Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44992) freeknight válasza Mike (#44979) üzenetére


freeknight
őstag

Nos, én így vittem az online-t, amíg megvettem a ceo irodát. És nem került nagy erőfeszítésembe, kicsit több, mint 3 hét.

200k a legolcsóbb high-end apartman, ez tény, semmi extrát nem ad a drágább sem, szögugyanolyan az összesnek a belseje, akkor a tied is sötét lyuk ezek szerint ;) A Del Pierro Heights pedig kifejezetten fasza helyen van. De mindenki olyat vesz aki akar, de első high-end apartmannak talán nem a legdrágábbal kell kezdeni.

Én kb 7 óra alatt "kapartam össze" a kurumára valót. És jól szórakoztam, adversary módok, versenyek, elsőre jó szórakozás. Az aktuális featured mód megnyerésével 80k felett is lehet keresni, ha hosszabb a meccs. Én egyszer egy 40 perces turf warsért 110k-t kaptam.

Csak és kizárólag a hardon elvégzett PS-ért 1,7 milliót fogsz keresni hostként elsőre, ha feltételezzük hogy 55%-ot viszel el és természetesen megvan az all-in order challenge. A többit most nem számolgatom ki, de 1 millió körül fizet az összes többi heist együtt. Jól mondod, legolcsóbban ceo-nak állni 2,6 millióért lehet. Nekem kijött a matek, ps után meg is tudtam venni a ceo hálózatot. Sőt, emellé vettem az irodába +700k-ért szebb belsőt pluszban.

Fegyverek is lesznek, hiszen nyilván a heistek közben is nyomhat pár versenyt, jobot (azokat is lehet farmolni, hardon is könnyűek és rövidek, legtöbbet egyedül is tudod).

A lényeg, hogy ki kell bírni, nem venni drága járgányokat meg tuningoltatni Bennynél, amíg nincsen meg a ceo iroda. Az legyen az elsődleges cél. Ha nem is tudja az ember maximalizálni a garázs termelését (nem biztos, hogy vannak fent mindig segítőkész crew tagok, hogy 4-en adjatok el), de bődületes pénzek jönnek be belőle könnyen.

Én a leírtak alapján toltam az online-t, december 9.-én vettem a játékot, az online részt karácsony elött 1 héttel kezdtem, most pedig már milliós értékben vannak autóim (mondjuk házam nincs, csak a del pierro heights, meg a ps-hez való, jók nekem a lyukak is :C ) . Kövi terv a buzzard beszerzése, aztán meg jöhet a ruiner 2000, de lehet addigra meg is unom. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.