Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48026) Segal válasza hegyipapa (#48025) üzenetére


Segal
veterán

Az invite onlyval az egyetlen baj hogy sertodes lehet belole mert ki az aki eldonti hogy ki johet es ki nem? Meg mi van ha valakit nem szeretnenk de nevez egy kocsival?
Nagyon sok a felvetendo kerdes. En azt mondom legyen publicba mert ott nincs kizarva senki de par szabalyt le kene fektetni meg elore megtervezni a menetrendet. Csak egy par pelda.
Nem lovoldozunk, nem hivunk tankot, nem oljuk egymast (nekem persze lehet Kelet de visszafele tilos!:) ), ha valaki korozest kap akkor huvja egybol lestert stb. es a legfontosabb hogy elore meg legyrn beszelve merre tovabb igy valami nagyobb tag a crewbe pl hegyi, mtamas, Asuska, Cactus utan megy a tarsasag. Aztan a kovetkezo helyrol megint igy tovabb amig le nem morzsolodnak az emberek. Persze en ugyis keves talin fogok tudni reszt venni szoval nekem edesmindegy melyik.lesz valasztva csak egy otlet volt en is alkalmazkodom.

Laxarior: Par napja mi is mentunk Kelevel egy kis sziklara az egesz sessionnal egyutt ott nekem is csak az oklom maradt mint tamadasi lehetoseg. (Szegeny afk idegent el is pufoltem 2x:) ) de session valtas utan nekem minden fegyverem megvolt.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.