Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12351) Evome


Evome
aktív tag

Ez a heist DLC fizetős lesz ? Vagy mi a szösz ? o.o
(kíváncsi vagyok PC-n mikor lesz ez majd benn :N )

Humans Killing Humans Since birth of Humans

(#12352) Dilikutya válasza Penge@Borisz (#12350) üzenetére


Dilikutya
félisten

Én miért nem háborgok? Ha késik, késik. Nem rendeltem elő, mert az komplett idiótaság manapság, bár azért tartalmilag a GTA5 nem árul már zsákbamacskát. A gépigényt meg majd meglátjuk, nyilván nem költök rá súlyos ezreket, ha azt látom, hogy akadozik, akkor inkább kivárok. Bár a 4. rész is előbb lett meg, mint ahogy a gépem alkalmas lett rá, hogy egyáltalán elinduljon, de akkor a GTA Complete-et inkább a Vice City és San Andreas miatt vettem meg. Ez amit itt levágsz, szimplán most gyerekes, meg az összes többi vergődő is. Tessék nagy levegőt venni, elmenni inni egy tálca sört és végre dugni egy jót, ha még nem tetted, és rögtön más színben látod a világot.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#12353) jonnyjoker01 válasza Dilikutya (#12352) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

"Tessék nagy levegőt venni, elmenni inni egy tálca sört és végre dugni egy jót, ha még nem tetted, és rögtön más színben látod a világot."

+999 :C

Ha késik a megjelenés, legalább lesz magánéleted arra a pár hónapra :D Normális ember csak akkor örül, amikor kijött, addig le se szarja, hogy mi van a játékkal (én legalábbis így állok hozzá).
Az egyetlen dolog ami zavar, hogy még így is egy rahedli pénzt kérnek el érte (persze kinek mennyit ér anyagi színvonalhoz viszonyítva).

Üdv. Johnny

(#12354) Televan74 válasza Dilikutya (#12352) üzenetére


Televan74
nagyúr

Ezt én sem fogalmazhattam meg volna szebben. ;)

Egyébként lehet sokkal nagyobb dolog vannak a háttérben.Én akkor lennék csalódott,ha nem next gen portot kapnák a végén,és kiderülne hogy emiatt volt a sok csúszás.Na akkor lenne ok a felháborodásra.

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#12355) #81556480 válasza jonnyjoker01 (#12347) üzenetére


#81556480
törölt tag

Mondtam, hogy nem tudom hiteles-e ! csak ugye felröppent itt hírként

(#12356) STC Speed


STC Speed
őstag

Elvileg ugynanaz a törésvédelem mint az új dragon age-n. Azt sem láttam még feltörve.

(#12357) steeel35 válasza Dilikutya (#12352) üzenetére


steeel35
tag

Még ilyet szívesen fogadok! :K :C

(#12358) CsonkaImo válasza STC Speed (#12356) üzenetére


CsonkaImo
addikt

Nagyon remélem, hogy értelmes védelme lesz. Jót tenne a PC-s megjelenéseknek (csúszást leszámítva, ha ez az ok) más játékoknál is.

[ Szerkesztve ]

(#12359) Televan74 válasza STC Speed (#12356) üzenetére


Televan74
nagyúr

Pedig sajnos létezik. :(

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#12360) rocket válasza laceszgamer (#12276) üzenetére


rocket
nagyúr

Ehez a jatekhoz nem sok koze van az AMD-nek, szokas szerint majd megjelenes utan kergethetik optimalizacioval a teljesitmenyt, a meg AMD felhasznalok meg a fejuket a falba verik.

Eleg valoszinu, hogy a mostani csuszas szoros osszefuggesben van az NV uj highend VGA-janak a megjelenesevel.
Van az a penz amiert a Rockstar siman bevallal par het csuszast, negativ velemenyek ezzel kapcsolatban meg teljesen irrelevansak, mert akik ezeket irjak azok ~99%-a ugyanugy megfogja venni megjelenes napjan, sot a maradek 1% is, ha nem lesz warez.

Azert mernek kiadni felkesz termekeket a kiadok, mert sokan karognak a csuszasok, vagy egyes konfiguraciok optimalizalatlansaga miatt, de megis megveszik, igy a felkesz jatekokbol trend lett mara.

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#12361) Televan74 válasza rocket (#12360) üzenetére


Televan74
nagyúr

Az AMD -s csúcs vga -val,nem hinném hogy problémák lenének a játékkal.Nem 140fps -el szakít,hanem csak 100fps -el,szar ügy.Alsóbb kategóriákban elhiszem hogy lehetnek futásbeli különbségek. :)

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#12362) Scholes9 válasza Puma K (#12343) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Csak a Blizzard datumaiban szabad megbízni.

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#12363) Penge@Borisz válasza Dilikutya (#12352) üzenetére


Penge@Borisz
aktív tag

Figyelj, én messze nem "vergődök". Ugyanis nem vagyok az a kimondott játékőrült. Korábban leírtam, van évi max 3-4 játék, amit megveszek, aztán annyi, tavaly is volt, hogy hónapokon keresztül nem játszottam semmivel, mert nem érdekelt és volt jobb dolgom is ennél. Ebből következően szinte a kivülálló szemével mosolygom meg a dolgot. (Képzavar on...) Részemről nincs semmi hiszti, egyszerűen csak elnézve a Rockstar elmúlt években tanusított hozzáállását levontam a szerintem megfelelő következtetéseket. Te máshogy látod, nincs ezzel semmi gond. De attól, hogy valakinek még ás a véleménye, nem feltétlenül fogyatékos és gyerekes. És köszi a tanácsokat, de alkoholt sem fogyasztok, a Martinin kívül egyik sem izlik. :) Azt is csak jeles alkalmak esetén és mértékkel. A dugásról pedig úriember nem beszél nyílvánosan. ;)

Na, mindegy, én megértem egyébként a te álláspontodat, azonban nekem az igazságérzetem másféle következtetések levonására késztet. Nos, nem dőlt össze a világ. Én is élve maratam és te is. Az életünk sem változott. Oké, akkor mehetünk tovább. :)

"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer

(#12366) laceszgamer válasza rocket (#12360) üzenetére


laceszgamer
addikt

Hát a GeForce 1000 vagy Pascal kódnéven futó fejlesztést mindenhol 2016-ra írják ki. A GM200 meg igaz, hogy márciusban jelenik meg, de tekintve, hogy újabb Titan lesz rá építve, kétlem, hogy mondjuk 300-350k alatt mérnék darabját, ami azért még elég húzós lehet bárhol a világon.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#12367) Puma K válasza laceszgamer (#12344) üzenetére


Puma K
veterán

Vissza lehet kérni a teljes árát ha elővételben veszem meg, legalábbis tegnap haver valami ilyesmit írt mikor írtam neki, hogy tolják a megjelenést amin ő nevetett egy jót és gyorsan kideritette mik a lehetőségek.

(#12345) wjbhbdux

Rossz lehet nekem.

(#12346) htc07

Igen, és még mint korábban is írtam a Rockstar is küldött e-mailt, hogy mikor fog megjelenni a PC-s változat azaz márc 24 és ha egy cég ilyen infókat közöl egy termékével kapcsoltban akkor azt általában be szokták tartani főleg úgy hogy már kész a termék csak csiszolni kell rajta amire volt elég idejük, mióta megjelent a IV rész.

Ha kijönne márc 24-én, akkor mi lenne rajta bugos?

A játék már kész van hozzátenni frissítésekkel tudnak majd és gyakorlatilag fut PC-n az XboxO-PS4 masinákon amikben PC-s szemmel nézve harmatgyenge APU-van (2014-ben 960p felkonvertálva 1080p-re 30 FPS-sel nevetséges)
Ergo annyit nem kellhet optimalizálni amit ne tudnának megoldani a rendes játékos gépekkel rendelkező és így kellően erős vasat birtokló emberkék akik játszanának a GTA V-tel. Erre példa a Dying Light, ami egy port és az elején rosszul futott PC-n 1080p-ben, mert csak 1 procimagot terhelt PC-n, de a 4. patch megoldotta ezt a problémát és már szépen egyenletesen fut 1080p-ben 60FPS-sel.

Én annyira vagyok GTA fan, hogy mikor láttam hogyan fut akkor még csak Xbox360-PS3-on megjelent verzió a maga 19-25 FPS-ével és okádék textúráival akkor úgy voltam, hogy én ezt a játékot biztos nem fogom megszerezni egy konzollal együtt magamnak.
Pedig terveztem, mert akkora fan vagyok, hogy még a kontrollert is elviseltem volna a fegyverharcok során, de a gépem és az általa nyújtott teljesítménye után szúrja a szememet ezek hiányosságok.
(a topic nem mellesleg PC játékok szekcióban van, szóval előfordul, hogy valakit zavarnak ezek a tények)

Már tavaly bejelentették szóval nem tudom kellett volna-e több idő, hogy ki is hozzák, mert szerintem nem és mint fentebb írtam a játék már gyakorlatilag fut PC-n csak kisebb csiszolásokat kellett volna elvégezni rajta és kész PC-n futhatna is 1080p, 1440p, 2160p-ben maximum grafikai részletességgel 60 FPS mellett.

Én már a GTA II-vel kezdtem anno a pályafutásomat, szóval nem tegnap lettem Rockstar játékokat kedvelő ember, és ez a húzása igenis felkúr, a IV résznél nem volt ilyen szarakodás. Akkor inkább mondják azt, hogy srácok PC-re csak 8 hónappal később kapjátok majd meg mikor majd megjelenik először (X360-PS3).

Nekem nem a játék teljes ára kell vissza, hanem egy része amiért fizettem elővételben digitálisan és maga a játékra is igényt tartok még mindig, csak ezt a tili-tolit nem tartom baromira korrekt dolognak a fentebb írt tények miatt, azaz ha most építenék fel a játékot a 0-ról akkor azt mondom oké, de már kész van!
(mondjuk az autók törése eléggé béna lett ilyen Mafia 2-vel megegyező... a IV. részben jobban törtek a kocsik amik nekem jobban tetszik)

(#12349) kovy29

Annyi, hogy rajtuk keresztül vettem meg digitálisan és drágábban ahelyett, hogy boltból rendeltem volna elő olcsóbban, aminél nem érdekelt volna a csúszás.
Ha pénzről van szó nem szeretem a b@szakodást.

(#12362) Scholes9

A Blizzard játékokkal már úgy vagyok hogy egy sem kell... Sokat WoW-oztam, sokat Dio3-maztam, de már laposak számomra.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#12368) csaba951 válasza Puma K (#12367) üzenetére


csaba951
veterán

SP része szerintem is kész van, és a játékosok jelentős részét amúgy is csak ez érdekli.

MP résszel lehetnek problémák:

1) Heist nincs olyan állapotban mint szeretnék. Ez simán megoldható azzal, hogy PC-n premierkor nem elérhető, hanem majd csak 1-2 hónappal később.

2) Nem megy a max. 30 játékos rész valamiért. Ez meg orvosolható azzal, hogy premierkor csak a kisebb, konzolos létszámmal megy. Ez már ki van tesztelve, mennie kell! A nagyobb meg frissítéssel érkezik 3-6 hónapon belül. Ennyi plusz idő elég kell hogy legyen a fejlesztéshez, teszteléshez.

Szóval kisebb kompromisszumokkal simán vállalható lenne a játék a mostani formájában is! Érthetetlen, hogy akkor minek tologatja a premiert az RS a végtelenségig! :(

(#12369) Evome válasza csaba951 (#12368) üzenetére


Evome
aktív tag

Én abba látom a legtöbb logikát hogy ennek valami üzleti dolog van a háta mögött.
Hogy ez miként jó, vagy miként kerüli el a rosszat azt nem tudom, de nekik akkor is kell + 2 hét a valamire o.O .. Mert szerintem ha javítani akarnák a játékot, nem ilyen minimális időket tologatnak azt figyelembe véve, hogy mióta tolják a konzolos megjelenéshez képest. :(

Humans Killing Humans Since birth of Humans

(#12370) Kiskokó válasza Penge@Borisz (#12363) üzenetére


Kiskokó
veterán

A Dugást Úriember nem Dugásnak hívja... ;]

Amúgy osztom a véleményed, gáz amit a R* csinál... mondjuk én 2-3 éve nem nagyon játszottam azóta várom a GTA-t...
majd ha jön jön ha nem nem, annyira nem izgat de azért tudom hogy a GTA mindig is egy jó játék volt számomra ami ténylegesen és SZÓRakOZtATÓAN letud foglalni...

Amúgy meg szesz, drog, kurvák, horgászás, kocsikázás XD

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12371) Dilikutya válasza Kiskokó (#12370) üzenetére


Dilikutya
félisten

Szerintem egy olyan játék topikjában, ami a drogokról, gyilkosságokról, rablásról, szexről szól, igazán kár úriembereket keresni... ;]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#12372) Kiskokó válasza Dilikutya (#12371) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ő mondta, csak nekem nem fért össze, :P

Amúgy meg ugyan azt csinálom élőben is mint a játékba keeeeel a fa....nak a GTA V ;] :P

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12373) jonnyjoker01 válasza Kiskokó (#12372) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Rád küldöm az LSPD-t. :P

Üdv. Johnny

(#12374) Kiskokó válasza jonnyjoker01 (#12373) üzenetére


Kiskokó
veterán

Ha lehet akkor inkább Őt küld

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#12375) #81556480


#81556480
törölt tag

interjú egy rockstar games alkalmazottal a PC késésről. (risitas paródia ) :DDD

(#12376) Televan74 válasza #81556480 (#12375) üzenetére


Televan74
nagyúr

Már kezd a tag egy kicsit fárasztó lenni.Most már minden sz@rhoz őt veszik elő :(((

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#12377) StarKiller89 válasza htc07 (#12346) üzenetére


StarKiller89
senior tag

ez egy akkora gyökér közhelyes duma, hogy aki rajong érte megvette konzolon, rajongok a sorozatért, mégse vettem konzolt...

(#12378) #81556480 válasza StarKiller89 (#12377) üzenetére


#81556480
törölt tag

nem mondom hogy nem rajongsz érte, de az is a rajongás egy szintje, hogy én meg csak ezért vettem konzolt.

(#12379) rocket válasza Televan74 (#12361) üzenetére


rocket
nagyúr

640x480-ban? :D

Ha nem csak egy sima konzol port lesz (azt igertek nem, dehat az nem garancia semmire :) ), akkor valoszinuleg egy kezemen megfogom tudni szamolni hany VGA lesz ami 1080p-ben stabil 60FPS-et fog nyujtani maximalis grafikan szurokkel.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#12380) cyberkind válasza #81556480 (#12378) üzenetére


cyberkind
félisten

+1, és sokat segített a gamer pécé eladásában az exkluzivitás, meg persze a szar portok.

Paranormal Cocktivity

(#12381) Televan74 válasza rocket (#12379) üzenetére


Televan74
nagyúr

1080P Ultra: 980 és felette,290X(jóindulattal) és felette :D

*felette = még meg nem jelent új kártyák ;]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#12382) htc07 válasza StarKiller89 (#12377) üzenetére


htc07
addikt

én is imádom (ki nem?), és nincs konzolom, én is tűkön ülök hogy kijöjjön pc-re. mégsem hisztizem tele az összes létező online fórumot, hogy megérdemlem hogy ingyen játsszak a játékkal, mert késik, sőt, még biztosítson hozzá csúcskategóriás pc-t is a rockstar ha már rabolják az időmet és tologatják az időpontot.

ez van, tenni úgy sem tud ellene senki, azt meg már unalmas olvasgatni, hogy folyamatosan ez megy, hogy mekkora sz*r a R* hogy megint tolják. Amíg azt mondják hogy kijön pc-re, én boldog vagyok, de lehet hogy az a baj, hogy magánéletem is van, és nem abból áll a napom, hogy számolom a másodperceket az indulásig (nem rád céloztam).

(#12383) rocket válasza Televan74 (#12381) üzenetére


rocket
nagyúr

Marmint ami az AMD eseteben jo ha majus vege-junius elejen jon? :)
De gaz lesz, ha az AMD a 200$ feletti szegmensben 1-3 eves GPU-kkal fog nyomulni a GTA 5 megjelenesekor :D

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#12384) jonnyjoker01 válasza Kiskokó (#12374) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Mármint az eredeti modellt? [link]

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

(#12385) Mate


Mate
nagyúr

Kicsit megszaporodtak az értelmetlen, off hsz-ek száma. Nem lehetne egy kicsit lenyugodni?

(#12386) Scholes9 válasza Evome (#12369) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Vagy így terelik az embereket a konzolon felé, ha tippelnem kellene akkor sikeresn.

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#12387) Dtomka


Dtomka
veterán

Tovább késik a PC-s GTA 5
Most ez tényleg igaz?
Ha igen akkor elmehetnek a jó édes......tudom, hogy sokan felteszik a kérdést, hogy: jobb lenne ha olyan lenne mint a IV? Nem nem lenne jobb de már szánalmas amit csinálnak.... :U

Tavaly év vége, majd jan 27, majd márc..és most már április...Igaz még a Duke Nukem forever szindróma még nem jött elő, de az emberek akik várják a játékot mindig csalódnak egy "kicsit"...

[ Szerkesztve ]

(#12388) rup1u5 válasza Dtomka (#12387) üzenetére


rup1u5
nagyúr

Jó reggelt!

Most el ne kezd már te is a nyavalygást légyszíves!

Why don't you knock it off with them negative waves!

(#12389) Dtomka válasza rup1u5 (#12388) üzenetére


Dtomka
veterán

Én most láttam a hírt, mert nem egész nap a gép előtt ülök.
Nyavalyogni te szoktál...Arcodat vedd kisebbre, mert nem te fogod nekem megmondani, hogy mikor mit írhatok a fórumba!Nem kötelező hozzászólni, de ha már megtetted okoska akkor válaszolhattál volna is a feltett kérdésre.

(#12390) steeel35
Már mért tenném, én nem kezdtem a kötekedést....nem szóltam be senkinek.Gondoltam, van biztos infó,de nem fogok neked sem magyarázkodni.

[ Szerkesztve ]

(#12390) steeel35 válasza Dtomka (#12389) üzenetére


steeel35
tag

Akkor most vedd magadra a saját írásodat... Esetleg olvass visszább. :U

szerk.: Miért is erőlködöm... :(

[ Szerkesztve ]

(#12391) mrhitoshi válasza Dtomka (#12387) üzenetére


mrhitoshi
veterán

Nem, nem igaz.

(#12351) Evome: Nem lesz fizetős. Az összes ilyen DLC ingyenes volt.

Egyébként, akit ennyire zavar , hogy letolják a PC-t, vegyen konzolt. Szörnyű, ami itt szokott menni. :W

[ Szerkesztve ]

PS4

(#12392) htc07 válasza Dtomka (#12389) üzenetére


htc07
addikt

ezért szokták elolvasni az új hozzászólásokat a topikban az emberek, mielőtt beleírnak. már át lett tárgyalva a téma párszor.

(#12393) Dtomka válasza mrhitoshi (#12391) üzenetére


Dtomka
veterán

Köszönöm a választ.
"Egyébként, akit ennyire zavar , hogy letolják a PC-t, vegyen konzolt." Nem azért költök a gépre, hogy konzolon játsszak. Illetve konzolon nem szeretek...

"Szörnyű, ami itt szokott menni. " Az a szörnyű, hogy ha valaki nem percre kész és feltesz egy kérdést, vagy ha belinkel valamit ami esetleg volt, akkor szinte lealázzák az embert.

(#12392) htc07
Átfutottam, a 127 hozzászólást de nem találtam semmi kiemeltet, hogy ez kamu hír...de köszi a kioktatást.

[ Szerkesztve ]

(#12394) Televan74 válasza Scholes9 (#12386) üzenetére


Televan74
nagyúr

Nálam nem jön be.Akkor is megvárom PC -n. :B

(#12383) rocket Akkor én erre rá....tam.Játszhatom Kaveri APU -n 1024*768 felbontásban a másik szobában. :)

[ Szerkesztve ]

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#12395) mrhitoshi válasza Dtomka (#12393) üzenetére


mrhitoshi
veterán

Amúgy igaz a hír. #szarkazmus

PS4

(#12396) Mate válasza Mate (#12385) üzenetére


Mate
nagyúr

Úgy látszik nem lehetne....

(#12397) Evome válasza mrhitoshi (#12391) üzenetére


Evome
aktív tag

:R Nem tudom, nekem egyenlőre nincs meg a játék, és nem tudom milyen DLC-k jöttek ki eddig hozzá.
Várom hogy végre kijöjjön már :C

Humans Killing Humans Since birth of Humans

(#12398) Puma K válasza Evome (#12397) üzenetére


Puma K
veterán

Jó lenne már... T-T

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#12399) cyberkind válasza Dtomka (#12393) üzenetére


cyberkind
félisten

Akkor vállald a pc hátrányát, tökmindegy hogy te megveszed vagy nem, a warez és társai miatt le van szarva az egész rendszer, ez van, ezt kell szeretni, nekem tele lett a tököm és jött a Ps3, majd pár hónapja az Xbone.

Nálunk annyira konzol van, hogy manapság célzásrásegítés nélkül toljuk.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#12400) CsonkaImo válasza cyberkind (#12399) üzenetére


CsonkaImo
addikt

Ha annyira le van szarva miért dolgoznak másolásvédelmen? Illetve miért nem jelentetik meg a játékot most? Ha tesznek az egészre kiadnák félkészen, bugosan.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.