crewból. Minden világos. Ez is engem igazol akkor. :)

(#64853) Kiskokó válasza Majkee84 (#64850) üzenetére


Kiskokó
veterán

Nem pörgi túl. Nálam se véletlenül lettél letiltva. Érdekes hogy bárkivel probléma van az mindig veletek van... de érdekeeeeeesssss...... :F
Már Bubunál fél éve elkönyveltem, hogy arra megy ki a játék hogy mikor fordul ki valaki magából aztán megy a screenshot meg az árulkodás, közben meg ti provokáljátok ki.

De majd úgyis azt mondod hogy nem így van ... szal ennél tovább engem nem is izgat a téma. Egyszer csak rájön már mindenki hogy ti csináljátok a parádét.

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#64854) Majkee84 válasza Kiskokó (#64853) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Különösebben nem izgat a véleményed, te sem csinálsz semmit csak feljössz egy ppre, közben vigyorogsz kettőt, eladatod a cuccaid majd lelépsz.

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#64855) Plata válasza gcsaba966 (#64849) üzenetére


Plata
félisten

Figy én sajnálom ha kilépsz,én sose hagyom hogy fel ingereljenek,magasról le szoktam tojni a hülye dumákat.
Max valami hasonló hülyeséget visszaszólok.
Próbálkozhatnak süket szöveggel,nem sok reakciót tudnak kiváltani vele.
De eddig csak egyetlen egyszer csaptam vissza,akkor le bombáztam Ucil-t. :D
De akkor is azért mert autós talin lőttek le úgy hogy ki vágott a játék is.
Igaz nem találtam el de gyújtóbomba volt és megégette a hátsóját. :B
Én azt se értettem miért lett Grand ki téve,mert az is baromság volt szerintem,meg HR.

[ Szerkesztve ]

(#64856) gcsaba966 válasza Majkee84 (#64854) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Melyik árt többet a crewnak, meg mondjuk a crew megítélésének? Az amit ő csinál vagy az amit ti? (Költői kérdés.) Megy ám a híre az ilyesminek, csak ugye nem az van hogy kcsög a majkee meg kcsög az ucil, hanem kcsög a PHHU...

(#64857) Kiskokó válasza Majkee84 (#64854) üzenetére


Kiskokó
veterán

Hogy jön ide hogy mit csinálok online? :F :DDD
Nehogy már még megmond mit kell csinálnom ha felmegyek.
Ja eladom a cuccaim, heti 2 alkalommal :D
Vigyorgok? Jah a társaság miatt szeretek felmenni.

Menjél inkább dorina koncertre az a menő nálad.

Ja és még mindig jobb mint Üresbe menni Modmenüvel eladni a cuccaim .... amúgy..

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#64858) ucli válasza gcsaba966 (#64852) üzenetére


ucli
senior tag

Babyrage... :U
Komolyan. Ha neked elsőben eltörték a ceruzádat, akkor odamentél a másik házához és felgyújtottad azt? Inkább küldtél volna te is egy hit squadot vagy akár nyírtál volna ki engem. Szánalmas.

(#64859) gcsaba966 válasza ucli (#64858) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Na, pontosan ilyen reakciót vártam tőled. Látjátok, ilyen emberrel hogy lehetne megbeszélni bármit? Egyébként még azt hozzátenném, lehet hogy szerinted nem volt arányos, de ebben benne volt az is amit mások ellen csináltatok, csak nem volt lehetőségük vagy merszük visszavágni.

[ Szerkesztve ]

(#64860) Majkee84 válasza Kiskokó (#64857) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Túl sok sci-fit nézel. Fáradt vagyok ehhez, itt lezártam.

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#64861) Logitech


Logitech
aktív tag

Nem tudom ez előtt volt e valami, de Csaba kapott egy "kedves" k.anyádat csipogtassál beszólást, nem úgy tűnt hogy viccesen írták neki, bár ez alapján Kandúr annak gondolta:
"nem tehetek róla, hogy komolyanvetted a beírásomat :( többiekkel is szoktam csipkelődni, meg ők is velem."
Itt azért van különbség hogy annak szólsz be, akivel 1-2 éve játszol, és tudja hogy te csak szórakozol vele, vagy csak egy crew társnak akivel nem is biztos adtatok el egy gyárat közösen.

Több játékos is van, akinek van baja valakivel, akivel másnak nincs pl. Grand, Wifi, Creepy
Granddal nekem még sose volt bajom, de amikor volt vele a balhé, töröltem a crew érdek miatt, mint mások is, de sokan meg nem, tehát ugyan így meg szokott jelenni a session-ökben, bár utóbbi időben megint valaki összeszólalkozott vele, és azóta ha becsatlakozik már megy is tovább.
Wifi is jelölt barátnak, őt meg nem jelöltem vissza, mert szintén többeknek van vele baja.
Ez persze mind hiába, mert 50 emberből 25 nem törli, nem vagyunk előrébb. Igen, azért IS jött létre az új crew, hogy olyanok legyenek a crew tagok barátlistáján, akikkel nincs baj, már többen reklamálták is hogy akkor miért vannak olyan emberek a crew-ban, akiknek nem kívánatos személy a friend listen van. Erre max az a megoldás, hogy klikkesedik mindenki, lesznek 10-15 fős crew-k, akik csak egymásnak barátaik, és akkor nincsenek ilyen problémák. Én ezt nem szeretném, tök jó az ha elindítom a játékot, belépek egy session-be, és szinte tele van azokkal, akikkel szoktam játszani.
Aki nem jön ki a másikkal, tiltsa le, menjen el mellette, ne segítse, de ne is akadályozza. Nem hiszem hogy felnőtt emberekként ez olyan nehéz feladat lenne egy játékban.
Egyébként sokszor olyan oltogatás megy az idegenekkel is, hogy rossz olvasni, és a barátságos farmolós crew-ról az lesz a vélemény hogy egy halom gyökér.

(#64862) GRandMaster6 válasza gcsaba966 (#64859) üzenetére


GRandMaster6
csendes tag

Csaba, egy jó tanácsot elfogadsz tőllem? hagyd a picsába őket, felesleges vitatkozni, ez az ucil birodalma, semmit nemér senki szava ellene, mert ő már ittvan évek óta. És erre vannak specializálódva, hogy sunyiban basztassák a nekik nem tetszőket. ha ő nemis teheti a lebukás miatt, akkor küldi a csicskáját wifit. velem is ezt csinálták amit veled és valorummal. állandoan kaptam a hit squadokat. még most is jönnek utánnam és basztatnak, besároznak a klántársaimnál amikor nem vagyok ott. Profin elkerülik a lebukást, hondolom tsen vagy dc-on tartják a kapcsolatot hogy mit hogyan csináljanak, hogy ne vegyék észre olyanok akiknek nem kéne. ugyis teleszel a szar ha fellázadsz ellenük (tapasztalat). Engem már azzal is megfenyegetett a napokban hogy még innen a fórumról is kirugat (pedig már hetek/hónapok óta nem vagyok a crew tagja, és még a ph-s sessionokbol igy igyekszem távol lenni).

#64857
Üresben moddal eladja a cuccait? :D :D :D szegényke :D

(#64863) Anulu79


Anulu79
addikt

Jó kis szappanopera kezd itt kibontakozni ahogy látom. :) Mondom ezt pártatlanul. :)

(#64864) hacseki30 válasza Anulu79 (#64863) üzenetére


hacseki30
tag

Hát igen... Úgy a legkönnyebb, az alapvonal mellől röhögni a más kárán... Szerintem viszont felháborító, amit ucil és wifi művelnek.

[ Szerkesztve ]

(#64865) Mr.Csizmás válasza Logitech (#64861) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

legalább láttad, hogy mit írtam neki? anyázni csak a közlekedésben szoktam irl :U :W

elég érdekes személyiségre utal, ha egy fegyvertelen repülőgéppel két kör és egy félreérthető "beszólás" azt váltja ki, hogy totál más emberek többmilliós eladását tönkrevágja :C

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#64866) Plata válasza Majkee84 (#64825) üzenetére


Plata
félisten

Ez két kép ami max annyit bizonyít hogy tudsz képet készíteni,replayt kértem.

(#64867) szTotyy


szTotyy
őstag

Azt hiszem, Toma sorait nyugodtan lehetne vastagon szedni:
Aki nem jön ki a másikkal, tiltsa le, menjen el mellette, ne segítse, de ne is akadályozza. Nem hiszem hogy felnőtt emberekként ez olyan nehéz feladat lenne egy játékban.
Egyébként sokszor olyan oltogatás megy az idegenekkel is, hogy rossz olvasni, és a barátságos farmolós crew-ról az lesz a vélemény hogy egy halom gyökér.

Ucil, Májki, Wifi: Basszuskulcs!!! A következő sorokat azért írom, mert úgy gondolom, vagyunk olyan viszonyban, hogy nem támadásnak veszitek, hanem problémamegoldásnak (vagy csak próbának).
Mindegyikőtöket nagyon csípem. Igen, az utóbbi hetekben Wifit is megkedveltem, többször adtunk el együtt. Egyikőtök sem hülye gyerek, vág az agyatok, ezt ingame a cheten a viccelődésekkel be is szoktátok bizonyítani, amin sokszor jókat mulatok magamban. Pont ezért azt is észre kell venni, hogy másnál hol végződik a poén és hol kezdődik a hergelés. Ez mindenkinél más és más. Én mondjuk leszarom, ha egymás után többször is megöl valaki, vagy összetöri a kocsimat, de más ezt rossz néven veszi. Ezt fel kell ismerni!!!!. Ha viszont felismeritek, de folytatjátok, az már nagyon nagy baj. A másik félnek viszont szólnia kell normálisan, hogy: "ne csináljátok, most nem vagyok olyan hangulatomban!"
Ucil, rengeteget tettél, teszel a crew-ért, vezeted a szépségversenyt, számtalanszor segítettél másoknak technikai kérdésekben itt a fórumon, vagy ingame, a fórum korrektora :) vagy, a sessionök tisztántartói vagytok, ha jönnek idegen gyanús alakok. Nekem is számtalanszor segítettél már. Májki ugyanúgy.
Van egy kis klikkesedés, ez nem is baj, vannak akik jobban szeretnek összedolgozni. Ez no problemo!
De felelősséggel is tartoztok egymás felé, ha a másik túllő a célon, és nem állítod le, akkor az is ugyanolyan rossz dolog, mintha te tennéd.
Mindenkinek világos, mindenkinek leesett, ha valami konfrontáció történik crew-n belül, annak mindig az origói vagytok az utóbbi fél évben. Ez sajnos tény.

Remélem ezeket a sorokat nem vettétek rossz néven, de ha ez így megy tovább, akkor szét fog esni a crew, aminek nagyon nem örülnék.
A játékban ugyanúgy megtaláltok, mint eddig és ugyanolyan szívesen megyek segíteni, mint eddig ha hívtok, és én ugyanúgy foglak titeket hívni, mint eddig. De b@ssza meg, kurv@ mérges vagyok rátok, hogy ilyen dolgokba keveredtek mindig. :W

Grand hozzáállásról meg annyit, hogy többször inkább lelépett a sessionből, ha gyülekezni kezdtek a ph-sok, mondván, nem akar bajt, inkább elmegy békében.

Remélem megoldódik ez a csapaton belüli viszálykodás. :R

(#64868) Majkee84 válasza szTotyy (#64867) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Nem hiszem, hogy bárkinek is ártottam volna, de ok.

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#64869) Plata válasza Majkee84 (#64868) üzenetére


Plata
félisten

Szarkazmus? :R

[ Szerkesztve ]

(#64870) Majkee84 válasza Plata (#64869) üzenetére


Majkee84
aktív tag

Eddig nem szólt senki, hogy zavarja. Ha ez gond akkor majd odafigyelek.

Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84

(#64871) ProgenXL válasza Majkee84 (#64870) üzenetére


ProgenXL
őstag

Olvasgatom a sorokat de nemtudok hozzászólni :DD pártatlan vagyok :(

Gunner for life

(#64872) hacseki30 válasza ProgenXL (#64871) üzenetére


hacseki30
tag

Ezzel nem vagyunk előrébb, de ha ezt fontosnak tartottad közölni, hát rendben...

[ Szerkesztve ]

(#64873) hacseki30 válasza ucli (#64858) üzenetére


hacseki30
tag

Álszent duma, semmi más. Te is pontosan tudod, hogy ha egyszer rászállsz valakire, és az illető jelzi, hogy hagyd őt békén, akkor onnantól kettőzött erővel cseszteted őt, persze gyakran alattomos módszerekkel. És mi az, hogy kezdjünk el egymásra hit squadokat küldözgetni crewn belül?? Ezt tényleg komolyan gondoltad? Ne küldj senkire semmit és akkor nem kell olyan hülyeségeket mondanod, hogy miért nem küldtél akkor te is rám. Meg hogy nyírjon ki téged.... na ja, akkor aztán végképp felhatalmazva éreznéd magad, hogy minden létező módon nekimehess a kiszemeltednek. Komolyan arra kérlek téged, hogy mélyedj el kicsit önmagadban és gondold át a dolgaidat.

[ Szerkesztve ]

(#64874) GRandMaster6 válasza hacseki30 (#64873) üzenetére


GRandMaster6
csendes tag

:R :R :R
true
aki ezt nem veszi észre, azt csak sajnálni tudom

Mondanám hogy kár hogy erre nem jöttetek rá a kirugásom előtt, de igazából csak jól jártam ezzel, hogy nemkell a kígyók között játszanom :)

[ Szerkesztve ]

(#64875) gcsaba966 válasza Mr.Csizmás (#64865) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Annak amit írtál semmi köze nem volt ahhoz amit csináltam, nem tudom miből következtettél erre...
Amúgy Logitech, Kandúr nem anyázott.

[ Szerkesztve ]

(#64876) Plata válasza hacseki30 (#64873) üzenetére


Plata
félisten

Hit squad akkor ciki ha másnak segítessz és akkor küldi rád valami agyhalott.
Városi kokógyárnál táskástól mikor kilőttek a buzzardból nekem volt szar.Pedig nem én küldtem magamra,csak nem az én eladásom volt.
Vagy amikor motort viszel és akkor küldi rád valaki.

(#64877) CactuS válasza Plata (#64876) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A Hit squad egyébként is baromi gáz, ha PH s sessionben a másikra PHsra küldi valaki.

@Mindenki:Az, hogy egy haverodra ráküldöd a hit squadot, legyen a ti dolgotok, de egy "idegenre", aki pont azért jött a PH kötelékébe, hogy nyugalmat találjon gáz és az elveink ellen van, amiért létrehoztuk a crewt. Mellesleg ugyanúgy vonatkozik erre is a szabályzat, szóval ezért is lehet búcsúzni. A poén akkor poén, ha a f*sz másik felén álló is nevet a dolgon. Ha csak neked vicces akkor rosszul csinálod.

Ha valakinek ez kell a napi levezetéshez, az keressen publicban magának ellenfeleket, ha nem bírja visszafogni magát, akkor pedig távozzon a PHHUból.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#64878) ProgenXL válasza hacseki30 (#64872) üzenetére


ProgenXL
őstag

van 1 vagy 2 személy akivel gond van. meg kell szavazni menjen vagy maradjon. ez így csak adok kapok.

a szándékos csesztetésnek nincs helye a crew-ban. Direkt a nyugis játékot preferáljuk. Aki nem tud alkalmazkodni vagy szándékos tüzet szít nem fog hiányozni.

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#64879) Mr.Csizmás válasza gcsaba966 (#64875) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:R

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#64880) #11598592 válasza hacseki30 (#64873) üzenetére


#11598592
törölt tag

Ez a lényege a dolgoknak, ez váltott ki az elmúlt időszakban sok mindent. Köztünk tegnap is a Csabi féle Hydra akciót. :))

(#64881) #11598592 válasza CactuS (#64877) üzenetére


#11598592
törölt tag

Jelenleg nem vagyok egy crew tagja sem, Grandék már hívtak is. De megvárom ennek a csetepaténak a végét, HA befejeződnek Az ilyen jellegű basztatások örömmel teljesítem Sztotty kijelentését, hogy maradok a helyemen azaz a crew-ben. :))

(#64882) #11598592 válasza hacseki30 (#64848) üzenetére


#11598592
törölt tag

Akkor elnézésedet kérem Hacsi mester. :)

(#64884) Logitech válasza Mr.Csizmás (#64865) üzenetére


Logitech
aktív tag

Bocsánat, azt hittem azt te írtad a hozzászólásomban is idézett szöveg miatt, de más anyázott. Furcsa is volt, nem a te stílusod.
Ha új tag, régi tag, nem tag, de velünk játszik régóta, ilyet senki nem engedhetne meg magának. Utóbbi időben talán nem volt annyi baj külföldiekkel, nem kéne magunknak problémát generálni.

(#64889) Plata válasza Carlytoo (#64887) üzenetére


Plata
félisten

Ph-s session általában nyugis és békés.
Ha valaki lövöldözni meg szenvedni akar az húzzon a többi idióta gyerek közé.
Azoknak való a lövöldözés meg egymás szívatása.
Publicba sosem járok mert engem nem izgat.

(#64894) Mr.Csizmás válasza Logitech (#64884) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

:R

crewben 99%-ban mindenki nonfriendly targettel nyomul, na az úr nem így tette...mindegy, a többi nem rám tartozik :R

(#64895) gcsaba966 á, ok. semmi gond részemről így.

[ Szerkesztve ]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#64895) gcsaba966 válasza Mr.Csizmás (#64894) üzenetére


gcsaba966
csendes tag

Múltkor valakivel bunyóztunk, aztán úgy felejtettem. Nem állt szándékomban megtámadni amúgy. :)

(#64896) Plata válasza Mr.Csizmás (#64894) üzenetére


Plata
félisten

A target rossz.
Sokszor bugos.
Nekem is strangers target van.Még is be fog barátot és crew tagot,sőt eladásnál mc tagot is.

(#64897) #11598592 válasza Carlytoo (#64893) üzenetére


#11598592
törölt tag

De arról. Konkrétan ucil haverja múltkor úgy szarrá törte a kocsimat, hogy nyikorgott meg hallottam hogy, szét akar esni. :D na most azzal menj eladni... meg Hegyi kokoját adnánk el, várjuk a többieket, wifike lövi a kocsimat, oké... megyek ki, mind a 4 kerék kilőve, mert én naív gondoltam annál nem lesz szükség a golyóálló gumikra... na most 3 p cd kb mire lehívod újra a kocsit... nem csak nálam játszotta el. fentebb írtam pár dolgot még. Meg 1x megyek taxival helimért. Jön Wifi mielőtt oda érek direkt szét töri a taxit, kinyirja a sofőrt és lökdös a kocsival. Felrobbantom őt is, magamat is. Utána futok a helihez, mert bunkert mennék tölteni meg a gyárakat, erre kilövi a hátsó propellert. Heli off, futhatok 1 kocsiért. Hát a k*** anyád kb. Utána meg jöttek a muggerezések. Vissza adom, ucil is rám küldi. Szerencsére azt kilőttem. Aztán egyik nap délelőtt valaki gang burrittosokat küldött rám, npck v 3 tárat szórtak az új kocsimba. :D Tudom hogy ez csak egy játék, 200 dollárt kibírok h megcsinálják főképp 30 millánál. De az hogy hívom wifit eladásba, írja hogy ő kint marad, megyünk ki, és azt látom hogy Insurgentel épp a kocsim tetején áll és nyomja tövig a gázt, a kocsi eleje rommá törve azért na. Főképp a világ végén sztrádán fű gyárnál. Mennék ugye másik gyárhoz... Aztán meg 4x v 5x jött abból 2 eladásnál mindig nála volt valami bug, ami miatt mondtam hogy jó leszarom lője ki ez van veszteség... :)

(#64898) #11598592 válasza Carlytoo (#64893) üzenetére


#11598592
törölt tag

Ha épp unatkoznak az említettek, akkor van orosz sessonhoz hasonló. Illetve pontosítok. Orosz sessonban instant kill, itt sunyi baszogatások. Aztán meg felháborodás van ha valaki megunja és elkezd visszaszólni és rambozni. 75%-ban nyugi van. A maradék ezekből áll, meg ha random modder jön. Na én azért jöttem a crew-be hogy 90%-ban nyugi legyen. Egy jó ideig így is volt... Ha ismét az lesz, vissza is térnék nagyon szívesen. De addig nem, ameddig arra kell figyelnem ha fent van ez a problémás banda, mikor trollkodnak valamit. Ha simán mehetek közöttük Infernussal vagy Cheetah-hal olyan aggódás nélkül hogy mikor jön valami troll baszogatás mert vonzza a tekintetet a kocsi, akkor minden fasza lesz. :)

(#64899) Plata válasza #11598592 (#64898) üzenetére


Plata
félisten

Meg azt is tedd hozzá amíg téged csesztetnek nincs gond,de ha vissza ütsz akkor egyből repülhetsz a crewből mert csúnyán néztél rá. :P
Múltkoriban vagy egy órát ládáztam úgy hogy állandóan jöttek rám hit squad-ok.
Én szóltam hogy hagyjanak békén már köcsög hit squad-al de hiába,pedig többször kértem hagyjanak már .Amikor Khanjalit-al mászkáltam a városban mert segítettem valakinek NPC-ket lelöni nem zavart a dolog,mert egy lövés volt egy osztag,de ládázás közben zavaró volt.Figyelhettem hülye zsoldosokat is meg a támadó NPC-ket.Pedig megigértem hogy kapnak cserébe orbitalt ha nem hagyják,csak túl messze van a facilitym.De asszem következőleg azzal válaszolok,vagy veszek közelebb a városhoz Facilityt.

[ Szerkesztve ]

(#64900) Kiskokó válasza Carlytoo (#64887) üzenetére


Kiskokó
veterán

Szerintem engedd el. Pont az a baj hogy kiállt magáért és odabaszott egy cirka 2 Milliós eladásnak. :F

Azért "nyafognak itt" mert szépen kérés ellenére sem képesek visszafogni magukat egyesek.
Én is veszem a poént nem akadok fent semmin, de amikor valami folyamatossá válik a kérések ellenére is... az már a másik agyiszintjére utal, legyen az csak sima beszólogatás.

Plata : Ja a target bugos amugy néha

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.