Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34568) Plata válasza ProgenXL (#34564) üzenetére


Plata
félisten

Azt úgy szoktuk csinálni.
Hacker szedi az összes lóvét,és nem mozdul vele ki a bankból.Többiek elmennek a motorokhoz ő meg ott marad.innen két féle trükk lehet,egyik hogy motorokat felrobbantjuk beülünk kurumába és vissza a bankhoz hackerért,aki beül és tipli vele a hajókhoz.De ahhoz is két választás van.
Másik az hogy hacker marad bankban a többiek elfutnak a motorokhoz felrobbantják őket és ha kiírja játék hogy menjünk a kanyonba az egyikünk megöli magát,így mindenki egyből full pénzel a motorokhoz kerül.
Motorokat felrobbantjuk és irány kurumával a hajó.
Amihez mint korábban említettem két útvonal van,van a hagyományos amikor követjük a játék által előírt útvonalat,hegyen völgyön keresztül leugorva a hegyről és be a csónakba.
A másik alternatív hogy nem foglalkozunk azzal amit a játék mond és irány az autópálya és zsarukat magasról letojva 5 csillagos körözéssel beugrunk a csónakba.Jah aki viszi a pénzt a kocsiban végig nyomja az X-et,amitől előredől és nem nagyon találják el.
A bankrablást meg úgy csináljuk hogy az egyik crowd control kint marad túszokkal és kezében tart egy RPG-t,így a túszok kussban maradnak végig.A másik meg leszedi a beérkező őröket.
Lehet hogy így túl kényelmes és egyszerű,de a könnyű gyors pénz még mindig jobb.És ha nem én vezetem a kurumát akkor még dolgoznom sem kell,csak hátra dőlök és kész.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.