Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44010) HussarF válasza CactuS (#44009) üzenetére

Szerintem nem lett elrontva. Úgy értem, tudatosan ennyi. Ha abból is jól megszednéd magad, hogy segítesz, akkor mi motiválna a saját üzlet beindítására? Ha sok pénzt akarsz, sokat is kell költeni, amit szerintem nem kell tovább magyarázni, mindenki érti hova vezet.

Public session-ök egyébként pezsegnek most rendesen, nincs nyugodt farmolás. Tegnap hárman toltuk az MC-t, épp visszük be az anyagot. Motoron ültem, látom a térképen jön valami utánam. Aránylag messze volt, de gyanúsan közeledett. Tesóm jött kicsit lemaradva mögöttem a Savage-el, ő is észlelte, hogy "More, ebbű baj lesz", meg is küldte pár rakétával az illetőt. Utána nyugodtan bevittük az anyagot, majd ír is a player a chat-be, hogy na most jön a büntetés, hozza a Hydrát. Mire odaért, 3 égnek szegezett homing launcher várta. Elég ügyes volt, bírta vagy 10 mp-ig is. Ki is röhögtük, hogy jól megbüntetett minket.
Aztán még legankeltük sniperrel egy darabig, végül csak odébb állt.
Ez csak egy történet a tegnapiak közül. Tény, hogy ott nem lehet nyugodt körülmények között max sebességgel pénzt növelni.
De én baromira élveztem, így is, hogy a tegnapi tervnek csak a felét sikerült végrehajtani, mert folyton PvP-be torkollott a dolog.
Annak is megvan a varázsa, ha vki csak azzal foglalkozik, hogy ezerrel feltápolja magát pénzzel és egyből megvesz mindent, amikor jön egy új kiegészítő. Én pl. még addig sem jutottam el, hogy vegyek olyan garázst, amivel elkezdhetem az új kieget.
De Kiskokó hozzászólása alapján, ez a gyors végigtolása és elfogyasztása az új tartalomnak sok kikapcsolódást meg felüdülést nem hoz. Én inkább úgy tekintek ezekre a tartalmakra, mint keretre a játék világához és nem mint célra.
Ha az ember felfalja már elsején az adventi naptár összes csokiját, akkor sokat fogja még húzni a száját karácsonyig

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.