Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34973) CactuS válasza geckowize (#34972) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Mi úgy csináltuk eddig,hogy akik lent voltak, azok befutottak a garázsba jobbra és a fentiek RPG/Minigunnal adták az ívet az FIB-nak. Lent ugye kb. minden irányból kaphatod az ívet, de ha a garázsban vagy, akkor azért szűkül a kör. Itt talán látszik, hogy a tetővel szemben futnak be a garázsba.

Pacificnál annyi, hogy 3-an mennek a kurumáért. Nem kell meghalni, 1 beviszi az embereket a garázsba (itt néha szokott tökölni, hogy nem enged be), utána felvesszük a bankos embert és teszünk egy kört (mintha a motorokhoz futnánk, hogy meglegyen neki is a checkpoint, különben restart lesz), aztán irány a motorcsónak. Kicsit szűkös az idő reset nélkül, de megoldható.

Én kicsit fosok folyamatosan, hogy ez a karakter egyszer elborul, olyan rohadt kevés HPja van kis szinten. Ha más elrontja az nem zavar, csak én nem akarom más játékát. :DDD TS vagy mumble vagy valami jól jönne, mert így süketen nem az igaz.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.