Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36013) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Rövidesen teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat a GTA Online-ban, ugyanis saját bázisról irányíthatjuk majd a bűnszervezeteinket, az új stunt kiegészítőkkel pedig a mutatványok határa szó szerint a csillagos ég lesz.

"A tematikus hetek és az új Adversary módok megjelenése után a Rockstar Games hétfőn ismertette jövőbeli terveit a GTA Online fejlesztését illetően. Megerősítették, hogy továbbra is lesznek bónusz jutalmak, valamint kedvezmények néhány új és régi tartalomra, de azt is elárulták, hogy az év végig legalább két nagy frissítéssel tervezik meglepni a multiplayer kedvelőit.

Az egyik voltaképp az Executive and Other Criminals kiegészítése lesz. A bűnszervezetek számára (organizations) új különleges ingatlanokat vásárolhatunk majd, ahonnan különböző illegális tevékenységeket menedzselhetünk. Kereskedhetünk majd narkotikumokkal, ékszerekkel, de akár még orvosi eszközökkel is, miközben ügyelnünk a minőségre és a profitra. A HQ egyúttal raktárként is szolgál majd, amit a többi játékos megtámadhat.

Rengeteg stunt objektummal bővül a Creator

Aki lemaradt a San Andreas Multiplayer varázslatos stunt világáról, az rövidesen pótolhatja az élményt. Nemsokára ugyanis elkészülnek az új objektumok, amelyekkel a Creatorban elképesztő stunt pályákat gyárthatunk majd. Az új cuccok nem csak a stunt és egyszerű versenyeket teszik izgalmasabbá, de új játékmódokhoz is kellékként szolgálnak majd.

Az játékmódok palettája pedig tovább bővül. Először újabb In and Out adversary mód pályákat kapunk, de ezek mellett több új, izgalmas, csapatjákon alapuló kompetetív móddal fog kiegészülni a GTA Online kínálata."

forrás

Gunner for life

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.