Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12976) Puma K válasza Dave567 (#12975) üzenetére


Puma K
veterán

Remélem az autók törésével is kezdenek valamit a grafika mellet, mert amit eddig próbáltam konzolon és láttam gameplay videókat eléggé gagyi a IV után.
A Need for Speed-en nevelkedett gyerkőcök nagy örömére... ott mi volt U2 multiban? A kimaxolt kocsiddal 320-al becsapódtál a kanyarba, de végigpattogtál a falon és így nem lett semmi bajod kanyarodni meg alig kellett... aki meg próbált szabályosan-rendesen vezetni az meg nem nyert kb sosem.

A mostani GTA V-nél tipikus olyan "elfogyott a konzol ereje, mert nagy a pálya és komplex lett maga a játék de azért rakunk bele valami törés félét..." lásd 2010-es Mafia 2. Szinte ugyan az a törésmodell van benne mint most az V-ben... :U
Plusz rakhatnának bele valami "realistic mod"-ot amit lehetne ki-be kapcsolni single vagy akár muliban is. Gondolok itt arra, hogy a járműveket tankolni kelljen, a karaktereket etetni és miegymás ne megy Sims-re vágyom, de így túl egyszerű néha :D .

Van egy Steam-es játék a The Ship ott a gyilkolászás mellett mindenféle higiéniára is figyelni kell, de így még jobban megnehezíti a játékot és életszerűbbé teszi ráadásul úgy hogy multi a lényege a játéknak.

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.