Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34821) Puma K válasza -Faceless- (#34820) üzenetére


Puma K
veterán

Külső programot futtat az adott emberke aminek van a játékon belül egy menüje. Abból a menüből sok mindent ki lehet választani amik nem feltétlen lennének olyan rossz dolgok ha egymagadnak akarnád módosítani a játékot, de sajnos a többség ezt Online is megteszi.

A Rockstar nem is engedi a játékot módosítani és ezért is már önmagában bannolhatnak (nem használhatsz egyedi járműveket, skin-eket, épületeket stb-t azaz semmit nem változtathatsz a játékon).
Ebben a programban van egy olyan opciója is amivel tudsz pénzt szórni zsákok formájában. Ilyen zsákot lehet szerezni ha feltörsz egy pénzszállító autót vagy a pénzeszsákot hozó embertől szeded el mielőtt még berakná az páncélozott furgonba.

Az így szerzett pénzt ha a Rockstar megtalálja nálad akkor kapod a 3 lépcsős ban-t, az első pár napig tart aztán jöhetsz vissza és így tovább. A második pár hétig tart aztán a legutolsó 35 év ha minden igaz.

Ha neked nem fontos a játék akkor csinálj azt amit szeretnél ilyen esetben, de ha fontos és inkább hosszútávon játszanál akkor ne szedjél fel ilyen zsákokat. Lépj ki az adott küldetésből és jegyezd meg az illető nevét aztán ha legközelebb is invitál ilyen küldire akkor ne foglalkozz vele azaz hagyd figyelmen kívül.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.